Antreman Günlüğüm

Son olarak
du4ytyda.jpg

u6uhe7y2.jpg

2a6u2ajy.jpg
[/IMG]
7y2e5uhu.jpg

ynehyma2.jpg

Iyi geceler
Iyi bayramlar

Bugün idman yok diyet desen yok evde olmadığım için gezmeler başlayınca böyle oluyor 1 günlük idare edicez artık
Iyi gunler...

Sabah 10
3 yumurta
Saat 14.30
Adana durum - ayran
Saat 17.00
Kori soslu et - patates dilim-mantar-taze sıkılmış limonata
Saat 23.00
Tortilla ekmeği arasına sebze ve dana eti - limonata
Daha eve geçmedim
Geçince süt ve kazein içip yatacagim
Bugün salon kapalı olduğundan antrenman yok
Iyi gunler

Sabah 10
3 yumurta
Saat 14.30
Adana durum - ayran
Saat 17.00
Kori soslu et - patates dilim-mantar-taze sıkılmış limonata
Saat 23.00
Tortilla ekmeği arasına sebze ve dana eti - limonata
Daha eve geçmedim
Geçince süt ve kazein içip yatacagim
Bugün salon kapalı olduğundan antrenman yok
Iyi gunler
Makro değerlerini yazmadım yazmaya çalıştım tam çıkarmayacakti ondan yazmadım yarın kaldığımız yerden devam.

Selamlar ;
Alınan protein kilo başına iki gramın üstüne çıkınca ne oluyor acaba , merak ettim soruyorum.
İyi geceler.

Selamlar ;
Alınan protein kilo başına iki gramın üstüne çıkınca ne oluyor acaba , merak ettim soruyorum.
İyi geceler.
bazı kesimler yağ olarak depolanır diyor, bazıları ise ürik asit olarak idrarla atılır diyor. Fakat benim okuduğum çoğu makalede 2 gramın yeterli olacağı yazıyor. Ha 2 gramın üstüne çıkarsanız ne olur oranın önemi yok bence ama 2 gram yeterli yani gelişmek için onu belirtmek istedim :)

bazı kesimler yağ olarak depolanır diyor, bazıları ise ürik asit olarak idrarla atılır diyor. Fakat benim okuduğum çoğu makalede 2 gramın yeterli olacağı yazıyor. Ha 2 gramın üstüne çıkarsanız ne olur oranın önemi yok bence ama 2 gram yeterli yani gelişmek için onu belirtmek istedim :)
Ortalama 1.5 aydır 2.8 gram protein alıyorum..

Ortalama 1.5 aydır 2.8 gram protein alıyorum..
Kalori açıgı varsa her türlü yag yakımı olur ayrıca proteinler termik etki sayesinde daha fazla kalori yaktırır. Ama dedigim gibi gelişmek için ortak kanı 2 gramın yeterli oldugudur. Ben de cok fazla protein alıyordum, şimdi 2 grama dusurdum ve bir duraksama, yavaşlama olmadı.

Kalori açıgı varsa her türlü yag yakımı olur ayrıca proteinler termik etki sayesinde daha fazla kalori yaktırır. Ama dedigim gibi gelişmek için ortak kanı 2 gramın yeterli oldugudur. Ben de cok fazla protein alıyordum, şimdi 2 grama dusurdum ve bir duraksama, yavaşlama olmadı.
Düzenli olarak ölçüm yaptırmadan bu sonuçları bilemezsin. Duraksama oldu mu olmadı mı bilemeyiz. Genellemelere sinir oluyorum o yüzden böyle bir yorum attım. İyi günler.

Düzenli olarak ölçüm yaptırmadan bu sonuçları bilemezsin. Duraksama oldu mu olmadı mı bilemeyiz. Genellemelere sinir oluyorum o yüzden böyle bir yorum attım. İyi günler.
Tabiki duraksama olup olmadıgı buna göre belirlenmez sadece. Ama benim okudugum makaleler zaten bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler. Araştırırsanız internette, görebilirsiniz. İyi günler

Yukarda söylenen dışında karaciğer ve böbreklere çok fazla yük bindiriyor . Hele supplement de kullanıyorsanız.[DOUBLEPOST=1406716460][/DOUBLEPOST]Ayrıca bir miktar kalsiyum atıyor vücuttan diye biliyorum

Daha idmandan hemen sonra ve sonra ogunum var suanlik ;
eby6e5eb.jpg

Salon sahibiyle az önce konuştum daha emin değil kaçta acacagindan haber bekliyorum :)
Iyi gunler.

Idmandan önce
Ceviz
Idman -
Crratine
Antreman - omuz - calf
Shoulder back press 4x12
Shoulder front press 4x12
Lateral raise 4 12
Dumbell shrug 6 12
Calf
Machine calf press 4 12