"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Bayadır boş kalmış burası. :D

uploadfromtaptalk1408477115577.jpg

uploadfromtaptalk1408477122244.jpg

uploadfromtaptalk1408477128898.jpg

uploadfromtaptalk1408477136247.jpg

uploadfromtaptalk1408477144530.jpg

uploadfromtaptalk1408477150667.jpg

O alttakinin tadı güzel mi? Kaç kere karşıma çıktı deneme fırsatım olmadı :cool:

O alttakinin tadı güzel mi? Kaç kere karşıma çıktı deneme fırsatım olmadı :cool:
Vallaha 200 gram, 8 liraya mı ne almıştım tabi fiyatını bilsem hayatta almazdım :D Nestle After Eight, kahvenin yanında gidiyormuş aslında da, kahvesiz de gayet güzel. Bu arada naneli :)[DOUBLEPOST=1408513829][/DOUBLEPOST]
yağlanma yapmıyor mu bu kadar gıda @requ.
yiyen dikilir, yemeyen yıkılır lafını çok severim. Bilmem bir şey çağrıştırdı mı :D

Alışkanlık oluşturur bunlar bünyeye yediklerinde faydalı bişe de yk amaç ne burda
faydalı bana faydalı daha doğrusu. Ama sende yağlanma yapabilir. He bu arada bunlar sadece 1 güne mahsus değil bende. Haftanın 5 günü böyle.

ben bu konuyu takip ediyorum ama ben de tam mantığı anlamadım. haftanın 5 günü böyle yapıyorsanız ne ara diyet yapıyorsunuz?
cheat meal ile ilgili diğer konuları da okudum ama gerçekten aklıma yatmadı. bütün forum lor peyniri tavuk göğsü yağsız lapa diye çırpınıyor. bu topic kadınlar kulübü forumuna benziyor:)

yanış anlamayın eleştirmek için değil anlamak için soruyorum.

tüm gün kan şekerini yükseltecek yağlanma yapacak bir rejimin ne faydası var?[DOUBLEPOST=1408524215][/DOUBLEPOST]ben bu konuyu takip ediyorum ama ben de tam mantığı anlamadım. haftanın 5 günü böyle yapıyorsanız ne ara diyet yapıyorsunuz?
cheat meal ile ilgili diğer konuları da okudum ama gerçekten aklıma yatmadı. bütün forum lor peyniri tavuk göğsü yağsız lapa diye çırpınıyor. bu topic kadınlar kulübü forumuna benziyor:)

tüm gün kan şekerini yükseltecek yağlanma yapacak bir rejimin ne faydası var?

ben bu konuyu takip ediyorum ama ben de tam mantığı anlamadım. haftanın 5 günü böyle yapıyorsanız ne ara diyet yapıyorsunuz?

tüm gün kan şekerini yükseltecek yağlanma yapacak bir rejimin ne faydası var?[DOUBLEPOST=1408524215][/DOUBLEPOST]ben bu konuyu takip ediyorum ama ben de tam mantığı anlamadım. haftanın 5 günü böyle yapıyorsanız ne ara diyet yapıyorsunuz?

tüm gün kan şekerini yükseltecek yağlanma yapacak bir rejimin ne faydası var?
atladıgınız bir şey var o da tüm gün kısmı :) Tüm gün böyle değil, akşam saatlerinde kan şekerini yükseltecek besinler tüketiyorum. Kahvaltı ve öğlen yemeğinde ise yağ protein. Gerçi o kısımda diyet sayılmaz. Çünkü genelde sucuklu yumurta, tulum peyniri, kaşar peyniri vb. ile geçiyor genelde sabah öğünleri. İmzamdaki beslenme günlügünde detaylı olarak açıkladım uyguladıgım diyeti

Daha sağlam temiz diyetler varken niye bu abur cubur yiyorsun tamam kalori açığı ver et vs de faydası yok bunların vucuda senin bilceğin iş gene de ama bana boş geldi

Her diyete her yazılana ne bakıyosun sen hocam karpuz diyeti de var ıcınde su oldugu ıcın tok tutucu salatalık gibi o zaman onu da uygula sen abartmışsın baya bu işi kendi bileceğin iş saygı duyarız kendi vcudun benı ılgılendırmıyor dışarıdan bakınca çok saçma gözüküyor bunu belirteym diyetten çok şov amaçlı duruyor :D

ben de bak ne yazmışım yukarıda. Dışarıdan bakınca saçma gözükebilir, ama araştırınca ve işin ince detaylarına girince gayet mantıklı bir diyet. Karpuz diyetiyle hiç bir alakası yok bunun. Karpuz diyeti vb. bizim insanlarımızın bilinçsizce kandıgı bir şey. Bu ise gayet mantıklı ve açıklaması olan bir diyet.

Tamam da güzel abim şu son yediğin ürünlerin hepsi çöp gayet mantıklı diyette yediğin gıdaların faydası yok amaç akşam insülini arttırmaksa doğal meyve pekmez ne bileyim bal dururken neden abur cubur bana saçma burası geldi

Tamam da güzel abim şu son yediğin ürünlerin hepsi çöp gayet mantıklı diyette yediğin gıdaların faydası yok amaç akşam insülini arttırmaksa doğal meyve pekmez ne bileyim bal dururken neden abur cubur bana saçma burası geldi
meyve mantıksız olur çünkü meyve insülinle bağımsızdır. Fruktoz ağırlıklı bir meyve ise. Bal pekmez ise zaten tüketiyorum, onların fotolarını atmaya gerek duymadım[DOUBLEPOST=1408526890][/DOUBLEPOST]https://www.bodyforumtr.com/threads/carb-backloadinge-genel-bakış.75161/

hocam kalori açığı ver ne bulursan ye muhabbetine dönmüş bu hızlı sonuclar varken bunlar senin testonu düşürür şeker zaten baş düşmanı testesteronun ama maşallahın var senin :D[DOUBLEPOST=1408527210][/DOUBLEPOST]Low
meyve mantıksız olur çünkü meyve insülinle bağımsızdır. Fruktoz ağırlıklı bir meyve ise. Bal pekmez ise zaten tüketiyorum, onların fotolarını atmaya gerek duymadım[DOUBLEPOST=1408526890][/DOUBLEPOST]https://www.bodyforumtr.com/threads/carb-backloadinge-genel-bakış.75161/
low carb uyguladın mı o da iyi diyolar

Arkadaslar olaylar biraz karismis gördügüm kadariyla @Necip alperen tuğan ve @TurboTurabi bu baslikla requnun yediklerinn bi alakasi yok,sadece requnun uyguladigi diyette yedikleri bu basliga uydugu icin oda resimlerini yediklerini bu baslik altinda topluyor,ilk bakildiginda bu nasil birsey gibi görünsede onun beslenme amaci bu yönde bir yol izlemesi gerektigini söylüyor,ha bunu ben tastikliyormuyum ?hayir ama herkez bazi seyleri deneyerek yanilarak test eDerek görücek,bende @requ. nun uyguladigi sistemin sonuclrini merakla bekliyorum.Denemedende birsey ögrenilmez diyerek daha requ ya estek cikiyoruz ama sonuclarindan emin degiliz:)[DOUBLEPOST=1408527829][/DOUBLEPOST]Bu baslik,Kilo verme yada Kilo alma döneminde olsun,arada bi yaptigimiz kacamaklari,ögünleri,yada kacamakli günlerde yediklerimizi Burda paylasabilmek amaciyla acildi,bir diger amacida bu günlerde yediklerimiz ve tarifler hakkinda herkezin bilgisi olsun diyerk acilmis bir baslik.Ayrica low carb diyetlerinde uygulanan yükleme günleri icinde bir fikir olusturma amaci gütmekte,ama @requ. nu diyeti bu yönde oda her zaman böyle yemiyor antreman öncesi ve sonrasi olarak ayiriyor,ayrica antreman olmayan günlerde daha farkli besleniyor,yani sonucta isin mantigi var bundan sonuc aldigini söyleyenlerde var,ama requ da ne olucak görücez umarim oda basarili olur:)ha gercekten gözle görülür bir basari olursa,yeni sezonda bu diyetin bir numarali uygulayicisyim demektir:)[DOUBLEPOST=1408527924][/DOUBLEPOST]@requ. seni sokakta orda Burda görmesinler,bu nasil diyet iye hirpalarlar wallaha:)

Son düzenleme:
Back
Yukarı