aseraser123
Üye
hoca dedi cok fazla protein alma kas kaybı için ciddi aç kalmak lzm dedi protein fazla alırsan yanarsın susarsın felan dedi
yatarken yumurta ve casein takılcaz :
yatarken yumurta ve casein takılcaz :

Sinav sonuclari aciklandi bekledigim gibi olmadi iki sinavimda seneye tekrsr hazirlanicaz herhalde tercih yapmayabilirim dil1 puanim 320
Neyse iyi geceler arkadaslar
Estagfurullah yas farki yok sayilir farketmez insallah hepimiz elde ederizHayırlısı buymuş kardeşim dicem abim sayılırsın inşallah istediğini elde edersin.
oruç sadece off günlerde tutuyordum ancak artık ramazan boyunca 5-10gün tutarım herhalde bakıcam duruma göre. Teşekkür ederim önerileriniz için 2-ultimate prostar whey 2390 gr-creatin monohdrate 300gr-Bsn N.O.-Xplode 2.0 - 645 gr bu bana cok uygun geldi fakat ultimate yakında kullandım sayılır tekrar kullanmakta aynı ürüne bukadar yakın sürede doğru olur mu bilemedim.optimumda kaldı aklım kaç aydır alıca malıcam derken başka ürün alıyordum hep birde dymatize iso dediniz onada bakıyım birbence ramazanda oruç tutuyorsan, glutamine çok önemli ant esnasında 1 limonun suyu içine 5gr glutamine ekleyip 1 litre antreman suyu olsun,ant önce whey isolate iş görür,dymatize iso 100 cookie var bu aralar trde cookie gelmişken kaçırmayınant önce 5 6 tane bcaa tablette iyi iş görür
okumuştum diğer konuda kaynakları görmemiştim bu aksam bir göz atıyım teşekkür ederimBence hiçbirini alma.Sadece bir preworkout ürünü(grenade 50 calibre olabilir) ve kaliteli bir multivitamin al işini görür.Bende bu hafta amerikadan pro supps mr.hyde ve ast multi pro 32x getiriyorum preworkout ve multi olarak ilk kez supplement alıyorum vitaminler hariç.Bak altta başka bi konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum sen ingilizce biliyorsun kaynakları incele mutlaka.
Spor sonrası protein alımı olayı yalandan başka birşey değil.Supplement şirketleri post workout zamanına "Golden Hour" , "Anabolic Window" gibi etiketler yapıştırarak ve üst düzey sporculara sponsor olup videolarında(Kai Greene A Day in the Life,ronnie coleman chronicles gibi video serileri veya eğitim videoları çeken bodybuilderlar), reklamlarda evet bizde kullanıyoruz çok etkili gibi konuşturarak insanları supplementlerin gerekliliğine inandırıyorlar.
Ama hala inanmıyorsan gerçek bilimsel kaynaklarda var tabi.Bodybuilding com gibi satış sitelerinden alınmış kaynaklar değil kanıtı olan gerçek kaynaklar.
The Meal Timing Myth? » Born Fitness
Is the Anabolic Window a Myth? | Breaking Muscle
Çok güzel bir noktaya parmak basmissinBence hiçbirini alma.Sadece bir preworkout ürünü(grenade 50 calibre olabilir) ve kaliteli bir multivitamin al işini görür.Bende bu hafta amerikadan pro supps mr.hyde ve ast multi pro 32x getiriyorum preworkout ve multi olarak ilk kez supplement alıyorum vitaminler hariç.Bak altta başka bi konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum sen ingilizce biliyorsun kaynakları incele mutlaka.
Spor sonrası protein alımı olayı yalandan başka birşey değil.Supplement şirketleri post workout zamanına "Golden Hour" , "Anabolic Window" gibi etiketler yapıştırarak ve üst düzey sporculara sponsor olup videolarında(Kai Greene A Day in the Life,ronnie coleman chronicles gibi video serileri veya eğitim videoları çeken bodybuilderlar), reklamlarda evet bizde kullanıyoruz çok etkili gibi konuşturarak insanları supplementlerin gerekliliğine inandırıyorlar.
Ama hala inanmıyorsan gerçek bilimsel kaynaklarda var tabi.Bodybuilding com gibi satış sitelerinden alınmış kaynaklar değil kanıtı olan gerçek kaynaklar.
The Meal Timing Myth? » Born Fitness
Is the Anabolic Window a Myth? | Breaking Muscle
Sahur 03.00:
100 gr lor peyniri
50gr peynir
150 gr kadar kepekli bulgur
252 gr tavuk göğsü
3-4 dilim karpuz
biraz ramazan pidesi cok az (kepek ekmeği bitmiş biraz yedim bende=)
4 haşlanmış yumurta
Evet yiyorum gerçekten sizin deyisinize gore ya tartıda bi sorun var yada bende abartmış mıyım ilk sahurdu fazla tutmıycam zatende yinede tekrar tutarsam eğer çok mu fazla ? Bence degil ama ? ekmek yoktu sadece pide yazdım ama tatmalık yedim diyebilirimegemennn bunları gerçekten tek öğünde yiyebiliyormusun
Evet yiyorum gerçekten sizin deyisinize gore ya tartıda bi sorun var yada bende abartmış mıyım ilk sahurdu fazla tutmıycam zatende yinede tekrar tutarsam eğer çok mu fazla ? Bence degil ama ? ekmek yoktu sadece pide yazdım ama tatmalık yedim diyebilirim![]()
Haklisin aslinda da yinede fazla yemiyorumRamazan pide ye gitsin yahuzaten yılda 1 kere yiyoruz şurda ben yiyorum o kadarda kasmaya gerek yok bence o kadar aç kalıyoruz
![]()
afiyet olsun ye kardeşim yiyebiliyorsan fazla olması önemli değil yararlı şeyler ve vücut geliştiriyorsun fakat bence göz kararında ya da mutfak tartın varsa bi hata var çünkü bu kadar şeyi sahurda yiyebilmen çok zor 250 gram et 4 yumurta 150 gram peynirEvet yiyorum gerçekten sizin deyisinize gore ya tartıda bi sorun var yada bende abartmış mıyım ilk sahurdu fazla tutmıycam zatende yinede tekrar tutarsam eğer çok mu fazla ? Bence degil ama ? ekmek yoktu sadece pide yazdım ama tatmalık yedim diyebilirim![]()
Sorun olduğunu sanmiyorum iştahı açık biriyimdir sadece peyniri goz karari yazdim digerleti dogrudur diye tahmin ediyorumafiyet olsun ye kardeşim yiyebiliyorsan fazla olması önemli değil yararlı şeyler ve vücut geliştiriyorsun fakat bence göz kararında ya da mutfak tartın varsa bi hata var çünkü bu kadar şeyi sahurda yiyebilmen çok zor 250 gram et 4 yumurta 150 gram peynir