egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

afiyet olsun ye kardeşim yiyebiliyorsan fazla olması önemli değil yararlı şeyler ve vücut geliştiriyorsun fakat bence göz kararında ya da mutfak tartın varsa bi hata var çünkü bu kadar şeyi sahurda yiyebilmen çok zor 250 gram et 4 yumurta 150 gram peynir
Sorun olduğunu sanmiyorum iştahı açık biriyimdir sadece peyniri goz karari yazdim digerleti dogrudur diye tahmin ediyorum :D Teşekkürler yorumunuz icin :)

Gün içerisinde çok aktifse, yedikleri az bile bence bir erkek için, ben öğrenciyken bayan olarak çok yiyordum, 7de yerdim saat 11 midem zil çalardı. Ama günde 15 km yürüdüğüm de oluyordu:)
Evet gun icinde aktif biriyimdir dükkana falan gidiyorum orda oturamadigim oluyo bazen okuldayken dediginiz banada oluyor :D

Gün içerisinde çok aktifse, yedikleri az bile bence bir erkek için, ben öğrenciyken bayan olarak çok yiyordum, 7de yerdim saat 11 midem zil çalardı. Ama günde 15 km yürüdüğüm de oluyordu:)
Evet gun icerisinde aktif biriyimdir okulda dediginiz banada oluyordu okul zamaninda :D
Kusura bakmayın mesaj gitmedi diye gozukuyo forumdaki sorundan dolayi 3 tane yollamisim :/

egemen o beslenmeyle vücudu tıkarsın.kalkar kalkmaz 1-2 lıtre suyu ekle, antrenman oncesıne yulaf ezmesini blenderden geçir içine cafein kat, ant oncesıde naneli yeşil çay iç pum petkisini hisset motivasyonun yükselir.. 2. ant oncesıne yulafı dırekt sutle, kahveyide normal içbilirsin enerji için.Yag yakmak istiyorsan kalori açığı ile zaten yakarsın, fazla proteinde toksittir kandeki amonyağı bozr dikkat et, karbonhidratıda yükselt, ama lifli karb.. yulaflı bisküviyide çıkar, kaslara giden kanı dengesizleştirir.. bu yüzden abur cubur yemiyoruz.[DOUBLEPOST=1404132803][/DOUBLEPOST]egemen o beslenmeyle vücudu tıkarsın.kalkar kalkmaz 1-2 lıtre suyu ekle, antrenman oncesıne yulaf ezmesini blenderden geçir içine cafein kat, ant oncesıde naneli yeşil çay iç pum petkisini hisset motivasyonun yükselir.. 2. ant oncesıne yulafı dırekt sutle, kahveyide normal içbilirsin enerji için.Yag yakmak istiyorsan kalori açığı ile zaten yakarsın, fazla proteinde toksittir kandeki amonyağı bozr dikkat et, karbonhidratıda yükselt, ama lifli karb.. yulaflı bisküviyide çıkar, kaslara giden kanı dengesizleştirir.. bu yüzden abur cubur yemiyoruz.

egemen o beslenmeyle vücudu tıkarsın.kalkar kalkmaz 1-2 lıtre suyu ekle, antrenman oncesıne yulaf ezmesini blenderden geçir içine cafein kat, ant oncesıde naneli yeşil çay iç pum petkisini hisset motivasyonun yükselir.. 2. ant oncesıne yulafı dırekt sutle, kahveyide normal içbilirsin enerji için.Yag yakmak istiyorsan kalori açığı ile zaten yakarsın, fazla proteinde toksittir kandeki amonyağı bozr dikkat et, karbonhidratıda yükselt, ama lifli karb.. yulaflı bisküviyide çıkar, kaslara giden kanı dengesizleştirir.. bu yüzden abur cubur yemiyoruz.[DOUBLEPOST=1404132803][/DOUBLEPOST]egemen o beslenmeyle vücudu tıkarsın.kalkar kalkmaz 1-2 lıtre suyu ekle, antrenman oncesıne yulaf ezmesini blenderden geçir içine cafein kat, ant oncesıde naneli yeşil çay iç pum petkisini hisset motivasyonun yükselir.. 2. ant oncesıne yulafı dırekt sutle, kahveyide normal içbilirsin enerji için.Yag yakmak istiyorsan kalori açığı ile zaten yakarsın, fazla proteinde toksittir kandeki amonyağı bozr dikkat et, karbonhidratıda yükselt, ama lifli karb.. yulaflı bisküviyide çıkar, kaslara giden kanı dengesizleştirir.. bu yüzden abur cubur yemiyoruz.
Teşekkürler çiko yulaflı bisküvi o güne özeldi sadece :D yağ yakmak değil amacım lean bulk şeklinde devam etmek.o beslenemeyle kastedtiğin sahurdaki yediklerim mi ? ilk sahurdu o diğer günlerde akşam gündüz öğünlerini gördünmü nasıl sence ? genelde tavuk göğsü ton balığı yanında tam bugday yada kepekli bulgur oluyo genelde yulafta yiyorum arada lean bulkta makrolar genellikle karb antrenman günleri 250-300 gr off günler 200-250
protein değişiyo 150 200 arası ama fatsecrettan hesaplatıyorum az cok oynayabilir değerler
yağ ise 50-100 arası değişmekte

lean bulk mulk onlar hıkaye.. harcadıgından 200-400-500 calori artık neyse dene gor fazla yaglanmadan kas ınsaa edece sekılde + calor ial, 2100 calori ile bulk yapacagını sanmıyorum.. ıftardan sonra 2 saat de br ye yeemgını. . :)

1.öğün 12.30:
3 cirpilmis yumurta
50 100gr arasi lor
3 dilim tam bugday ekmegi
1olcek whey

2.ogun18.00:
Fotoraftakiler 200gr kepekli bulgur ve 200gr tavuk gogsu

Bugun gogus kol gunu gidemedim dukkandayim malzeme indirdim yine yarin gidicem antrenman icin..
rygugave.jpg

Düzeltiyorum bulguru bititemedim 50gr kadar yedim desem yeridir.icinde domates vs olmayinca gitmiyo gercekten..[DOUBLEPOST=1404143001][/DOUBLEPOST]Antrenman programım:
1.gün=göğüs-biceps
2.gün=off
3.gün=sırt triceps
4.gün off
5.gün:bacak omuz
6.off
7.Tekrar 1.günden devam

değiştirip sırt ve bacağı ayrı olarak tek güne almak istiyorum.ama busefer kas grupları arasındaki çalışma mesafesi uzuyo 7.günden sonra hemen 1.güne dönmek istiyorum.yada sadece bacağı tek güne alıcam en kötü ihtimal yardımcı olur musunuz bakan biri önerdiğiniz rutinler var mı?

Son düzenleme:
3.öğün 21.00:
1kase tarhana çorbası
100gr veya daha az dana ciğeri
50 gr tavuk göğsü
3 dilim kepekli ekmek
yarım karnıyarık
Kavun
Rus salatası 50gr

1.öğün 12.30:
1 haslanmis yumurta ( yumurtalar bitmisti)
3 dilim kepekli ekmek
100gr beyaz peynir
Cilek receli
Maydanoz

Antr oncesi 1 servis whey
16.00 16.30 antrenman gogus biceps

5dk basketbol
Bench press 4x12 10 10 8
Dumn fly 3x12
Incline dumb press 4x12 10 10 8
Incline dumb fly 3x12

Z barbell curl 3x12
Scot one dumb curl 3x10
Alternative dumb curl 3x12
Hummer curl 3x10 (rope yapmadim bu sefer sirf gereksizdi bence)

Antrenman sonu:1 servis whey

2.ogun 19.20:
200gr kepekli bulgur
Domates
Salatalik
Uskumru dardanel 100gr
1 dilim kepekli ekmek

3.ogun 21.00:
50 100gr bulgur
3 dilim kepekli ekmek
Etli patates yemegi(100gr vardir icindeki et )
1 kase tarhana çorbası
Salata

Antrenmani akletle yaptim ilk defa (atlet derken oyle apaci goruntu gelmesin akliniza :))) kalabalik degildi zaten ama ben basladim kalabalik olmaya basladi sansa bak :D neyse aklet ile cok rahat gercekten okadar farkediyo ki hareketleri cok daha rahat yaptim ayrica motive de etti goruntu.tavsiye ederim.gogus cok iyi pump oldu.yarin off gün tesekkurler okudugunuz icin iyi geceler :)

Sahur03.15:
100 gr peynir
4 dilim tam buğday ekmeği
5 haşlanmış yumurta(4 tam 1 beyazı)
3-4 dilim karpuz
100 gr ton balığı

-Tavuk yoktu ton balığı yiyeyim dedim bende ne kadar doğru yaptım bilmiyorum herneyse iyi sabahlar..

Atlet niye giymiyorsun o zaman? renkli atletler satılmıyor mu erkekler için?
Dun ilk defa giydim normalde kalabalik oldugunda utaniyordum biliyorum spor salonu ama ne biliyim ozguvenim sıkıntım var şuna bak bu vucutla atlet giymis muhabbeti olur diye kuruyorum kafamda kimsenin taktigi yok aslinda ama iste.dediginiz atletlerden varda sorun o degil :)

Arkadaşlar yarın sırt calısıcamda close grip latpull down konusunda sıkıntlııym bu iki fotoğraftaki hareket ayrı mı,aynı ise yani close grip latpulldown ise hangisi daha verimli olur ben uzun olanla yapıyordum ama sanki diğerinde daha iyi hissedicekmişim gibi geliyor ?
reverse-lat-closegrip.jpg
images.jpg

Yoksa uzun olan reverse mü oluyor ?

Uzun olan underhand yani reverse grip lat pull down Close grip lat pull down değil.Bu arada sırt programına cable pullover eklemeni tavsiye ederim

Uzun olan underhand yani reverse grip lat pull down Close grip lat pull down değil.Bu arada sırt programına cable pullover eklemeni tavsiye ederim
Tesekkur ederim yarin cable pullover deniycem.close grip latpulldown ozaman diger resimdeki oyle mi ?
Cable pullover nereye eklesem?
isinmak icin barfiks
Sirt antrenmanim şoyle;
Deadlift
Latpulldown
Close grip latpulldown
Rowing machine
Reverse cable fly (bu hareket okadar gereksiz geliyoki cikaraammi programdan acaba

Bana kalırsa kesinlikle gereksiz.Bence deadlift öncesi bir sırt hareketi yap hem sırtın deadlift için ısınmış olur sakatlık riski azalır hemde deadlift ile gücünü hemen bitirmezsin.

Wide grip Lat pulldown
Deadlift
Rowing machine ( Bence t bar veya bar row yap)
Lying Cable pullover
Bir row hareketi

Böylece 2 middle back 2 lat birde lower back ağırlıklı deadlift i yapıp sırtın heryerini çalışmış olursun.

Iftar 21.00:
1 kase sehriyeli domates corbasi
3 dilim tam bugday
Salata (havuclu salatali marullu)
Patates yemegi
Kiymali yumurta
Kavun karpuz

11.00da ikinci ogunu yiycem onu da yazarim 11 gibi..

22.00 gibi
güllaç yedim( cheat meal yapmış olduk ama fazla değildi zaten sıkıntı olmaz)

23.00:

100 gr ton balığı
salata

Yarın sırt-arka kol çalışıcam teşekkürler takip ettiğiniz için..

Bu arada yeni bikaç sipariş verdim kreatin monohidrat 300gr,pre workout aldım noxx5hardline ve optimum whey aldım...
Kreatin kutusunu bitirdikten 1-2 hafta sonra 5x5 antrenmanına başlıycam hedefim bu.5 haftalık uygulıycam sultanmehmed adlı üye link paylaşmıştı ordaki programı uygulıycam kg arttırmak için 5 hafta uygulıycam sabırsızlanıyorum o program için iyi geceler herkese merak eden varsa:
Sultanmehmed antreman videoları | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu buradaki konuda bahsetmiş ordan indirdim..son mesajda link ekleyemedim nedense hata verdi

Back
Yukarı