BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
ölçeği 44 gr 44 gr içinde 22 gr protein var karbondiakrat oranı yuksercih bir ürün eğer kanda cok kalan bir protein istiyosan soya en ideali:)(altintop)
ama bana sorarsanız bu ürünü kullanmam myfusion on twinlab tercih ederim

2-3 ay daha protein tozu kullanmayı düşünmüyorum ancak kampanya sebebi ile aldım ve tadını test etmek için suyla denedim,bu nasıl bir tat aman allahım mest oldum valla :)

cookie and cream aldım ama bugun şansıma çilekli girmiş stoklara,çilek olayına bayılırım halbuki,neyse pişman olamayacagım kadar güzel tadı,umarım düzenli kullandıgımda da tadı kadar etkilidir de

Yaklaşık 1 aydır Bsn syntha kullanıyorum daha önce optimum kullanmıstım doğru dürüst etkisini görmedim acıkcası Bsn aldım sabah 1 ölçek alıyorum antreman sonrasıda optimum biraz kaldı 1 olcek BSN - Yarım ölçek optimum alıyorum şimdi çok iyi etkisi var. kullanmak istiyenlere bsn syntha tavsiye ederm tad olarakta mükemmel...

Onu bunu bırakın da, görüyorsunuz adamlar 60-70 lira bile ürünün fiyatını indirseler, yüzde 60,yüzde 70 kar yapıyorlar belki de, düşünün bize atılan kazıkları, çok yazık.. Çare bulmak lazım, hareket etmek,ses çıkarmak lazım artık.

Sonuna kadar katılıyorum , çok aşırı bir şekilde kazıklanıyoruz...

Ama bu hareket "yel değirmenlerine karşı savaşmaktan" öteye de gidemez..

bu mantığa nasıl sahip oluyorsunuz anlayamıyorum.
sürekli bir 'kazıklanıyoruz' havası var forumda.
evet kazıklanıyoruz...ama ABD'ye göçre kazıklanıyoruz.
ABD kapitalizmin cenneti, her ürün var, ama gerçekten her ürün var, o kadar çok seçenek ve yüksek rekabet var ki, 'üretilen ürünler' çok ucuz...
en bu da fiyatlara da yansıyor haliye.
en ucuz fiyatı nerden bulabiliriz, internetten.
evet en ucuz ABD fiyatalrını BB sitesinden görebilirsiniz.

Fakat içinde bulunduğumuz Avrupa kıtası öyle değil.
burda sistem farklı işliyor, vergiler farklı.
bakın Iphone bile ABDde 550$ ise, Avrupada 650€.

ABDde internet haricinde bile supplement fiyatları yüksektir.
ucuz bulurum ümidiyle aradım fakat internet ucuzluğuyla hiç bir üründe karşılaşmadım.
ebayde 800$ a deli gibi aksesuar paketiyle satılan bir fotoğraf makinesinin sokak fiyatı aksesuarsız 1000$ idi. bb sitesinin 1 numarası, on whey internette 49$ iken sokakta 55$ idi.

avrupada ise bu ürünler daha pahalıdır. işin içine vergi ve navlun girer. bakın benim sürekli takip ettiğim toute la nutiriton sitesinde bsn syntha 6 nın fiyatı daha geçen gün 55€ idi. (135 lira) bugün o da kampanyaya girmiş 45€ya düşmüş. (111 lira) abdde sokakta 55$ olan on wheyin fransa fiyatı 50€, o da indirimli fiyat. (135 lira)

ben dün bsn syntha 6yı istanbulda, 137liraya aldım...fişi yanımda.

fark var mı evet, var. ama kazıklandım mı?
hiç sanmıyorum...

yani lütfen artık adamlar ürünün giyatını 60-70 liraya bile indirseler %60-70 kazanıyorlar gibi populist cümleleri bırakalım.
evet fiyatlar ülkemizde nispeten yüksek, ama böyle abartıldığı gibi de değil...

indirim ararsanız bulursunuz.
yok yere iftira atarak söylenmek işi çözmez.

Peki savaş74 size birşey sormak istiyorum. Bir zamanlar optimum whey, syntha-6 ve nitrotech fiyatları eşitti bb sitesinde. Fakat ülkemizde biri 125 TL iken diğerleri 200-215TL civarlarında geziniyordu. Bu durum kazıklanmak değilde nedir ? Açıklayabilir misiniz?

Optimum baktı ki satışları iyi gidiyor, fiyatını gün geçtikçe arttırdı. Syntha-6 da bu fiyat etiketiyle onun yoluna taş koydu. Umarım fiyatı sabit kalır. Böylece bütün ürünlerin fiyatı tekrar düşer. Şuan için yoluma syntha-6 ile devam edeceğim.

Son düzenleme:
Peki savaş74 size birşey sormak istiyorum. Bir zamanlar optimum whey, syntha-6 ve nitrotech fiyatları eşitti bb sitesinde. Fakat ülkemizde biri 125 TL iken diğerleri 200-215TL civarlarında geziniyordu. Bu durum kazıklanmak değilde nedir ? Açıklayabilir misiniz?

Demekki bir zamanlar supplement şirketleri kartel yapmışlar.
Açık piyasa ekonomisi.

Optimum baktı ki satışları iyi gidiyor, fiyatını gün geçtikçe arttırdı. Syntha-6 da bu fiyat etiketiyle onun yoluna taş koydu. Umarım fiyatı sabit kalır. Böylece bütün ürünlerin fiyatı tekrar düşer. Şuan için yoluma syntha-6 ile devam edeceğim.

sevgili major, sen de diyorsun 'bir zamanlar'...yani di'li geçmiş zaman....halbu ki yukardaki mesaj ne diyor. 'kazıklanıyoruz'..yani şimdiki zaman...

ben 'geçmiş'le ilgili bir şey yazmadım...

ayrıca benim asıl noktam, internetteki en ucuz abd fiyatı ile tr dükkan fiyatlarını karşılaştırmayın idi. avrupa dükkan fiyatları bize daha yakın olan fiyatlardır...illa karşılaştıracaksanız, o fiyatları baz alın, üzerine vergi-navlun-kar ekleyin öyle tr fiyatı bulun idi.... bunun adı evet yüksek fiyattır ama %60-70 kar ile kazıklanıyoruz dfemek değildir, sanırım o kısmı pek anlaşılmamış...ya da anlaşılmak istenmemiş.

60-70liraya bir ürün inmez...inemez...inerse o ürünün içeriği gerçek değildir. daha geçenlerde bir yerde şeker piliç köfte 1-2 lira diyordu. olacak iş mi bu? piliç köfte mi yiyorsunuz şimdi? sokakta büfelerde satılan 2-3 liralık dönerler gerçek döner mi? gıda işinde bir akrabam söyledi bu bana, sadece gagalarını almıyorlar, tavuğun kalan herşeyini yiyorsunuz dedi. dondum kaldım.

çok off-topic oldu.

bu mantığa nasıl sahip oluyorsunuz anlayamıyorum.
sürekli bir 'kazıklanıyoruz' havası var forumda.
evet kazıklanıyoruz...ama ABD'ye göçre kazıklanıyoruz.
ABD kapitalizmin cenneti, her ürün var, ama gerçekten her ürün var, o kadar çok seçenek ve yüksek rekabet var ki, 'üretilen ürünler' çok ucuz...
en bu da fiyatlara da yansıyor haliye.
en ucuz fiyatı nerden bulabiliriz, internetten.
evet en ucuz ABD fiyatalrını BB sitesinden görebilirsiniz.

Fakat içinde bulunduğumuz Avrupa kıtası öyle değil.
burda sistem farklı işliyor, vergiler farklı.
bakın Iphone bile ABDde 550$ ise, Avrupada 650€.

ABDde internet haricinde bile supplement fiyatları yüksektir.
ucuz bulurum ümidiyle aradım fakat internet ucuzluğuyla hiç bir üründe karşılaşmadım.
ebayde 800$ a deli gibi aksesuar paketiyle satılan bir fotoğraf makinesinin sokak fiyatı aksesuarsız 1000$ idi. bb sitesinin 1 numarası, on whey internette 49$ iken sokakta 55$ idi.

avrupada ise bu ürünler daha pahalıdır. işin içine vergi ve navlun girer. bakın benim sürekli takip ettiğim toute la nutiriton sitesinde bsn syntha 6 nın fiyatı daha geçen gün 55€ idi. (135 lira) bugün o da kampanyaya girmiş 45€ya düşmüş. (111 lira) abdde sokakta 55$ olan on wheyin fransa fiyatı 50€, o da indirimli fiyat. (135 lira)

ben dün bsn syntha 6yı istanbulda, 137liraya aldım...fişi yanımda.

fark var mı evet, var. ama kazıklandım mı?
hiç sanmıyorum...

yani lütfen artık adamlar ürünün giyatını 60-70 liraya bile indirseler %60-70 kazanıyorlar gibi populist cümleleri bırakalım.
evet fiyatlar ülkemizde nispeten yüksek, ama böyle abartıldığı gibi de değil...

indirim ararsanız bulursunuz.
yok yere iftira atarak söylenmek işi çözmez.

Siz Facebook'taki "Alışveriş özgürlüğümü geri ver" sayfasına üye değilmiydiniz?

uff, çok karışıyor her şey. oraya üyeyim ve sonuna da kadar da destekliyorum...
ama bununla alakasını göremiyorum.
sanırım hata bende, anlatmak istediğimi tam anlatamıyorum.
alışveriş özgürlüğü ile kazıklanma arasında daldan dala gidecek gibi.
ben en iyisi susayım...

Supplement arşivinde lütfen SADECE ürünler hakkında yorum yazmaya özen gösterelim.
Uzunca bir tartışma olmuş ve bu tartişmadan ötürü mesajlar kaldırıldı.

Distribütörlerin ve ürünlerin farklıkları hakkında kuşku,bilgi veya endişeleriniz var veya bildiğimiz varsa bunu ayrı bir başlık açıp paylaşalım. Bu başlık ürün hakkında yorumları okumak veya fikirlerini belirtmek isteyenlerin için yayındadır.

Herkese iyi forumlar

bu ürün antrenmandan hemen sonra tüketilirse faydası olur mu?
whey'den farklı olması canımı sıktı.
ayrıca meal replacement dediğin şey tam olarak nedir.(türkçe anlamını biliyorum fakat ne kastedildiğini anlamadım)

Bu ürün antrenmandan sonra ve sabah kullanım için oldukça uygundur.Aynı zamanda bu ürün whey olmamakla birlikte kompleks bir protein tozudur ve kompleks protein tozları kaliteli kas kütlesi inşasında daha yardımcıdır.Syntha 6 nın içinde barındırdığı karbonhidrat oranıyla bulk dönemi için ideal bir ürün oldugu da söylenebilir.Meal replacement = Öğün yerine geçer anlamındadır.Eğer düzenli beslenemiyorsan ve çoğu zaman öğün kaçırıyorsan bu ürün o öğünlerin yerini alabilecek kapasitede bir ürün.

Bu ürün antrenmandan sonra ve sabah kullanım için oldukça uygundur.Aynı zamanda bu ürün whey olmamakla birlikte kompleks bir protein tozudur ve kompleks protein tozları kaliteli kas kütlesi inşasında daha yardımcıdır.Syntha 6 nın içinde barındırdığı karbonhidrat oranıyla bulk dönemi için ideal bir ürün oldugu da söylenebilir.Meal replacement = Öğün yerine geçer anlamındadır.Eğer düzenli beslenemiyorsan ve çoğu zaman öğün kaçırıyorsan bu ürün o öğünlerin yerini alabilecek kapasitede bir ürün.

Ben dediklerinizin bir kısmına katılmıyorum. Antrenmandan hemen sonra alınması gereken en iyi tercih hidrolize amino asittir, cunku bu kana en cabuk karısıp en hızlı sekilde etki eden tercihtir. BSN-6 icerigine bakarsanız icersindeki karısım cogunlukla konsantre ve izole proteinden olusur ve bunlar da en erken 2-3 saat icersinde sindirim baslar.

Kas yapım surecinde, antrenmandan hemen sonra baslayan 2 saatlik surec cok ama cok onemlidir. Bu sure zarfında amino asitler hucrelere ulasmalıdır ki, BSN-6 ile bunu basarmanız IMKANSIZDIR.

Ayrıca BSN-6 ogun yerine gecmez, bu tip tozların hic biri ogun yerine gecmez, cunku bunların posası (lifler) yoktur. Ogunleri atlayıp, sadece bunla beslenmeye kalkanlar da saglıgını kaybeder. T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI duzenlemelerine göre, bu tip satıs yapan tum firmalar, kutunun uzerindeki Meal replacement yazısının ustunu bantla kapamak zorundadırlar, cunku bu tip urunler gercek manada ogun yerine gecemezler, bakanlık bu tip uygulamalarla vatandasın yanlıs sekilde bilgilendirilmesinin onune gecmektedir.

Son düzenleme:
demir00

o zaman antremandan 1 saat önce alacagımız 1.5 ölçek antremandan sonraki dönem içinde yeterli olur diyebilirmiyiz? çünkü senin yaptıgın açıklamadan anladıgım şu,bu ürüne sahip olsak bile antreman sonrası kullanmak için ayrıca başka bir protein markasının ürününü almamız gerekiyor(marka derken başka içerikli anlamında)

demir00

o zaman antremandan 1 saat önce alacagımız 1.5 ölçek antremandan sonraki dönem içinde yeterli olur diyebilirmiyiz? çünkü senin yaptıgın açıklamadan anladıgım şu,bu ürüne sahip olsak bile antreman sonrası kullanmak için ayrıca başka bir protein markasının ürününü almamız gerekiyor(marka derken başka içerikli anlamında)

Off topic'e kacmadan soruyu BSN-6 cercevesinde cevap verecegim. Ben BSN-6 kotu yada yetersiz demedim, sozlemeye calıstıgım, bu protein tozu, anternmandan hemen sonra alınacak olan bir supplement degil. Neden? Yukarıda yazdıgım gibi, bu urun vucudun antreman sonrası katabolik surece grmesini engellemek ve anabolik gelisiminine neden olacak kadar cabuk kanara karısamaz. Yani, bu urun iyidir hostur ama antrenmandan hemen sonrası icin uygun degildir.

Bu urun icersinde 6 cesit protein var ve her bırı kana belli saatlar icersinde karısıyor. Tum gun belli aralıklarla ugun icersinde aldıgımız proteinleri antrenmandan hemen sonraya kullanmaya gore ayarlamak zordur cunku bir kere bunlar vucutta depolanmaz, ayrıca eger sporcu kaliteli antrenman yapıyorsa, bu durumda vucut antrenman esnasında vucutta bulunan proteinleri de kullanır k, bu da anabolik bir etki yapacaktır. Sizin hesabınızla, 1 saat evvelden alınan BSN-6 protein tozunun, antrenman hemen sonrasına denk getirerek vucudun o anki cokonem arz eden amino asit ihtiyacını karsılayamazsınız.

Yani, antrenmandan hemen sonra protein tozu degil, aminoasit alınmalıdır.

şimdi efendim bu ürün gayette antreman sonrası kullanılır.Ürünün içinde whey de olmak üzere 6 çeşit protein çeşidi vardır.ve bir ölçeğinde 11 gr whey bulunmaktadır.Şimdi şöyleki siz bu üründen 1,5 ölçek kullandığınızda yeterli whey ve diğer proteinlerden almış olursunuz.

Antrenman sonrası wheyin önemi zaten tartışılmaz.Son araştırmalar gösteriyorki whey Synta-6 gibi komplex içinde tüketildiği zaman verimi kat be kat artmaktadır.
AMino kullanmak bu noktada asla bu tip bitozun ikamasi değildir.Başka faydaları vardır.Ha kas kütlesini arttırır çok faydalıdır ama tozun yerini tutmaz.

Bunlar zaten forumda daha öncede tartışıldı.Ben sadece ürünün antrenman sonrasıda uygun olduğunu belirtmek istedim

Back
Yukarı