Bekci
Üye
Ha ha ha süpersiniz,siz çok yaşayın emi
![]()
Çengelköy BABA marka hıyar olacak seninki market hıyarı![]()
Yeterli mi ?Eki Görüntüle 32073
![]()
Çengelköy BABA marka hıyar olacak seninki market hıyarı![]()
Yeterli mi ?Eki Görüntüle 32073
bisiy olmaz,epeydir diyetine sadiksan zaten bu yediklerin bi zarar vermicektir,aksine faydasini görüceksin bu yediklerinin vücudunu sasirtmis aclik modundan cikmasina yardimci olmussun,sorun yok afiyet olsun.bayadır ağzıma şekerli bir şey sürmüyordum bu spordada baya yeniyim 2ay civarı, bugün evde yiyecek yoktu, kurabiiye falan abur cubur vardı bi yiyim dedim bu konuyuda geçen görmüştüm yaklaşık yarım paket torku davet, ve 6 dilim eti hoşpeş yedim şu an baya pişmanım siz nasıl yiyorsunuz bunları böyle arkadaş[DOUBLEPOST=1408615250][/DOUBLEPOST]bugün birde offday'im iyice bi tuhaf oldum arkadaşlar bir şey diyinde moralim düzelsin
![]()
avundum biraz sağolasın hocambisiy olmaz,epeydir diyetine sadiksan zaten bu yediklerin bi zarar vermicektir,aksine faydasini görüceksin bu yediklerinin vücudunu sasirtmis aclik modundan cikmasina yardimci olmussun,sorun yok afiyet olsun.
Zahmetli, ben yapmayı bilmiyorum, tavuk haşlamayan annem hayatta puding için ugrasmazben yemem bunlarisana afiyet olsun
her ne yedigimizi bi kenara birakiyorum islenmis Hazir yiceklerden uzak durmak bu sporu yapmayan icin bile gerekli bence
ha bunu kendin yaparsin o Zaman oke ama hazir süte karistir ye yok bana göre degil gec bunlari
[DOUBLEPOST=1408614506][/DOUBLEPOST]yanliz su Protein bar fena bisiye benziyor denemek lazim.
Afiyet olsun hocam yag yapim gunlugu guzelmisBi tane de yağ yapım günlüğü acabilirim..
![]()
Ortagın olabilirimBi tane de yağ yapım günlüğü acabilirim..
![]()