seytantuyu
Özel Üye
şimdi efendim bu ürün gayette antreman sonrası kullanılır.Ürünün içinde whey de olmak üzere 6 çeşit protein çeşidi vardır.ve bir ölçeğinde 11 gr whey bulunmaktadır.Şimdi şöyleki siz bu üründen 1,5 ölçek kullandığınızda yeterli whey ve diğer proteinlerden almış olursunuz.
Antrenman sonrası wheyin önemi zaten tartışılmaz.Son araştırmalar gösteriyorki whey Synta-6 gibi komplex içinde tüketildiği zaman verimi kat be kat artmaktadır.
AMino kullanmak bu noktada asla bu tip bitozun ikamasi değildir.Başka faydaları vardır.Ha kas kütlesini arttırır çok faydalıdır ama tozun yerini tutmaz.
Bunlar zaten forumda daha öncede tartışıldı.Ben sadece ürünün antrenman sonrasıda uygun olduğunu belirtmek istedim
Demir00 ın anlatmak istediğini pek anlamamışsınız.
Adam özellikle antrenman sonrası aminoasit kullanırsan gelişimin için daha faydalı olur diyor. Yoksa antrenmandan sonra Syntha6 kullanılmaz diye birşey yok. Hatta hatta Gainer bile gayet güzel kullanılır. Ama hiçbirisi aminoasit kadar hızlı sindirilemez ve katabolik süreci aminoasit kadar engelleyemez.
Ben Syntha6 dan en iyi şekilde verim alınabilmesi için 2 farklı zaman olduğu kanaatindeyim.
1- Sabah kalkar kalkmaz su ile: Sabah kalkar kalkmaz vücudumuzun ihityaç duyduğu 6 farklı protein ve ürünün içeriğindeki bir miktar karbonhidrat ile güne başlamak için piyasadaki en iyi ürünlerden birisi.
2- Gece yatarken süt ile: Süt ile içtiğiniz için ve ayrıca ürünün içeriğinde casein olduğu için ürünün sindirimi uzun süreye yayılacak ve gece boyunca vücudunuzu besleyecektir.
Ama isteyen antrenman öncesi de sonrası da hatta gün içinde de kullanabilir.
Antrenman sonrası için en uygun ürün ise bana göre likit aminoasittir.
İyi sporlar.