BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Arkadaşlar merhaba ;
Forumda yeniyim ama 4 aydır vücut geliştirme ile ugrasıyorum. Optimum kullandm bitmeye yakınken suplementler.com dan bsn syntha 6 aldım. Fakat bsn bende aşırı derecede ishala neden oldu. dışkımda kan olduğunu da gördm. Kullanmayı kestim ishal de kesildi. Tekrar kullanayım dediğimde ise aynı sorun meydana gelkdı ve tekrar bırakmak zorunda kaldım. Ürnün tadı harika fakat yarım kullansam da etkisi wheyler kadar göremedim.

BSN'in dibine geldim
porsiyonu kürek gibi olduğu için hemencik bitti
güzel bir blend
ancak ben hem tad hemde ekonomi açısından blend olarak gaspari tercih edeceğim
bu arada BSN sağlam osurtuyo,bağırsakların hassas ise ishal normal sanırım

bu arada gece yatmadan önce alınacak sınırlı kazein alternatifi var; biri optimum muz (içimi zor bidaha almam) ötekide weider hiç denemedim.

onun dışında blendlerde kazein kadar uzun süreki vucüdu beslemesede yatmadan önce alınabilir BSN ve gaspari gibi
kazein vücudu 7-9 saat tok tutarken blendler 4-6 saat tok tutuyor

Son düzenleme:
yapmayın arkadaşlar
BSN syntha 6 yı kullanıyorum yatmadan önce de antrenman sonra da...
Ne gaz ne ishal ne birşey hatta tam tersine mideyi ferahlatıyor.
Tadı ise Mükemmelötesi.
Pahalı olduğu için alamayacağım bu sefer :(

ilk kez bi proteinde farkı hissettim piyada bu fiyattan satıldıgı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ben sadece bende olan etkilriden bahsettim katılıp katılmamanız gereken bir şey yok. Her insanın vücuda alınan besin ilaç veya baska bir maddeye karsı verdiği tepki farklı olabilir elbet.

Gaz yapması vs. normaldir. Bunun yerine yumurta, peynir süt tüketirseniz sonuçta proteinlerin sindirimi sonucunda orataya gaz çıktığından benzer etkiyi gözleyebilirsiniz. Özellikle Lactalbumin buna bir örnek olarak söylenebilir sanırım.

Yalnız dışkıda kan olması önemli bir durumdur. Hiç ihmal etmeden doktora gidip bu şikayetinizi anlatmanızı tavsiye ederim. Bunun protein tozuyla alakası olması pek mümkün değil. Ciddi bir rahatsızlığa işaret ediyor olabilir. Aman diyim, ihmal etmeyin.

Beyler ben insaat işi yapuyorum işim biraz ağır bu ürün beni gün boyunca besler ama çok bahalı ben süte yüklensem günde 1 lt süt içsem whey alsam idmandan önce ve sonra nasıl olur . bu ürünü almam zor para yok :D

Merhaba arkadaşlar, ben ilk defa protein kullanmaya başlayacağım ve bu ürünü kullanmaya karar verdim. Üniversite öğrencisiyim ve bu konuda bütün masraflar bana ait. mümkün olduğunca hesaplı ve faydalı olsun diyerek, -kuralları okumadım website ismi vermek yasaksa özür dilerim- ****** sitesinde bu ürünü 165lira gibi bir fiyata sattıklarını gördüm. Çok fazla sahtesi satıldığı söyleniyordu ben de sormak istedim acaba alan var mı veya almalı mıyım diye. Şimdiden teşekkürler.

Dostum eğer ankarada isen gaspari ürünlerini satan ve Ronnie Coleman'ı Türkiye'ye getirmiş olan Yarsu Abi'den alabilirsin adı ******.******'ya sonuna kadar güven,ama ****** de güvenilirdir sonuçta

sütle yada sütsüz en iyi tadı aldığım protein tozudur hep çukulatalısını alıyordum simdi muzlu aldım oda gayet başarılı hatta suyla daha güzel oluyor twinlabı suya koyunca ne olduğu belli olmuyor ama bu marka yapmış yani fiyata gelince içler acısı pahalı ama şu an amerkikadayım ve 47 dolara aldım gelde ağlama türkiyedeki protein tozu parasına burda kombinasyon yaptım

bu ürünle aynı zamanda optimum whey alıp bsni öğün aralarında wheyi ise sabah ve antreman sonrası kullanmayı düşünüyorum konuyu saptırmamak için vücudumun bütün ölçülerini yazamıyorum sanırım.. kas kütlesi için,,5 aydır spor yapıyorum..

bsn sabah ve yatarken
optimum spordan once ve sonra kullanilir

4 porsiyon protein eder (100gr+) cok agir antreman yapmiyorsan bu miktar fazla vucut fazla proteini depolamaz yaga cevirir

bsn syntha 6

mrb arkadaslar bu benim ilk msjim haydi hayirlisi..
bsn syntha 6 kullanmayni düsünüyorum..kullanmis birisi varsa bana tavsiye veya bilgilendire bilirmi?

Bugün cookies and cream aromalısını aldım. Tadı su ana kadar ıctıgım protein tozlarının arasında en iyisi.(optimum,ultimate,universal,weider premium) Elimde optimumda var ya o bitince kullanacagım yada sabah kı ogunumde ıctıgım servisi bsn yapacağım kararsızım şu an. Bakalım etkiside tadı gibi olacak mı:)

kullandığım en iyi protein waiderle başı çekebilir diyorum ben fiyatıda weidere göre cok uygun tavsiye ederim tadı zaten anlatmaya gerek yok

Antrenmandan önce 1 ölçek sonra 1 ölçek olarak suyla alıyorum uygunmudur ?haftada 3 gün ağırlık çalıştığım günlerde kullanıyorum diğer 3 kardiyo günümde ürünü kullanmıyorum boyum 178 kilom 66 biraz yağlıyım yağlanmak istemiyorum. Sabahları bir ölçek optimum egg protein içiyorum ardından 2 cla antrenmandan sonra 6 perfect amino bcaa akşam yemeğinden önce 2 tane hydroxycut pro series yemekten sonra 6 amino bcaa gece yatmandan önce 2 tane twinlab glutamin içiyorum (ağırlık günleri bsn noxplode terrasit triblus alıyorum) sizce nasıl supplement kullanımım değiştirmemi önereceğiniz birşey varmı şimdiden teşekkürler.

Back
Yukarı