Bizim millete pahalı satsan bi dert ucuz satsan bi dert.![]()
neden bu kadar ucuz insan kıllanmıyor degil supplementler.com u bilmesek neyse diyecegim ama yeni düzenlemelerde heralde böyle 100 e alıp 200 e satmayın gibi birsey olsa gerek
Bilinçli tüketicilik böyle oluyor![]()
Bu ürünün olması gereken fiyat aralığı zaten 90-100 lira civarıdır.Muhtemelen daha önce 200 lira gibi uçuk bir fiyattan satıldığı için stoklar ellerinde kaldı şimdi fiyatları düşürüp eldeki stokları eritmek istiyorlar.
agryhun ;,,,,,,,,,,,
madem kana geç karışıyor ki tam olarak öyle değil,o zaman neden sabah uyanınca bu ürünü alıyoruz dediğine göre.gidip isolate oranı daha yüksek bir protein alırız,,,,,,,,,,, evet doğru protein içeriği zengin bir ürün 6 farklı protein var ant sonu ve öncesi whey protein tozu kullanır vg ciler neden peki kana cabuk karıstığı için sindirimi daha kolay olduğu için ant öncesi ve sonrası ideal bir protein değil aksam yatarken ve off gunlerde ve gunluk protein miktarını karsılamak için kullanın içeriğini okusyadınız benı iyi anlarsınız içinde kaizen ve sut konsenteresi cok olan bir ürün umarım dediğimi anlamışınızdır umarım arakadaslr
ayrıcs soya proteini tavisye etmem gunumuzde isolat sanayının gelişmesiyle üreticeler saf halını bozdu ayrıca erkeklık hormonunda etkılıyor umarım dedğimi anlamısınızdır
bence bu paraya optimum twinlab alnıabalir
şu anda piyasadaki bütün supplementlerin içeriklerini ezbere biliyorum,merak etmeyin.içerik kısmında ilk 2 sırada whey cons. ve whey isolate var görüldüğü üzere,yani kazein ve türlerinden daha fazla miktarda whey var.bende kimseye antreman sonrası tek ölçek tavsiye etmiyorum zaten.bu ürün için 2 ölçek şeklinde kullanmak gerek bence.çünkü protein çeşidi başına düşen oran miktarı azalıyor.sadece whey yerine wheyin yanında farklı protein türleri içeren protein tozlarından çok daha fazla kas kütlesi edildiği kanıtlanmış birşeydir.normal bir proteinden 1 ölçek atacağıma bu üründen 2 ölçek atmayı yeğlerim.
BSN gibi bir firmanın off günde kullanmak için bir protein üreteceğinide hiç sanmıyorum,sayabileceğim en iyi 5 markadan biridir kendisi.elbet onlarda birşey bilerek ürettiler bu proteini..
soya hakkında bir bilgi vermedim ben![]()