valla karin kasi gorunmuyo suanda anca ust2 belli ediyo kendini yag oranından dolayiBende 71 kiloyum 171 boyum ama yağlıyım kilo vermem lazım bana ilham oldunBaklavalarının fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum bana ilham kaynağı olacaklar
![]()
cok tesekkur ederim motive icinUsta 105 ten 70 e gelmişsin daha gam yemezsinYakışıklısın kollar zaten çekici bi baklavalar eksik
![]()
kilo verme donemim 6 7 ay.salonda gecirdigim 4 ay oldu.sinav fena degil fakat süreyi yetistiremedim zaten denemelerde de yetismiyordu bi caresini bulamadimMasallah kardes kacinci ay oldu? Birde sinav ne oldu malum seneye bende girecegim
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha aciklanmadi aciklandiginda soylerim tabiki 80 soru var en fazla 74 net gormustum okadar gelmez bu sinavdan ama.bilincli zayiflama olarak gunluk kalori ihtiyacinin 500 altinda almalisin, yesil cay, aci sekersiz kahve tuketmelisin, bence ogun aralari 4 5 saat olmali yag yakiminda ve kaliteli yaglar almalisin kuruyemislerden zeytinyagindan vs..gunluk protein ihtiyacında kilo basina carpi 1.5 2 olabilir.karbonhidrat azaltmalisin, seker un tuz hamur isi bunlari azaltmalisin klasik seyler belki ama simdilik aklima gelenler bunlarSpora tekrar baslamk istiyorum ama bilincli olarak zayiflama hakkinda tavsiyelerini almak isterum boy 1.82 kilo 94 .bir de kac net civari yaptin merak ettim ozelden veya burdan soylebilirsun
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi zaten kararım hacim içindi ama daha cok yağlanmaktan korktugum için kafama takılıyo hep anet olsun endomorfluk gerçektenEgemen karar ver ya yağ yak ya hacim için uğraş,bi hafta onu yapiim bi hafta bunu yapiim olmaz,bu söylediğin şeyler zaman isteyen şeyler,kilo alırken bizim gibi endoların biraz daha dikkatli olması gerekiyor,aylık kilo alımın 1,2 kg olsun bu şekilde gidebilirsen yağlanma az olur.
süpersin devam ben kilo almaktan değilde yağdan korkuyorum sende oylesindir muhtemelenbende korkuyorum kilo almaktan valla ama tartılıyorum hep aynıyım göğüslerim ve kollar cıkmaya başladı iyicene
cok sagol yorumun icin bu sporda kafanın rahat olmasi lazim benim hep aklima takiliyo haklisin aslinda hacim arttikca yag orani azaliyo sanirim ve metabolizma hizlaniyo bu ay kreatin deniycem birde..bacak icin 6-7 hareket sence cok mudur ?Baya yüksek protein alıyorsun , protein alımı iyiHacim işine gelince tekrar yazıyım kas kütlesi arttıkça yağ oranı azalır zaten
küçük kas gruplarında daha az set daha iyidir hacim için , öyle düşünüyorum. ( max 10 set gibi ) tabi benimde mesela bicepste 12 set girdiğim zamanlar oldu o zamanlarda ölçü almıştım kilo vermeme rağmen. 12 sette iyi sayılır ama bundan fazlası gereksizdir bence.