Onu bunu bırakın da, görüyorsunuz adamlar 60-70 lira bile ürünün fiyatını indirseler, yüzde 60,yüzde 70 kar yapıyorlar belki de, düşünün bize atılan kazıkları, çok yazık.. Çare bulmak lazım, hareket etmek,ses çıkarmak lazım artık.
Peki savaş74 size birşey sormak istiyorum. Bir zamanlar optimum whey, syntha-6 ve nitrotech fiyatları eşitti bb sitesinde. Fakat ülkemizde biri 125 TL iken diğerleri 200-215TL civarlarında geziniyordu. Bu durum kazıklanmak değilde nedir ? Açıklayabilir misiniz?
Peki savaş74 size birşey sormak istiyorum. Bir zamanlar optimum whey, syntha-6 ve nitrotech fiyatları eşitti bb sitesinde. Fakat ülkemizde biri 125 TL iken diğerleri 200-215TL civarlarında geziniyordu. Bu durum kazıklanmak değilde nedir ? Açıklayabilir misiniz?
Optimum baktı ki satışları iyi gidiyor, fiyatını gün geçtikçe arttırdı. Syntha-6 da bu fiyat etiketiyle onun yoluna taş koydu. Umarım fiyatı sabit kalır. Böylece bütün ürünlerin fiyatı tekrar düşer. Şuan için yoluma syntha-6 ile devam edeceğim.
bu mantığa nasıl sahip oluyorsunuz anlayamıyorum.
sürekli bir 'kazıklanıyoruz' havası var forumda.
evet kazıklanıyoruz...ama ABD'ye göçre kazıklanıyoruz.
ABD kapitalizmin cenneti, her ürün var, ama gerçekten her ürün var, o kadar çok seçenek ve yüksek rekabet var ki, 'üretilen ürünler' çok ucuz...
en bu da fiyatlara da yansıyor haliye.
en ucuz fiyatı nerden bulabiliriz, internetten.
evet en ucuz ABD fiyatalrını BB sitesinden görebilirsiniz.
Fakat içinde bulunduğumuz Avrupa kıtası öyle değil.
burda sistem farklı işliyor, vergiler farklı.
bakın Iphone bile ABDde 550$ ise, Avrupada 650.
ABDde internet haricinde bile supplement fiyatları yüksektir.
ucuz bulurum ümidiyle aradım fakat internet ucuzluğuyla hiç bir üründe karşılaşmadım.
ebayde 800$ a deli gibi aksesuar paketiyle satılan bir fotoğraf makinesinin sokak fiyatı aksesuarsız 1000$ idi. bb sitesinin 1 numarası, on whey internette 49$ iken sokakta 55$ idi.
avrupada ise bu ürünler daha pahalıdır. işin içine vergi ve navlun girer. bakın benim sürekli takip ettiğim toute la nutiriton sitesinde bsn syntha 6 nın fiyatı daha geçen gün 55 idi. (135 lira) bugün o da kampanyaya girmiş 45ya düşmüş. (111 lira) abdde sokakta 55$ olan on wheyin fransa fiyatı 50, o da indirimli fiyat. (135 lira)
ben dün bsn syntha 6yı istanbulda, 137liraya aldım...fişi yanımda.
fark var mı evet, var. ama kazıklandım mı?
hiç sanmıyorum...
yani lütfen artık adamlar ürünün giyatını 60-70 liraya bile indirseler %60-70 kazanıyorlar gibi populist cümleleri bırakalım.
evet fiyatlar ülkemizde nispeten yüksek, ama böyle abartıldığı gibi de değil...
indirim ararsanız bulursunuz.
yok yere iftira atarak söylenmek işi çözmez.
edit. ilgili topiğe taşındı
Bu ürün antrenmandan sonra ve sabah kullanım için oldukça uygundur.Aynı zamanda bu ürün whey olmamakla birlikte kompleks bir protein tozudur ve kompleks protein tozları kaliteli kas kütlesi inşasında daha yardımcıdır.Syntha 6 nın içinde barındırdığı karbonhidrat oranıyla bulk dönemi için ideal bir ürün oldugu da söylenebilir.Meal replacement = Öğün yerine geçer anlamındadır.Eğer düzenli beslenemiyorsan ve çoğu zaman öğün kaçırıyorsan bu ürün o öğünlerin yerini alabilecek kapasitede bir ürün.
demir00
o zaman antremandan 1 saat önce alacagımız 1.5 ölçek antremandan sonraki dönem içinde yeterli olur diyebilirmiyiz? çünkü senin yaptıgın açıklamadan anladıgım şu,bu ürüne sahip olsak bile antreman sonrası kullanmak için ayrıca başka bir protein markasının ürününü almamız gerekiyor(marka derken başka içerikli anlamında)