AngryHun
Üye
Gece kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi ?
nasıl bir beklentin var çok merak ediyorum açıkçası...
Gece kullanan arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilirler mi ?
nasıl bir beklentin var çok merak ediyorum açıkçası...
bu ürünün sahte olup olmadığını anlayabilmek için bakabileceğimiz karakteristik bi özelliği (sağında solunda sabit bi yerde yazan serial, farklı şekilde bandrol, kapakta ek jelatin gibi) var mıdır? yoksa içmeden anlama ihtimalimiz yok mu![]()
anladım. topaklanma olmadı hiç. hepsi kısa sürede çözünüyor.Arkadaşlar o kutuyu yapan haliyle jelatinini falan da gayet güzel yapar. Size söyleyebileceğim şu ki bir sahte ürünü diğerlerinden ayıran en büyük özellik suyla karıştırdığınız zaman eğer topaklanıyor ve suya karışmıyorsa bilin ki o ürünün içinde protein dışında birşey vardır.
Kullanmaya başlayalı 4 gün oldu. Çilek aromalısını tercih ettim ve kullandığım ürünler arasında en iyi tada sahip olanlardan biri diyebilirim.
4 gün, bir protein tozunun karışımı ve tadı dışındaki özelliklerini konuşmak için çok kısa bir zaman. Ancak en çok dikkatimi çeken özelliği ağrılarımın biraz olsun azalması oldu.
Nitrotech, Myofusion ve ON Hydrowhey ile kıyasladığımda ürünün en belirgin özelliği toparlanma sürecinin biraz daha kısa olmasıydı. Bu ürün BSN ye olan güvenimi ve marka sempatimi bir kat daha artırdı.
Şimdilik bu kadar. Kutuyu bitirince etkilerini daha net bir şekilde yazabilirim.
İyi sporlar.
Onun sebebi içinde whey oranın az olması ve kanda geç çözülen proteinlerin daha fazla olmasıZaten 6 derken ki amaçları kanda 6 saat amino asit kalması.
6 Unique protein sources - A blend of fast, medium and slow digesting proteins
SYNTHA – 6
Dünya üzerinde var olan en kaliteli protein bileşimidir ve kaslarınızın 8 saate kadar olan ihtiyacını karşılar.
6 değişik protein içeriği olan SYNTHA-6 de, protein tozunun farklı fonksiyonları bulunur ve günün her saati kullanılabilir. Her biri farklı sindirim oranları ve amino asit profilleri içerir.