"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Eskiler iyi bilir efsanelerden, yeni neslin adını duydugundan bile şüphelenirim. Ben de yeni nesilim gerçi ama benim kafa eski, eski lezzetleri de iyi bilirim :D

uploadfromtaptalk1408648172443.jpg

uploadfromtaptalk1408648178406.jpg

Abi dondurmada yedim de utancimdan foto atmadım :) requ. fena.. cheat meal müsteşarı adam :) eylülde toparlarım artık..
Ben şu an furious pete modundayım, gerek beslenme gerek idman konusunda. Her hafta farklı bir stil, farklı tarifler vesaire. Ben de eylülde toplarım artık ( inşallah ) :D

Arkadaslar bu cheat nasil bir diyetle yapiliyo biraz aciklarmisiniz
Haadi bakalım cesareti olan cevaplasın:)Kerem buişin erbabı @requ. Hepimiz önünde selam duruyoruz:)
Kerem bu değişik amaçlarla yapılan bişiy, birtek diyette d eğilde birçok diyette değişik şekillerde uygulanıyor, fakat bu sorduğun bir cümlelik soruyu detayları , neden ve. Niçinleriyle açıklamak sabahı bulur, fakat forumda bu konuyla ilgili bilgiler mevcut, bi arat forumda, daha sonra anlamadığın kafana takılan şeyleri biz açıklayalım:)

ben keto beslenerek hacim kazanmak istiyom ve 5 gunde bir cheat yapmayi dusunuyom mesela 250-500 gr metformin atip bi magnum karamelli vb. veya 5-6 adet kurabiye yesem sonuc nasil olur acaba diye soricaktim

ben keto beslenerek hacim kazanmak istiyom ve 5 gunde bir cheat yapmayi dusunuyom mesela 250-500 gr metformin atip bi magnum karamelli vb. veya 5-6 adet kurabiye yesem sonuc nasil olur acaba diye soricaktim
Ketoda metformine gerek yok bence hele ki bir cheat için zaten depoların boş oldugu için bir zararı olmaz, hem de metforminin yan etkilerıni cekmeye degmez (saçmalama, bilinç kaybı, karın agrısı ve en kötüsü ishal). Ketoyla hacim zor olur ikincisi. Üçüncüsü de zaten vücut ketoya 3-4 günde giriyor bildigim kadarıyla 5. gün cheat yapmaya degmez biraz daha sıkıp, yükleme miktarını artırabilirsin.

Kereem daha önceden bikaç defa bu sporla ilgili diyet yapmamışsan keto diyete hiç bulaşma derim, ketoda bilgi ve tecrübede gerek.ne yaptığını ne yediğini iyi biliceksin, sorduğun sorudanda bu diyete pek hazır görünmüyorsun, @requ. Nun dedikleri doğru,anladığım kadarıyla sen yağlarından kurtulmak aynı zamandada kaslanarak vücudunu şekle sokmak istiyorsun.

ben sirf keto degil gunde findik fistik harici 50gr civari carb 100-200 saglikli yag ve geri kalani proteinle gecirsem cheatide sizin gibi degilde abartmadan yesem haftada 5 gun antrenmanla birlikte guzel olurmu ki

ben sirf keto degil gunde findik fistik harici 50gr civari carb 100-200 saglikli yag ve geri kalani proteinle gecirsem cheatide sizin gibi degilde abartmadan yesem haftada 5 gun antrenmanla birlikte guzel olurmu ki
O olabilir, seninki low carb tarzı bir şey o zaman. Ama yine de metformine bulaşma derim sadece cheat meal de alacaksan. Çünkü zaten depoların bos olacak, yedigin tatlı vb. depolarını doldurur

ben carb kaynaklarini tam kesmicem gunde 3-4 dilim light ekmek yicem ustunede koy tereyagi sursem findik fistik gibi kuruyemis ve sizma zeytin yagli salata ve bolca et yesem 5-7 gunde bir 1 porsiyon pasta faln yesem diyorum daha aciklayici olur[DOUBLEPOST=1408655534][/DOUBLEPOST]
O olabilir, seninki low carb tarzı bir şey o zaman. Ama yine de metformine bulaşma derim sadece cheat meal de alacaksan. Çünkü zaten depoların bos olacak, yedigin tatlı vb. depolarını doldurur
hm anladim saolasin

Back
Yukarı