"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

simdi carsamba günü ben yükleme yapsam resimlerini koysam diceklerki yaaww abi bu nasil is böyle yüklememi olur ama öyle iste:)
harbiden bu carsamba resmi bi yükleme yapmak farz oldu:)

uploadfromtaptalk1407777434292.jpg

uploadfromtaptalk1407777441315.jpg

uploadfromtaptalk1407777448128.jpg

uploadfromtaptalk1407777454736.jpg

Çarşamba günü için kafamdaki proje arkadaşlar.

Rus pastası olan Medovik yapacağım. Gerçek anlamda bir kere yemiştim, hayatım boyunca yediğim ilk 3 tatlı arasına rahatlıkla girebilir. :)

Zaten resmini paylaşacağım.

En guzeli ne biliyo musunuz bu koy ekmegini alican sobanin ustunde citir citir yapican sonra ustune tereyagi surucen arasina koy peyniri yag sucuk koyucan birazda tursuyla ketcapda olabilir kapatip biraz daha citirlastirican yanindada yeni demlenmis mis gibi bi cayla goturcen

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@requ. restini cekti bakalim buna karsilik @Blonde ne yapicak:):)
Yav biz onları yemekten önce aperatif niyetine yiyoruz :D valla yeter benden bu kadar 15 gün sonra şöyle güzel bir rakı sofrası kurcam onu da paylaşırım burdan ama bugün bittim artık yeter valla bugün burger kingte bayılıyordum az kalsın azcık uyudum 5 dk falan oturduğum yerde :D midem patlıyacak :D

Günün bilançosu : 1 adet magnum 1 adet coca cola, 2 tabak gözleme, 400 gr ( pişmemiş agırlık ) makarna, burger kingten 1 adet büyük boy kola 1 adet büyük boy patates kızartması 4 çeşit sos 1 adet big king exxtra burger. Eve gelincede 1 paket eti kongo , 3-4 tane de çikolata. 1 büyük kutu da ice tea. midem patlıcak yemin ediyorum iğne batırsam patlıcam artık karnım ağrıyor sindirimden

Yav biz onları yemekten önce aperatif niyetine yiyoruz :D valla yeter benden bu kadar 15 gün sonra şöyle güzel bir rakı sofrası kurcam onu da paylaşırım burdan ama bugün bittim artık yeter valla bugün burger kingte bayılıyordum az kalsın azcık uyudum 5 dk falan oturduğum yerde :D midem patlıyacak :D

Günün bilançosu : 1 adet magnum 1 adet coca cola, 2 tabak gözleme, 400 gr ( pişmemiş agırlık ) makarna, burger kingten 1 adet büyük boy kola 1 adet büyük boy patates kızartması 4 çeşit sos 1 adet big king exxtra burger. Eve gelincede 1 paket eti kongo , 3-4 tane de çikolata. 1 büyük kutu da ice tea. midem patlıcak yemin ediyorum iğne batırsam patlıcam artık karnım ağrıyor sindirimden
Sen 15 günde 1 yiyosun, ben 15 günde 12 kere ;)

En guzeli ne biliyo musunuz bu koy ekmegini alican sobanin ustunde citir citir yapican sonra ustune tereyagi surucen arasina koy peyniri yag sucuk koyucan birazda tursuyla ketcapda olabilir kapatip biraz daha citirlastirican yanindada yeni demlenmis mis gibi bi cayla goturcen

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aklımda kardeş birdahaki cheate yapıcam bunu da. Mangalda yaparım ama soba nerden bulcaz :D yanına mangal et patlıcan salatası piyaz meyve birde başımızda bir büyük :D

15 gün sonra görüşmek üzere arkadaşlar benden bu kadar. 15 günlük yorucu ve zorlu keto diyetim yarın başlıcak yine lanet olsun :([DOUBLEPOST=1407784348][/DOUBLEPOST]
Sen 15 günde 1 yiyosun, ben 15 günde 12 kere ;)
Ama yedikmi de tam yiyoruz :D sen 15 gün sonra gör bak bu başlığı . Unutma bak hatırlatcam 15 gün sonra burdan etiketlerim hepinizi büyük planlarım var :D[DOUBLEPOST=1407784443][/DOUBLEPOST]@Bekci abi senide bekliyoruz çarşamba günü . Sen sağlıklı bir yükleme yaparsın inş.

Güzelmiş resimler afiyet olsun gençler yeyin bakın boğazınıza alıştırın vucudu bunlara :D ondan sonra abi yulaf ot gibi geliyor atmıyız biz moduna girersiniz ahah :)) şaka şaka afiyet olsun resimler cok güzel elinize sağlık

Gencler yarin size burdan Fajita ziyafeti cekicem,tarifiyle beraber:)
Yinede söz vermis olmuyim onun et i biraz özel oluyor bulabilirsem etini tarifiyle birlikte buran giricem.Herkezin yapabilecegi bize Uygun harika bir Tarif.

Umarım bu yazdıklarınız bütün bir gün için geçerli değildir @atessizprenses @requ haklı beslenmenizi düzene koymalısınız.[DOUBLEPOST=1407622536][/DOUBLEPOST]
Seninkisi kafa izni oluyor volvo:)[DOUBLEPOST=1407622677][/DOUBLEPOST]
Harbiden bişiyler kopmuş[DOUBLEPOST=1407623002][/DOUBLEPOST]
Sadece şu son yazdığınızı alıyorum,halsiz düşene dek devam ediceksiniz,tam bitkin ve bezgin olduğunuzu hissettiğinizde bu cheat day i yapıcaksınız.Bu yazdığınız sendromlar,vücudun kendini korumaya aldığının,metobolizmanın yavaşladığının,enerji depolarınızın boşaldığının işareti,tam bu anda yapacağınız cheat day vücudu toparlıcak,size yaşama sevinci vericek ve metabolizmanız tekrardan hızlanıcaktır,diyetinize sanki ilk günki kadar zinde devam etmenizi sağlıcaktır.[DOUBLEPOST=1407623215][/DOUBLEPOST]
Çok ağır bir diyet yapmışsınızdır,yoksa vücudun dışardan ayrıyeten şekere ihtiyacı yoktur.[DOUBLEPOST=1407623736][/DOUBLEPOST]
Diyette kalori alımı çok önemlidir doğru,ihtiyacınız olan kaloriden az kalori zayıflatır buda doğru,fakat unutulmaması gereken diyetin devamlılığıdır,abur cubur yiyerek sadece kalori düşümü ile yapacağınız diyet sürdürülebilir olmucaktır,gün içinde sürekli yükselen dalgalanma yaşayan insülin bitmek tükenmek bilmeyen bir açlık ve tatlı yeme isteği doğurucaktır,buda yaptığınız diyetin bir süre sonra diyetten çok bir işkenceye dönmesine sebep olucaktır.Bu sebeplerden dolayı kalori düşümüne giderek gün içinde insülin dalgalanmaları yapmıcak glisemix index i düşük besinler tüketmemiz diyetimizin devamlılığı açısından önemlidir.
Her zaman değil fakat 2-3 gündür böyleyim. Diyete başlayınca oluyor böyle ilk zamanlarda. Bugün dediğin gibi yapmaya çalıştım bakalım düzelecek miyim ? Yoksa çok eziyet oluyor.

Her zaman değil fakat 2-3 gündür böyleyim. Diyete başlayınca oluyor böyle ilk zamanlarda. Bugün dediğin gibi yapmaya çalıştım bakalım düzelecek miyim ? Yoksa çok eziyet oluyor.
gün icinde insülin dalgalanmalari yasamaniz,sizin daha cok acikarak tatliya karsi hassaslasmanizi saglicaktir,mümkün oldugu Kadar insülini gün icersinde dengede Sabit tutmaya calisin,bunun icinde besineriniz glisemix indexi düsük besinlerden secilmis olsun,bunu basarabilirseniz aclikda hissetmiceksiniz ,ani Tatli ihtiyaci hissetmek demek insülininizin tavan yaptigini ardindanda cok asagilarda süründügünü gösterir,bu asagilarda süründügü zamanlar sizin aciktiginiz ve Tatli ihtiyacinizin tavan yaptigi zamanlardir,bir parca sekerden ne olur,bir parca tatlidan ne olur demeyin,gün icindeki insülin dalgalanmasi sakin duran bir suya tas atmak gibidir,tekrardan duruluncaya Kadar bircok dalga olusturur,ve her bir dalga tekrar tekrar acikma sebebidir.

gün icinde insülin dalgalanmalari yasamaniz,sizin daha cok acikarak tatliya karsi hassaslasmanizi saglicaktir,mümkün oldugu Kadar insülini gün icersinde dengede Sabit tutmaya calisin,bunun icinde besineriniz glisemix indexi düsük besinlerden secilmis olsun,bunu basarabilirseniz aclikda hissetmiceksiniz ,ani Tatli ihtiyaci hissetmek demek insülininizin tavan yaptigini ardindanda cok asagilarda süründügünü gösterir,bu asagilarda süründügü zamanlar sizin aciktiginiz ve Tatli ihtiyacinizin tavan yaptigi zamanlardir,bir parca sekerden ne olur,bir parca tatlidan ne olur demeyin,gün icindeki insülin dalgalanmasi sakin duran bir suya tas atmak gibidir,tekrardan duruluncaya Kadar bircok dalga olusturur,ve her bir dalga tekrar tekrar acikma sebebidir.
Abi cheatler ?[DOUBLEPOST=1407941593][/DOUBLEPOST]
Bugun naptıgımı ben de anlamadım. 5 dakika içinde her zamanki lavaş-çökelek-ketçap-mayonez dürümden 2 adet, 500 gram kadar dondurma yedim, foto çekmeye vakit bulamadım :D
Senin yüklemede karbo alman gerekmiyormu mayoneze saldırıyon hep :D

Back
Yukarı