BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
şimdi efendim bu ürün gayette antreman sonrası kullanılır.Ürünün içinde whey de olmak üzere 6 çeşit protein çeşidi vardır.ve bir ölçeğinde 11 gr whey bulunmaktadır.Şimdi şöyleki siz bu üründen 1,5 ölçek kullandığınızda yeterli whey ve diğer proteinlerden almış olursunuz.

Antrenman sonrası wheyin önemi zaten tartışılmaz.Son araştırmalar gösteriyorki whey Synta-6 gibi komplex içinde tüketildiği zaman verimi kat be kat artmaktadır.
AMino kullanmak bu noktada asla bu tip bitozun ikamasi değildir.Başka faydaları vardır.Ha kas kütlesini arttırır çok faydalıdır ama tozun yerini tutmaz.

Bunlar zaten forumda daha öncede tartışıldı.Ben sadece ürünün antrenman sonrasıda uygun olduğunu belirtmek istedim

Demir00 ın anlatmak istediğini pek anlamamışsınız.

Adam özellikle antrenman sonrası aminoasit kullanırsan gelişimin için daha faydalı olur diyor. Yoksa antrenmandan sonra Syntha6 kullanılmaz diye birşey yok. Hatta hatta Gainer bile gayet güzel kullanılır. Ama hiçbirisi aminoasit kadar hızlı sindirilemez ve katabolik süreci aminoasit kadar engelleyemez.

Ben Syntha6 dan en iyi şekilde verim alınabilmesi için 2 farklı zaman olduğu kanaatindeyim.

1- Sabah kalkar kalkmaz su ile: Sabah kalkar kalkmaz vücudumuzun ihityaç duyduğu 6 farklı protein ve ürünün içeriğindeki bir miktar karbonhidrat ile güne başlamak için piyasadaki en iyi ürünlerden birisi.

2- Gece yatarken süt ile: Süt ile içtiğiniz için ve ayrıca ürünün içeriğinde casein olduğu için ürünün sindirimi uzun süreye yayılacak ve gece boyunca vücudunuzu besleyecektir.

Ama isteyen antrenman öncesi de sonrası da hatta gün içinde de kullanabilir.

Antrenman sonrası için en uygun ürün ise bana göre likit aminoasittir.

İyi sporlar.

Anlamadığım birşey var. Bu protein tozunun amino asit profil bilgisi yok. Yani kutusunda diyorki; bunda şu kadar çeşit protein kaynağından kullanılmıştır, fındık fıstık bilmemne işlenen bir tesiste üretildiği için alerji yapabilir vs. Genel çerçeve içinde kabaca bilgiler verilmiş. Bu protein tozunu gönül rahatlığı ile içmelimiyiz?

Demir00 ın anlatmak istediğini pek anlamamışsınız.

Adam özellikle antrenman sonrası aminoasit kullanırsan gelişimin için daha faydalı olur diyor. Yoksa antrenmandan sonra Syntha6 kullanılmaz diye birşey yok. Hatta hatta Gainer bile gayet güzel kullanılır. Ama hiçbirisi aminoasit kadar hızlı sindirilemez ve katabolik süreci aminoasit kadar engelleyemez.

Ben Syntha6 dan en iyi şekilde verim alınabilmesi için 2 farklı zaman olduğu kanaatindeyim.

1- Sabah kalkar kalkmaz su ile: Sabah kalkar kalkmaz vücudumuzun ihityaç duyduğu 6 farklı protein ve ürünün içeriğindeki bir miktar karbonhidrat ile güne başlamak için piyasadaki en iyi ürünlerden birisi.

2- Gece yatarken süt ile: Süt ile içtiğiniz için ve ayrıca ürünün içeriğinde casein olduğu için ürünün sindirimi uzun süreye yayılacak ve gece boyunca vücudunuzu besleyecektir.

Ama isteyen antrenman öncesi de sonrası da hatta gün içinde de kullanabilir.

Antrenman sonrası için en uygun ürün ise bana göre likit aminoasittir.

İyi sporlar.

Oncelikle tesekkurler. Aynen dediklerimi izah etmissiniz. Benim bu konuda atmis oldugum mesajlara bakılırsa, hic bir sekilde antrenmandan sonra kullanılmaz demedim. Antrenmandan hemen sonra kullanılmamalı dedim. Urunun icerigine bakılırsa, kana en erken karısan proteini 2 tip ve bunlar da en erken 2-3 saat surmektedir ki bunlaran biri de en vasat protein tipi olan konsantre proteindir.

Tekrar ediyorum, antrenmanını sabah, oglen yada aksam yaparsan, gunun geriye kalan vakitlrinde bu protein tozunu kullanabilirsin. Ancak boyle, iceriginde whey'den kazeine kadar 6 farklı protein ve kana 6 farklı zamanda karısma sozkonusu ise, bu urun antrenmandan HEMEN sonra alınacak dogru urun degildir..

En dogru tercih, serbest formda hazırlanmıs hidrolize türüdür. En kaliteli secenek oldugundan da en pahallı olan da budur.

valla 1 kere sütle içme hatasını yaptım yapmaz olaydım,aman allahım o nasıl bir lezzet öyle ya,suyla aldıgım lezzetin 10 katı bir tat,zor tutuyorum kendimi aklıma geldikçe içesim geliyor valla,eyvah eyvah :)

valla 1 kere sütle içme hatasını yaptım yapmaz olaydım,aman allahım o nasıl bir lezzet öyle ya,suyla aldıgım lezzetin 10 katı bir tat,zor tutuyorum kendimi aklıma geldikçe içesim geliyor valla,eyvah eyvah :)

sütle gerçekten çok iyi oluyor. hani yazın sırf serinlemek için soğuk sütle yapılıp içilebilir :p

şu ana kadar 6 farklı protein tozu denedim. tat olarak uzak ara en iyisi bu.
yazın sütle birlikte soğuk içilirse, tam bir milkshake tadında gider :D

Syntha-6 nın tadına fazla alışmasanız iyi edersiniz...

Yaklaşık 4-5 tane farklı supplement sitesine baktım hepsinde de fiyat eskiye çekilmiş 200 TL ...

Zaten ellerinde yok gözüküyor... Ya bir anda bütün syntha-6 lar bitti , ya da ortada dolaplar dönüyor dönüyor !!!

Dolaplar döndüğünü sanmıyorum. 145 TL gibi bir fiyattan syntha-6 gibi bir ürünü satmaya kalkarsanız tabiki kısa bir sürede tükenir.Bu kampanyanın son kullanım tarihi ile alakalı oldugunu düşünüyorum kendi adıma.

Bütün supplement sitelerinde bir gün önce ürün varken , bir gün sonra hepsinde aynı anda stoklardan kalkmasını tesadüf olarak mı değerlendiriyorsun
Dolaplar döndüğünü sanmıyorum. 145 TL gibi bir fiyattan syntha-6 gibi bir ürünü satmaya kalkarsanız tabiki kısa bir sürede tükenir.Bu kampanyanın son kullanım tarihi ile alakalı oldugunu düşünüyorum kendi adıma.

bir dönemin
bir dönem dediğime bakmayın 3-4 ay kadar öncesinin höh lan ne pahalı biraz daha makul olsada alsak kullansak dediğimiz seviyede bir proteinken önce 175 tl seviyelerine indi ve şeytan orada beni dürttü.
sonra 160 falan kdv indirimi dendi ulan noluyoruz dedim.sonra 150 ve simdi 145 bilemedim gerçekten..

ek olarak jack3d + creatine + bcaa + kompleks amino asit aldığım 2 aylık dönemde pek randıman alamadım açıkcası..ultimate nutrition prostar a geçiş yaptım bu hafta itibariyle ..
bana pek yaramadı şahsen..

mix protein olmasından dolayı desem daha önce gaspari kullandım o da bu ayarda karma protein türünden ancak syntha 6 den cok daha iyiydi bana kalırsa

bende bu ürünü 145 tl ye aldım. yani bunu idman dan hemen sonra mı içmeliyiz yoksa 1,2 saat sonramı hiç bir şey anlamadım !!!!

bildigim kadariyla belirli oranda ellerinde kalan bir partiyi bitirmek icin boyle bir indirim oldu..ayrica arkadasin da dedigi gibi tadina fazla alismasaniz iyi ederseniz :)

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

kullandigim zamanlarda ogun arasi olarak verim almistim..ve tabiri caizse bereketsiz..ruzgar gibi gecti..

bildigim kadariyla belirli oranda ellerinde kalan bir partiyi bitirmek icin boyle bir indirim oldu..

Hayır, bu urunun distrubutoru olmadıgı icin bu urunu getiren 2 firma arasındaki kapısmanın sonucudur bu fiyat. Eger ikinci firma bu urunu getirip bu fiyattan piyasaya surmeseydi, hala ikiyuz kusur liradan alıyr olurdunuz...

rekabet her zaman tüketiciye yarar
keşke bir çok firma olsada kapışsalar hep :)
5-10 TL bile normalden ucuz satsa psikolojik olarak çok müşteri çekerler kendilerine

Kararsiz kaldim...

Simdi yarin gidip denemek icin 1.320 kg'lik alim diodum ama kararsiz kaldim....Ben sadece antreman sonrasi kullanmak icin bisey ariyorum o kadar calisma kendini harap etme bosuna gitmesin diye :)....Yalniz yorumlara bakilirsa likit aminoasit daha etkili antreman sonrasi ama vucut kalan 8 saat icinde proteine ihtiyac duymuo mu?....Ek bir urun kullnamak istemiyorum hic...sadece antreman sonrasi destek bisey ariyorum...ama bu urundeki 44 grlik serviste 15 gr sekerle 7 gr yag da kafami karistirdi....antreman sonrasi alinca normalde sekerde lazim heralde biraz....yani bu durumda fazla yag depolamaya sebep olmasin...bunu en az 200 ml yagsiz sutle karistirsak 10 g daha seker aliyoruz zaten :)......Boy 1.70 kilo 75 daha fazla yag istemiyorum :)

Bu arada soylemeyi unuttum...Bugun denedim bu urunu bi arkadsimdan tadi cok guzeldi ve kisa zmanda bendeki kas agirisinida kesti diyebilirim antreman sonrasi olan her zaman....Ya da hayatimda daha once hic toz icmedigim icin mi oldu bilmiyorum:)))...

Son düzenleme:
Valla ben artık aldım....gaspari myofusion 2 haftaya gelicek dedi bende o kadar beklemek istemedm syntha muzlu aldm 1 haftadır kullanıyorum bakalım.....ama myofusion icerdigi protein miktarı ve düşük karbonhidrat düsük yag bakımından temiz kas kütlesi için daha etkili olabilir sanırım...Ama ben ilk kez kullandığım ve tada da önem verdigim için Syntha yı tercih ettim...cok cabuk eriyor suyla güzel topaklanma sıfır..:)....yazın milkshake niyetine özellikle alabilirm :)

Back
Yukarı