"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

eyvah eyvah bu cocuklar costu,böyle bir baslik actigim icin en sonunda bu forumdan afaroz edilicem:)
Kapisma konusunda carcambayi bekleyin derim carsamba yükleme var,ogün üsenmeden gercek bir yüklemeyi paylasmak istiyorum,sanki bu yükleme cheat meal felan biraz yanlis anlasilip düzen bozuyor gibi geldi bana:)

eyvah eyvah bu cocuklar costu,böyle bir baslik actigim icin en sonunda bu forumdan afaroz edilicem:)
Kapisma konusunda carcambayi bekleyin derim carsamba yükleme var,ogün üsenmeden gercek bir yüklemeyi paylasmak istiyorum,sanki bu yükleme cheat meal felan biraz yanlis anlasilip düzen bozuyor gibi geldi bana:)
Carsamba da kapısırız abi farketmez :D

Hepsi benim sos gezdirilmeden önceki hali, akşama da geliyor fotolar antrenmandan sonra :D

uploadfromtaptalk1407761367870.jpg
[DOUBLEPOST=1407761955][/DOUBLEPOST]
Spordan çıktıktan hemen sonra Eki Görüntüle 31716

Furious pete türkiye editörü (Magnuma tek atan adam ) :
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Eve gelince resimdekinden 2 tabak : Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Buda çikolata monster :Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Akşama 10 lahmacun onuda resim atcam . Kapışan ?[DOUBLEPOST=1407755384][/DOUBLEPOST]Eeee yok mu arttıran ? :D[DOUBLEPOST=1407755453][/DOUBLEPOST]Ha lahmacundan önce 1 tencere bol salçalı yağlı makarna yapcam onu unutmiyim :D
ohoo sen coşmuşsun yav. Yalnız şöyle bir şey var sen 10 günde bir yükleniyon, ben her gün yükleniyorum, yani benim 10 günlük toplamla sen 1 günlüğü karşılaştırmak gerek ama 10 güne gerek yok benim 2-3 günlük de kapışır senin yüklemeyle :D

Son düzenleme:
Daha başlamadım onlar kahvaltıydı :D[DOUBLEPOST=1407762691][/DOUBLEPOST]Kahvaltıda dondurma kola yiyen tek insanım :D Dondurmanın tam tadını alamadım 1 ısırıkta yiyince . Bide burger kingden yiyim gidiiyimde.Kaç gündür furious pete izliyorum gaza getirdi :D

Daha başlamadım onlar kahvaltıydı :D[DOUBLEPOST=1407762691][/DOUBLEPOST]Kahvaltıda dondurma kola yiyen tek insanım :D Dondurmanın tam tadını alamadım 1 ısırıkta yiyince . Bide burger kingden yiyim gidiiyimde.Kaç gündür furious pete izliyorum gaza getirdi :D
ben hepsini bitirmişim ne ara bitirdiysem aynılarını tekrar tekrar izliyorum :D

Bu başlıgi iyice amacından, konusundan saptırdım, özür diliyorum.
yoooo gayet iyi,yediklerin bu basliga cuuuuk diye oturuyor aslinda:):)Body ci olamazsan Sumo cu yapariz seni @requ:):)[DOUBLEPOST=1407776060][/DOUBLEPOST]
Yoğurt koymuslar bi kaşik
ayyyneeen o yogurdu görünce bende ayni seyi düsündüm iimi,görür görmez at ve kelebek esprisi geldi o anda aklima:)

Back
Yukarı