Benimde kafamda onunla ilgili sorular vardi hani kreatin de guc artışı oluyo biraz birakinca biraz daha dusus yaşanabilir diye okumustum5x5 programına nox ve kreatinle başlaman daha mantıklı değil mi sonuçta bunlar antreman performansını artıran supplementler![]()
Tesekkurler abicim sagol yag durumum artma falan yok azaliyo gibi geliyo arkadasim gecen packlerin belirgenlesmeye basladigini soyledi.ancak derim yumusak suan sorunum o yagdan cok 35 kg verince deri yumusadi toparlar insallah o da zamanla azaldi aslinda abi heralde duzelir.onerin icin cok tesekkur ederimYağ oranın ne durumda egemen ? Umarım fazla yağlanmamışsındır en azından ilk 4 pack gözükür şekilde kilo almaya çalış bu seni daha fazla hırslandıracaktır 1-2 sayfa gezdim atlet konusu geçmiş havalar sıcak zaten atlet şart utanılacak bir şey değil bu kışın zaten eklemleri sıcak tutmak önemli giymeyebilirsin ama yaz için aynı şey geçerli değil özgüvenini hisset spor yaptığını hisset glikozun boşaldığını bayılacağını hisset başka türlü büyüme kaydetmen çok zor bir abinden tavsiye
Bunları db5x5 programına nox ve kreatinle başlaman daha mantıklı değil mi sonuçta bunlar antreman performansını artıran supplementler![]()
. Bol bol yeşillik tüket (roka,kıvırcık) gibi sporla beraber düzelir başarılar !Tesekkurler abicim sagol yag durumum artma falan yok azaliyo gibi geliyo arkadasim gecen packlerin belirgenlesmeye basladigini soyledi.ancak derim yumusak suan sorunum o yagdan cok 35 kg verince deri yumusadi toparlar insallah o da zamanla azaldi aslinda abi heralde duzelir.onerin icin cok tesekkur ederim![]()
Tesekkurler fotograftaki kadar. Koyup su ile karistirdim simdi otobus bekliyorum antrenmana gidicemBen olcuyorum evde bir çay kasigini tepeleme doldurunca 4 5 gram geliyor ağzına kadar dolduruyorum çay kasiginiçay kaşığıyla fazla koyman imkansız yani.
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cahillik işe hocam yanlış yapmışım teşekkürler bilgi için peki hacim döneminde kullanmam yanlış olurmu noxxu ? cidden damarlanma oldu onu hissetttim hiçmi enerji verme imkanı yoktur peki bu aldığımın,hacim için uygun değilse ileriki zamanlarda yağ yakımınca geçtigimde kullanayım ?Dolaba koymaya gerek yok gölge bir yerde dursa yeterli ancak senin aldığın noxx bence performans artırmaya yönelik değil NO damar genişletir seninkinin içinde arginin felan var NO nun yapı maddesi diye biliyorum yani damarlanma hissedebilirsin antreman sırasında kol çalışırken kollarına dikkat et damarlar biraz daha belirginleşir performans artırıcı nox MP Assault yada bsn nox gibi ürünler içinde beta alanın bulunanlar.
Aynen denemis oldum en azindan dediginiz gibi tesekkurlerİstediğin zaman kullan sorun yok ama zaten MP Assault, bsn nox kullananlar bile bir enerji alamadiklarindan yakınıyor denemiş olursun fikir sahibi olursun ekstra motive olur belki damarlar gözüktükce
Yok zaten yag yakimi beklemiyorum enerji vermesi acisindan aldim oylesinede bakalimarginine taurine ve çok düşük miktarda carnitine içeren üründen yağ yakımı bekleme.4-5 tatlı kaşığı kahveyle kombine edersen güzel olur.Bu arada ürünü yatmadan öncede kullanabilirsin 5 gr arginine içeriyor bir ölçekte.
arginine taurine ve çok düşük miktarda carnitine içeren üründen yağ yakımı bekleme.4-5 tatlı kaşığı kahveyle kombine edersen güzel olur.Bu arada ürünü yatmadan öncede kullanabilirsin 5 gr arginine içeriyor bir ölçekte.
Tamamdir supersin sagol demek bu sekilde yapiyolarmisHerhangibi bi köşeye daya allttaki resimdeki gibi.Ben 2 duvarın birleştiği köşeye dayayarak yapıyorum.Ama bar row daha etkili gibi geliyor bana onu da dene cable pullover la birlikte.
http://musclelibrarytv.com/wp-content/uploads/2010/02/1-2-2010_011.jpg
Herhangibi bi köşeye daya allttaki resimdeki gibi.Ben 2 duvarın birleştiği köşeye dayayarak yapıyorum.Ama bar row daha etkili gibi geliyor bana onu da dene cable pullover la birlikte.
http://musclelibrarytv.com/wp-content/uploads/2010/02/1-2-2010_011.jpg