"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Cheatde kilo almamak istiyorsan zaten yediğin kalori kadar alsan aynı kalırsın .Ama ben kalori saymıyorum abanıyorum ne bulsam yiyorum yukarda yazmıştım yine kalori hesapla ama cheat meal'de 1 dilim pasta yiyebilirsin yanına 1 adet orta boy pizza olabilir tabii cheat meal için canın ne istiyorsa ye 1 öğün olarak ama. Yinede ben korkuyorum kilo almaktan vs diyorsan kalori say ogün yine günlük 2000 kalori ihtiyacın varsa 2000 kalori al ogün kilon sabit kalsın.Yani cheat yapıyorsan diğer öğünlerden kıs ogünlük

Abi cheatler ?[DOUBLEPOST=1407941593][/DOUBLEPOST]
Senin yüklemede karbo alman gerekmiyormu mayoneze saldırıyon hep :D
Mayonez dedigin 5-10 gr bişey tat veriyo hem yağı azaltılmış bu mayonez %20 yağ var :D

Ama trans yağ içeriyor diye biliyorum ?
Ya dedigim gibi 5-10 gr. katıyorum zaten tat versin diye ama tabiki kullanılması zararlı. Bu arada yükleme ne alemde @Bekci abi. Ben de cogu zaman aynı lavaş, dondurma, üzüm, coco pops o yüzden foto atmayacagım, degişik bir şey olursa atarım

Bugünki yükleme günüm.sabahtan itibaren yenme sırasıyla ekliyorum,

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    290 KB · Görüntüleme: 465
  • image.jpg
    image.jpg
    218 KB · Görüntüleme: 450
  • image.jpg
    image.jpg
    241,8 KB · Görüntüleme: 480
  • image.jpg
    image.jpg
    277,8 KB · Görüntüleme: 471
  • image.jpg
    image.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 456
  • image.jpg
    image.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 443
Aksam yemeği için alışveriş yapıldı,fajıtas hazırlandı.
Önce et hazırlandı,lavaşlar fırına verildi,sebzeler hazırlandı ve etle muhteşem birleşim gerçekleşti.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    230,2 KB · Görüntüleme: 478
  • image.jpg
    image.jpg
    248,5 KB · Görüntüleme: 422
  • image.jpg
    image.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 455
  • image.jpg
    image.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 450
  • image.jpg
    image.jpg
    276,2 KB · Görüntüleme: 416
  • image.jpg
    image.jpg
    249,2 KB · Görüntüleme: 471
  • image.jpg
    image.jpg
    281,9 KB · Görüntüleme: 445
  • image.jpg
    image.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 402
  • image.jpg
    image.jpg
    219,8 KB · Görüntüleme: 453
  • image.jpg
    image.jpg
    188,3 KB · Görüntüleme: 458
Fajitas tarifini istiyoruz abi tarif paylaşcam demiştin :D boş bir vaktinde yazarsın[DOUBLEPOST=1407948358][/DOUBLEPOST]Abi yükleme gününde yumurta mı yenir yav insan burger kinge falan giderdi :D

Yanlız Bulk döneimnde olup ta yaptlan Cheat'e "Yükleme günü" adının verilmesi komik. Bulk'da zaten karb depoları büyük ölçüde dolu oluyor. :) Definasyonda boş oluyor ve doldurmak için haftada 1 defa Karb yüklemesi yapmak gerekiyor.

O yüzden Bulk dönemine Cheatday yapınca boşuna karbonhidratlara saldırmayın, bir öğün tatlınızı yiyin gerisi önemli değil. :)

Yanlız Bulk döneimnde olup ta yaptlan Cheat'e "Yükleme günü" adının verilmesi komik. Bulk'da zaten karb depoları büyük ölçüde dolu oluyor. :) Definasyonda boş oluyor ve doldurmak için haftada 1 defa Karb yüklemesi yapmak gerekiyor.

O yüzden Bulk dönemine Cheatday yapınca boşuna karbonhidratlara saldırmayın, bir öğün tatlınızı yiyin gerisi önemli değil. :)
Bulk da cheat day,yada yükleme olmaz.olsada böyle olmaz.

Cevizli dondurma ve eritilmiş bitter çikolata.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 466
  • image.jpg
    image.jpg
    215,6 KB · Görüntüleme: 453
Cheatde kilo almamak istiyorsan zaten yediğin kalori kadar alsan aynı kalırsın .Ama ben kalori saymıyorum abanıyorum ne bulsam yiyorum yukarda yazmıştım yine kalori hesapla ama cheat meal'de 1 dilim pasta yiyebilirsin yanına 1 adet orta boy pizza olabilir tabii cheat meal için canın ne istiyorsa ye 1 öğün olarak ama. Yinede ben korkuyorum kilo almaktan vs diyorsan kalori say ogün yine günlük 2000 kalori ihtiyacın varsa 2000 kalori al ogün kilon sabit kalsın.Yani cheat yapıyorsan diğer öğünlerden kıs ogünlük
Sanırım o gün; bugün :) Çünkü sabahtan beri hayattan bıkmış, bunalıma girmiş bir modda geziyordum ve baktım ki şekerim inanılmaz düşmüş, ağzıma bir kesme şeker attım,resmen kendime geldim :) O yüzden o pastayı bugün yemeliyim diye düşündüm. Şimdi aklımda birazdan çıkıp bir lahmacun ve bir dilim pasta yemek var. Eminiz dimi bu zamana kadar yaptıklarım boşa gitmeyecek :D Zaten bugün az yedim ben diye hissediyorum ama bilemedim

Son düzenleme:
Sanırım o gün; bugün :) Çünkü sabahtan beri hayattan bıkmış, bunalıma girmiş bir modda geziyordum ve baktım ki şekerim inanılmaz düşmüş, ağzıma bir kesme şeker attım,resmen kendime geldim :) O yüzden o pastayı bugün yemeliyim diye düşündüm. Şimdi aklımda birazdan çıkıp bir lahmacun ve bir dilim pasta yemek var. Eminiz dimi bu zamana kadar yaptıklarım boşa gitmeyecek :D Zaten bugün az yedim ben diye hissediyorum ama bilemedim
Abartmadığınız sürece evet boşa gitmez,yinede kesmeşeker tavsiye etmiyorum.yukarda yapmış olduğum yüklemeyi gördünüz,bol kh alıyorum ve enerji depoluyorum,diğer taraftanda canımın çektiği şeyleride abartmadan yiyorum.misal bugün okadar yediklerimde vücuduma yaramaz sadece akşamki lavaş ve dondurma mevcut,diğer bütün hepsi vücudumun ihtiyacı olan protein kh ve vitaminler.Ayrıca birdahaki yüklemem 10 gün sonra bu 10 günde bu doldurduğum enerjiyi kullanıcam.

Artık her hafta yapmamaya karar verdim arkadaşlar.

Çok yağlanacağımı fark ettim, en iyisi 1 ayda bir kere yapmak.

Bulk da cheat day,yada yükleme olmaz.olsada böyle olmaz.

Cevizli dondurma ve eritilmiş bitter çikolata.
vaşşş, o ne öyle be. Ben de yeni baklava dondurma ikilisini götürdüm de, bunun kadar haz vermedi bana :D

O 5 kg lik nutellayı yiyende ne gırtlak varmış be ben yesem ters dönerim hastane de kurtarmaz helal evde kucuk Kız kardeşimin nutellasına gidip gelip kaşıklıyoz babam diyo gel benı de ye hay senin boğazının a.. Ahaha :D[DOUBLEPOST=1407958696][/DOUBLEPOST]
vaşşş, o ne öyle be. Ben de yeni baklava dondurma ikilisini götürdüm de, bunun kadar haz vermedi bana :D
Bro şu dondurma yeyip beyni donan adam mı ne varmış linkini atsana izliyeyim :D

Son düzenleme:
O 5 kg lik nutellayı yiyende ne gırtlak varmış be ben yesem ters dönerim hastane de kurtarmaz helal evde kucuk Kız kardeşimin nutellasına gidip gelip kaşıklıyoz babam diyo gel benı de ye hay senin boğazının a.. Ahaha :D[DOUBLEPOST=1407958696][/DOUBLEPOST]
Bro şu dondurma yeyip beyni donan adam mı ne varmış linkini atsana izliyeyim :D

Abartmadığınız sürece evet boşa gitmez,yinede kesmeşeker tavsiye etmiyorum.yukarda yapmış olduğum yüklemeyi gördünüz,bol kh alıyorum ve enerji depoluyorum,diğer taraftanda canımın çektiği şeyleride abartmadan yiyorum.misal bugün okadar yediklerimde vücuduma yaramaz sadece akşamki lavaş ve dondurma mevcut,diğer bütün hepsi vücudumun ihtiyacı olan protein kh ve vitaminler.Ayrıca birdahaki yüklemem 10 gün sonra bu 10 günde bu doldurduğum enerjiyi kullanıcam.
Yedim valla :D Abartmadım ama. 1 lahmacun ve yarım dilim pasta yedim. Sadece akşam öğününde yediğim için biraz sıkıldı canım ama sabah kalkıp 30 dakika interval yaptım bir umutla. Şeker olayı evet kötü oldu ama birden gözlerim kararınca atıverdim ağzıma bir tane :(

Back
Yukarı