"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Abi inş abur cubur yiyerek sonuç alır ne diyeyim mantıksız çünki sonuç alınsa dahi bunlar pis gıdalar nimete lafım yok ama işlenmş gıdalardan uzak durmayı öğrettiler bize burda görünce şaşırdım onun icin dedim

Kabaca diyetin amaci su sekilde isliyor,glikojen depolarini bosaltiyorsun ilk safhada,daha sonra her antreman sonrasi bunlari dolduruyorsun,yani sistem depolari doldur bosalt sistemiyle calisiyor,depolar bos oldugu sürece yediklerini pek bir önemi yok cünki vücut bunlari enerjiye cevirerek depoluyor,yaga cevirmiyor,vücüt fazla olan enerjiyi yaga cevirir.ama is Burda biraz karisiyor,bu depolar ne Kadar bos?eger bu depolar bosalmadan bunlari yiyorsan eyvah eyvah vayy haline diyorum:)

ya zaten onu anlamıyorum. depoların boşaldığını nasıl anlıyorsunuz?
okuduğum kaynaklarda(bu forumda da var) normal bir insanda 300gr kaslarda 100gr karaciğerde 50 gr kanda şeker bulunur gün içinde deniyor.
toplamda 450x4=1800 kalori hazır kullanılabilir depo var. kaslar depodan yedikçe kandan çekiyor. karaciğer de kan şekeri düşünce yağdan çekip kana veriyor. bu arada mide ve bağırsak da yediklerimizi süzüp kana sürekli şeker veriyor. kan şekeri yüksek olunca karaciğer kandakini alıp yağ hücrelerine yolluyor.(insülin\glukagon)
vücudun sistemi ve işleyisi mükemmel( allahım büyüksün)

ben geçen sormuştum requya, yoğun ve hareketli bir işte çalışıyorum günde 3000 harcıyorum nasıl doldurabilirim diye.
bu ara tıka basa yemek yiyorum. et-bulgur-sebze ne varsa gömüyorum ama kilo vermeye de devam ediyorum.
ama bir kaç gün yemehanede verilen tatlıları da yemeye başladım öğlenleri. bir anda kilo almaya başladım.

o yüzden aklım almadı hala:) depolar boşalmıyor ki hiç. karaciğer o depoları doldurmak için sürekli çalışıyor , arada seni kandırmak için de hormon salgılayıp seni stres ve açlıkla kandırıyor ki yemek yiyesin.

havuz problemi gibi oldu:)

spor sonrası insülini yükseltmek için anlarım ama diğer türlüsü pek aklıma yatmadı.

Merhabalar :) Yeri değil ama fikir almak istiyorum
OJOLy3.jpg

Ant. öncesi öğünüm, Tavuk biraz az gibi de o kadar kalmıştı kalan protein ihtiyacımıda salataya ton balığı ekledim bi 60-70 gr kadar.. Sizce makarna yeterlimi ? öğüne ek olarak ne eklemeliyim ?
Birde ant yarım saat önce yeşil çay ve 10 - 15 fındık tüketiyorum fındığın ant öncesi olmasında bi negatif bi etkisi olmaz heralde ?

OJOLy3.jpg

Ant. öncesi öğünüm, Tavuk biraz az gibi de o kadar kalmıştı kalan protein ihtiyacımıda salataya ton balığı ekledim bi 60-70 gr kadar.. Sizce makarna yeterlimi ? öğüne ek olarak ne eklemeliyim ?
Birde ant yarım saat önce yeşil çay ve 10 - 15 fındık tüketiyorum fındığın ant öncesi olmasında bi negatif bi etkisi olmaz heralde ?
Harika,hic bisii ne ekle ne cikar,gayet guzel.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ya zaten onu anlamıyorum. depoların boşaldığını nasıl anlıyorsunuz?
okuduğum kaynaklarda(bu forumda da var) normal bir insanda 300gr kaslarda 100gr karaciğerde 50 gr kanda şeker bulunur gün içinde deniyor.
toplamda 450x4=1800 kalori hazır kullanılabilir depo var. kaslar depodan yedikçe kandan çekiyor. karaciğer de kan şekeri düşünce yağdan çekip kana veriyor. bu arada mide ve bağırsak da yediklerimizi süzüp kana sürekli şeker veriyor. kan şekeri yüksek olunca karaciğer kandakini alıp yağ hücrelerine yolluyor.(insülin\glukagon)
vücudun sistemi ve işleyisi mükemmel( allahım büyüksün)

ben geçen sormuştum requya, yoğun ve hareketli bir işte çalışıyorum günde 3000 harcıyorum nasıl doldurabilirim diye.
bu ara tıka basa yemek yiyorum. et-bulgur-sebze ne varsa gömüyorum ama kilo vermeye de devam ediyorum.
ama bir kaç gün yemehanede verilen tatlıları da yemeye başladım öğlenleri. bir anda kilo almaya başladım.

o yüzden aklım almadı hala:) depolar boşalmıyor ki hiç. karaciğer o depoları doldurmak için sürekli çalışıyor , arada seni kandırmak için de hormon salgılayıp seni stres ve açlıkla kandırıyor ki yemek yiyesin.

havuz problemi gibi oldu:)

spor sonrası insülini yükseltmek için anlarım ama diğer türlüsü pek aklıma yatmadı.
Bu diyete baslamadan once 10 gun sureyle hic kh almayarak,depolari bosaltiyorsun,yani bu olaya kesin kez depolar bos basliyorsun,ayrica bu diyette yediklerin abur cubur gibide olsa yinede istedigim
Kadar yerim olayi degil,mejburen yine kalori kontrolu yapiyorsun.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Daha da güzel olması için kepekli makarna olabilir veya esmer pirinç, bulgur, greçka :)

Back
Yukarı