BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
babayla beraber 2 kutu optimu hydrowhey aldık ama hydrowhey valinyalının tadı biraz kötü :/ babam sevmiş o kullansın zaten içinde şeker meker yağ bi cacık yok ona daha uygun ama ben tadını sevmedim :/

sizce bir kutu hydrowhey'i verip BSN alsam mı?

Daha önce hemen hemen tüm tozları kullandım

nitrotech
optimum
gaspari
ultimate

bende en sağlam etkiyi nitrotech gösterdi,acaba nitrotech kadar iyi bir etki alabilirmiyim?

Benım kılo az belım ınce. Bıraz daha genıslemem ıcın kılo aldırıcı yerıne bunu kullanıp hem proteın hemde karbonhıdratı karsılamak mantıklı gelıyor. 2 olcek gunde 2 kere mantıklı gelıyor. Off gunlerde 1 olcek 1 kere.

Benım kılo az belım ınce. Bıraz daha genıslemem ıcın kılo aldırıcı yerıne bunu kullanıp hem proteın hemde karbonhıdratı karsılamak mantıklı gelıyor. 2 olcek gunde 2 kere mantıklı gelıyor. Off gunlerde 1 olcek 1 kere.

kasper bende senin gibiyim . proteinde optimuma dönüp genrisedan aldığım saf karbonhidratla karıştırıp sabahları içeceğim. (protein tozlarından günde 75 gram protein alıyorum)(dekstrin V 22 liraya aldım.) karbonhidrat alımı bakımından syntha zayıf bence.kendi kombinasyonumu tavsiye ederim.

kasper bende senin gibiyim . proteinde optimuma dönüp genrisedan aldığım saf karbonhidratla karıştırıp sabahları içeceğim. (protein tozlarından günde 75 gram protein alıyorum)(dekstrin V 22 liraya aldım.) karbonhidrat alımı bakımından syntha zayıf bence.kendi kombinasyonumu tavsiye ederim.

Değişik geldi ama dediğin mantıklı. Biraz kullandıktan sonra etkilerini paylaşır mısın?

eskiden bsn ürünlerinin fiyatları diğer ürünlere göre oldukça fazlaydı şimdi internette nereye baksak bsn syntha 2.3 kg lık ürünü 145 150 tl ye her yerde bulmak mümkün ve piyasada ciddi şekilde bsn patlaması var optimum un bayisi bile bsn ürünü getirmiş bu bsn bolluğu neden acaba? ilgi gördüğü için oldugunu sanmıyorum.

ben 2.3 kg lık aldım. tadı mükemmel sütle denemedim kana hızlı karışması için suyla tüketiyorum ama yinee tadı mükemmel sütle içsem bağımlı kalırım heraldi :) benim sindirim sorunum oldugu için bu ürünü seçtim. etkilemedi gayet rahatım. hızlı etkisinden çok sağlık önemli benim için. protein tozlarından sadece bsn sindirimsel sağlık yazıor başka üründe göremedim. bu yüzden seçimim bsn oldu. bsn ile tanışmasaydı muschletech nitrotech alıcaktım. iyi ki bsn almışım. kolay gelsin.

twinlab,optimum,ultimate,multipower,gaspari,muscletech piyadaki bütün iyi tozları kullandım son olarak bu üründen aldım ve uzun süre bunu kullanacağım kesin,tadı ve yoğunluğu tam ağız tadıma uygun karışması süper budur dediğim bir ürün.

ben kreatini bıraktım ve içinde kreatin bulunmayan whey alacağım 2 gün içinde
Seçeneklerim
-Optimum
-BSN
-Nanox Protilox
-İronmaxx ProPak (çok övüyorlar)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:47 ----------

Özellikle antrenman sonrası İçin Syntha 6 güzelmidir,Çünkü antrenman sonrası için Sytnha 6 uygun değil diyorlar...

Arkadaşlar dayanamadım gittim ve bugün Sytnha 6 aldım 1320 gram.
Kutusu çok zarif ve kırmızımsı :)
Çok sağolsun tanıdık bir mağazadan aldım ve bana büyük bir indirimle 90 TL ye verdi.
Çikolata aromalı yanında ise Muscletec NitroTech kullanıyorum.
Şu an kreatini bıraktığım için sadece antrenman sonraları 1.5 Ölçek alıyorum.
Ama kreatine başlayınca Antrenman sonrası 1 ölçek Nitrotech-Yarım ölçek Sytnha 6 yapacağım.

Arkadaşlar dayanamadım gittim ve bugün Sytnha 6 aldım 1320 gram.
Kutusu çok zarif ve kırmızımsı :)
Çok sağolsun tanıdık bir mağazadan aldım ve bana büyük bir indirimle 90 TL ye verdi.
Çikolata aromalı yanında ise Muscletec NitroTech kullanıyorum.
Şu an kreatini bıraktığım için sadece antrenman sonraları 1.5 Ölçek alıyorum.
Ama kreatine başlayınca Antrenman sonrası 1 ölçek Nitrotech-Yarım ölçek Sytnha 6 yapacağım.

Bu tarz bir kombineyi bende düşünüyorum ilerleyen zamanlar için katkısını paylaşırmısın BSN Sytnha 6'nın. Gaspariyle arasında kaldım da..

bsn synata l kalıtelı ama 44 gr ölçeği var buda proteın tozunun hemen bitmesini sağlıyor ekonomık değil urun kalıtelı bir marka 6 tane farklı proteın içeriyor ant sonrası kullanmanızı tavsiye etmem ant öncesi alınabilir ama sonrasında kana gec karısan bir ürün olduğu için daha wheybir ürün alınması daha iyi olur
gaspari ölçek boyutu 36 gr mdı sanırım içerik bakımından bsn den daha iyi ve ekonomık
ant öncesi gaspari ant sonra on ,ultimate gibi ürünler daha iyi bir kombıne olur

Arkdaslar ben bu urunu dun aldım Sadece bır sıtede 151.05 tl o da havale ıle,kredı kartı odemesı ıle 161tl..Daha ucuzunu bulamadım.Havale ıle sıparıs verdım.

Arkadaşlar bende bu ürünü geçen gün aldım arka tarafındaki etiketine baktığım zaman protein oranı orada yazmıyor. Herşey yazıyor ama protein oranı yazmıyor. Sizce sahte olma ihtimali varmı ?
Buyrun buda resmi.
img0037wb.jpg

Son düzenleme:
çikolatalısını çok büyük hevesle aldım ama tadını ne sütle nede suyla hiç beğenmedim :mad:
zevk-renk meselesi demekki hakkaten...
3 kup kullandım ve 135 tl'ye verebilrim isteyene.
Avrupa yakası elden teslimat yapabilirm,istenilen yere

herkesin tadını öve öve bitiremedği,en leziz protein tozu benim damağıma lezzetli gelmedi duh

2,29kg'lik olanı.

Son düzenleme:
Arkdaslar ben bu urunu dun aldım Sadece bır sıtede 151.05 tl o da havale ıle,kredı kartı odemesı ıle 161tl..Daha ucuzunu bulamadım.Havale ıle sıparıs verdım.

Populer bir supplement sitesinde 5 Lbs (2.29 kg ) havale ile 138 TL + ücretsiz kargo.

Beğenilen bir ürün gördüğüm kadarıyla.Bende bu ürünü almaya karar verdim.Şimdi sizden istediğim şey arkadaşlar bu ürünü tam olarak nasıl kullanacam.Yani hangi miktarda alacam.Az çok araştırdım nasıl kullanılmasını gerektiğini ama birde kullanan/kullanmış ve uzman kişilerin yorumunu öğrenmek istedim.Antrenmandan önce suyla,sonrasında sütle kullanmayı düşünüyorum.Süt bende aşırı gaz yapıyor o yüzden antrenman sırasında rahatsızlık vermesini istemiyorum.
Boyum:170cm
Kilom :78
Teşekkürler.

Back
Yukarı