BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
kaliteli bir protein tozu ama ant öncesi ve sonrası kullanmayın derim kana gec karısyor sabah kalkar kalkmaz yada of gunlerde kullanın derim

madem kana geç karışıyor ki tam olarak öyle değil,o zaman neden sabah uyanınca bu ürünü alıyoruz dediğine göre.gidip isolate oranı daha yüksek bir protein alırız..

Belki muhalefet olucam ama bu fiyat nasıl böyle düştü?dolar 1.87 şu anda..Euro desen tavan zaten.Daha 15 gün önce fiyatı 195 ti.Açıkçası ben ürünün orjinalliğinden kuşkuluyum bu yüzden.
Başka bir sitede fiyatı hala 199 lira.Ürünlerin aynı kaynaktan olupta 50 lira farkla satılmasıda insanın aklında soru işareti bırakıyor.Bi arada nitro tech için birsürü dedikodu çıktı..Ürünlerin içeriği değişik,bulgar malı falan diye..Güvenim kalmadı artık

Son düzenleme:
neden bu kadar ucuz insan kıllanmıyor degil supplementler.com u bilmesek neyse diyecegim ama yeni düzenlemelerde heralde böyle 100 e alıp 200 e satmayın gibi birsey olsa gerek

Arkadaşlar sitesinde yazana göre son kullanım tarihi 2012 eylül, yani 9 ay kalmış. Ucuzlamasının bir nedeni de budur diye tahmin ediyorum. Birde bldiğiniz üzere dolar baya bir yükseldi ve bu da artık ülkemizdeki supplement fiyatları ile amerikadaki supllement fiyatları arasındaki farkı azaltmaya başladı...

Bu ürünün olması gereken fiyat aralığı zaten 90-100 lira civarıdır.Muhtemelen daha önce 200 lira gibi uçuk bir fiyattan satıldığı için stoklar ellerinde kaldı şimdi fiyatları düşürüp eldeki stokları eritmek istiyorlar.

Bilinçli tüketicilik böyle oluyor ;)

Bilinçli tüketici olmak ve araştırmak güzel şey. Fakat pazarlama teknikleri denen birşey var. Ürün stok fazlası olabilir, son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir stoklar elinde patlıyıcağına fiyatı kırarak elindeki ürünü satmayı düşünmüş olabilir. Ürünün daha gelişmiş modelini piyasaya çıkarıcak olabilir. BSN ana bayiinin nakit sıkıntısı olmuş olabilir. Elindeki malları ucuza satıp likitide açığını kapatmayı düşünmüş olabilir.

Herşey olabilir. Direk ürünü kötülemek ne kadar doğru ?..

Bu ürünün olması gereken fiyat aralığı zaten 90-100 lira civarıdır.Muhtemelen daha önce 200 lira gibi uçuk bir fiyattan satıldığı için stoklar ellerinde kaldı şimdi fiyatları düşürüp eldeki stokları eritmek istiyorlar.

aynen hocam,bu eski fiyatından 5-10 satacagına sürümden kazanır 100 tane satar daha ucuza

şuan stok kalmamış zaten,öyle yazıyor,yarın gelicekmiş ürün

1 kutu sipariş verdim bende

Son düzenleme:
BSN Syntha 6'yı sadece ara öğün olarak gün içinde tüketmek üzere aldım. Antrenman sonrası ve sabah kalkınca alınacak toz olarak evdeki Gaspari Myofusion'a devam ediyorum. O bitince de Weider Premium hey olacak onun yerine. Ama Syntha 6'nın bu kullanımına bir süre böyle devam etmeyi düşünüyorum. Ara öğün replacement olarak ideal bir ürün bence.

ürünün ölçeğinin 44 gram olması beni üründen soğutuyor. bir ara 750 gramlığını kullanmıştım. iyi karıştığını da söyleyemem. karışma konusunda kullandığım en kötü protein tozu idi. optimum, nitrotech, ultimate prostar da kullanmış biri olarak en kötü karışan kendisi idi. sahte olduğunu sanmıyorum bodybuilding.com'dan almıştım 1.5 sene önce.

agryhun ;,,,,,,,,,,,
madem kana geç karışıyor ki tam olarak öyle değil,o zaman neden sabah uyanınca bu ürünü alıyoruz dediğine göre.gidip isolate oranı daha yüksek bir protein alırız,,,,,,,,,,, evet doğru protein içeriği zengin bir ürün 6 farklı protein var ant sonu ve öncesi whey protein tozu kullanır vg ciler neden peki kana cabuk karıstığı için sindirimi daha kolay olduğu için ant öncesi ve sonrası ideal bir protein değil aksam yatarken ve off gunlerde ve gunluk protein miktarını karsılamak için kullanın içeriğini okusyadınız benı iyi anlarsınız içinde kaizen ve sut konsenteresi cok olan bir ürün umarım dediğimi anlamışınızdır umarım arakadaslr
ayrıcs soya proteini tavisye etmem gunumuzde isolat sanayının gelişmesiyle üreticeler saf halını bozdu ayrıca erkeklık hormonunda etkılıyor umarım dedğimi anlamısınızdır
bence bu paraya optimum twinlab alnıabalir

Son düzenleme:
Bu başlık altında karalayıcı mesajlar silinmiştir.

Forum kurallarından bir hatırlatma:
16- Site içerisinde kişisel-kurumsal ticari kaygılar içeren ya da bir markayı/kurumu abartılı bir biçimde öven/karalayan mesajlar atılamaz. Bu tip mesajlar yöneticiler tarafından incelendikten sonra haber verilmeksizin silinecektir.

Supplementler.com BSN Yetkili bayisidir.
Upa Farma BSN Yetkili Distribütörüdür.

Karalayıcı tüm mesajlar silinecektir.

Anlaşılan bazıları bu fiyatlardan oldukça rahatsız olmuş. 'Yurt dışı' başlıklarına çevirmeyin.

agryhun ;,,,,,,,,,,,
madem kana geç karışıyor ki tam olarak öyle değil,o zaman neden sabah uyanınca bu ürünü alıyoruz dediğine göre.gidip isolate oranı daha yüksek bir protein alırız,,,,,,,,,,, evet doğru protein içeriği zengin bir ürün 6 farklı protein var ant sonu ve öncesi whey protein tozu kullanır vg ciler neden peki kana cabuk karıstığı için sindirimi daha kolay olduğu için ant öncesi ve sonrası ideal bir protein değil aksam yatarken ve off gunlerde ve gunluk protein miktarını karsılamak için kullanın içeriğini okusyadınız benı iyi anlarsınız içinde kaizen ve sut konsenteresi cok olan bir ürün umarım dediğimi anlamışınızdır umarım arakadaslr
ayrıcs soya proteini tavisye etmem gunumuzde isolat sanayının gelişmesiyle üreticeler saf halını bozdu ayrıca erkeklık hormonunda etkılıyor umarım dedğimi anlamısınızdır
bence bu paraya optimum twinlab alnıabalir

şu anda piyasadaki bütün supplementlerin içeriklerini ezbere biliyorum,merak etmeyin.içerik kısmında ilk 2 sırada whey cons. ve whey isolate var görüldüğü üzere,yani kazein ve türlerinden daha fazla miktarda whey var.bende kimseye antreman sonrası tek ölçek tavsiye etmiyorum zaten.bu ürün için 2 ölçek şeklinde kullanmak gerek bence.çünkü protein çeşidi başına düşen oran miktarı azalıyor.sadece whey yerine wheyin yanında farklı protein türleri içeren protein tozlarından çok daha fazla kas kütlesi edildiği kanıtlanmış birşeydir.normal bir proteinden 1 ölçek atacağıma bu üründen 2 ölçek atmayı yeğlerim.
BSN gibi bir firmanın off günde kullanmak için bir protein üreteceğinide hiç sanmıyorum,sayabileceğim en iyi 5 markadan biridir kendisi.elbet onlarda birşey bilerek ürettiler bu proteini..

soya hakkında bir bilgi vermedim ben :)

şu anda piyasadaki bütün supplementlerin içeriklerini ezbere biliyorum,merak etmeyin.içerik kısmında ilk 2 sırada whey cons. ve whey isolate var görüldüğü üzere,yani kazein ve türlerinden daha fazla miktarda whey var.bende kimseye antreman sonrası tek ölçek tavsiye etmiyorum zaten.bu ürün için 2 ölçek şeklinde kullanmak gerek bence.çünkü protein çeşidi başına düşen oran miktarı azalıyor.sadece whey yerine wheyin yanında farklı protein türleri içeren protein tozlarından çok daha fazla kas kütlesi edildiği kanıtlanmış birşeydir.normal bir proteinden 1 ölçek atacağıma bu üründen 2 ölçek atmayı yeğlerim.
BSN gibi bir firmanın off günde kullanmak için bir protein üreteceğinide hiç sanmıyorum,sayabileceğim en iyi 5 markadan biridir kendisi.elbet onlarda birşey bilerek ürettiler bu proteini..

soya hakkında bir bilgi vermedim ben :)

BSN gibi bir markanın off gunlerde içmek için ürettigini sanmıyorum cümlene katılıyorum bir videoda izlemiştim ronnie coleman antremandan sonra 5-6 ölçek syntha 6 içiyordu :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:54 ----------

Arkdaşlar küçük bir detay syntha 6 ların son kullanma tarihi 09/2012 sanırım fiyatın nedeni anlasılıyor

ben 2 ay kadar antrenman sonrası olarak kullandım, önce 1 ölçek içiyordum sonra antrenman sonrası için whey'in önemini kavrayınca 1,5 ölçek içtim. tadına zaten diyecek birşey yok, gerek shakerda gerek 500ml pet şişede ılık suyla bile kolayca karıştırarak kullandım. ilk defa protein tozu içtiğim için kazandığım hacmin ürün için tatmin edici olup olmadığını bilmiyorum ama bel çevrem 1,5-2cm arası inceldi ve yaklaşık 1 kg aldım. burdan kas miktarını arttırdığım çıkarılabilir galiba :) arkadaşıma ultimate iso 93 aldırmamış olsam bunu kullanmaya devam ederdim açıkcası.

içeriğine sözüm yok gayet kaliteli ama arkadaslar biz americada veyatta avrupada yasamaıyoruz burası türkiye bu yazıyı okuyanların coğu yada vgyle uğrasanların çoğu zengin değil burda protein tozları baya pahalı dediğiniz tozun fiyatı 145-160 tl arası 2 ölçk ant öncesi 2 ölçk ant sonrası kullanılırsa ölçeği sanırım buyuk bsn nin anlıcanız 1 ay bile dayanmaz coğu arkadasında maddi durumu yetmez ben 150 tl buna vericeme daha isole olan tozlara yönelirim 2 ay kullanırım tek ölçekle eğer burası avrupa olsaydı bu toza bulaşmadan musletech yada weider alırdım.ama burası turkiye..........
2.si roni coleman kullanıyormus hep mı kullanıyormus reklam bence ona kalırsa nabba ve wabba ıfb sampiyonlarında 15 sene arayla
ilk 5 şe giren serdar aktolgada hard lıne kullanıyordu .
korkma arkadasım 09-2012 kalmaz tarihi gecmeden 1 ayda bitirisin angrhun hesabına göre proteini :)
ayrıca ölçeği 44 gr bu bir dezavantaj ve ölçek basına 22 gr protein değeri haftanın 4 gunu vg yapan biri 2 ölçek ant sonu ve ant iöncesi de 2 ölçek alsa 3 haftada bitiyor

Son düzenleme:
Benim favori protein tozlarımdan.

BSN markası öncü bir markadır ve Amerikanın en hızlı büyüyen firmaları arasındaydı.
Bir whey protein veya izole protein üretebilmeleri zor olmasa gerek.

Bu markanın sadece kompleks protein tozu bulunuyor. Spor sonrası özellikle sadece hızlı sindirilen proteine ihtiyaç olmadığını savunuyorlar, ki bir çok araştırmada bunu gösteriyor (forumda bu konu tartışılmıştı)
Unutulmamalı ki çoğu araştırmaları üretici firmalar yaptırtıyor... sadece wheyin spor sonrası kullanılması gerektiğini de bu araştırmalar savunuyor..

Günün her saati rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bir alımda 2 ölçek bana sorarsanız biraz fazladır 44 gram proteini bir alımda almış oluyorsunuz, zaten yavaş sindirimli proteinlerde bulunuyor yayarak gün içinde kullanmak bence daha mantıklı olur.

Bu arada hangi siteden bahsediliyor bilmiyorum ancak benim görebildiğim kadarıyla supplementler.com sitesinde 06/2013 tarihli ki 09/2012 ne yazar 1 ayda bir kutu biter.

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün özellikle tadından dolayı başka ürün tercih etmeme riski bulunuyor benden uyarması :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı