Abi dondurmada yedim de utancimdan foto atmadımBenden uzak durun
Sendemi dr.?içimizde aklı başında, adabıyla yemesi içmesiyle bir dr. Var diyorduk senide kaybettik![]()
Ben şu an furious pete modundayım, gerek beslenme gerek idman konusunda. Her hafta farklı bir stil, farklı tarifler vesaire. Ben de eylülde toplarım artık ( inşallah )Abi dondurmada yedim de utancimdan foto atmadımrequ. fena.. cheat meal müsteşarı adam
eylülde toparlarım artık..
O adamın nutella yiyişini görmüştüm, tarzınız benziyor görüntü olarakBen şu an furious pete modundayım, gerek beslenme gerek idman konusunda. Her hafta farklı bir stil, farklı tarifler vesaire. Ben de eylülde toplarım artık ( inşallah )![]()
Haadi bakalım cesareti olan cevaplasınArkadaslar bu cheat nasil bir diyetle yapiliyo biraz aciklarmisiniz
Ketoda metformine gerek yok bence hele ki bir cheat için zaten depoların boş oldugu için bir zararı olmaz, hem de metforminin yan etkilerıni cekmeye degmez (saçmalama, bilinç kaybı, karın agrısı ve en kötüsü ishal). Ketoyla hacim zor olur ikincisi. Üçüncüsü de zaten vücut ketoya 3-4 günde giriyor bildigim kadarıyla 5. gün cheat yapmaya degmez biraz daha sıkıp, yükleme miktarını artırabilirsin.ben keto beslenerek hacim kazanmak istiyom ve 5 gunde bir cheat yapmayi dusunuyom mesela 250-500 gr metformin atip bi magnum karamelli vb. veya 5-6 adet kurabiye yesem sonuc nasil olur acaba diye soricaktim
O olabilir, seninki low carb tarzı bir şey o zaman. Ama yine de metformine bulaşma derim sadece cheat meal de alacaksan. Çünkü zaten depoların bos olacak, yedigin tatlı vb. depolarını doldururben sirf keto degil gunde findik fistik harici 50gr civari carb 100-200 saglikli yag ve geri kalani proteinle gecirsem cheatide sizin gibi degilde abartmadan yesem haftada 5 gun antrenmanla birlikte guzel olurmu ki
hm anladim saolasinO olabilir, seninki low carb tarzı bir şey o zaman. Ama yine de metformine bulaşma derim sadece cheat meal de alacaksan. Çünkü zaten depoların bos olacak, yedigin tatlı vb. depolarını doldurur
hesaplamadım ama 280 gram kakaolu pastaban, 1 paket creme ole çikolatalı, bir paket krem şanti, 500 ml süt içeriyorKaç Kalori![]()