Biraz değişiklik oldu![]()
2 ay önce felan çekilmişti)
Saat 12.45
1 adet protein bar
Saat 3
3 adet haşlanmış yumurta
Yatmadan önce
Kazein glutamin süt
Sonra görüşürüzBol Şans
Bugün antreman yok off günIftar;
Chett meal de diyebilirsiniz
Çorba
Izgara tavuk 300 gram
Pilav 1 tahta kaşık
Patates kızartması - bildiğimiz Kızartma yani
1 bardak şekersiz limonata
3 adet baklava
Tatlı yemiyecegimi söylemiştim ama daha yeni çıkmıştı dayanamadım :// üzerine dondurma
Türk Kahvesi
Saat 12 ;
dondurma
Yarın bacagimin agriyacagini hissediyorum zonklama başladı![]()
50 merdiven çıkış 10 şınav 10 set
Bitirdim antremanı biraz sonra protein ağırlıklı beslenicem duştan sonra yani ve kazeinimi içip yatacagim artık bu programı 2 günde 1 uygulayacam yani cardio şeklinde
Iyi gunler ..
7 set bench 5 set incline bench mi ?Bayramda biraz değişiklik oluyor ama bayramdan sonra tam rutine girecek hersey
Saat 11.30
Ceviz , kahvaltı türü
Saat 12.30
Protein bar
13.30 antreman - göğüs
Bench press 12.10.10.8.6.4.2
Incline press 12 10 10 8 5 ( incline video çektik komik oldu biraz ama onuda atacağım ilk deneyisim 50 kiloyuve alnimin akıyla çıktım)
Incline dumbel fly 15 15 15
Dıps 8 8 8 8
Abs 3x12 ağırlık
Abs 3x12
Abs 3x12 hareketlerin tam adını bilmiyorum ondan yazmadım![]()
Antreman 45 dakika civarı sürdü
Antreman sonrası 14.30
Protein
Bcaa
Saat 15.00
250 gram bulgur ( pişmiş ağırlık )
250-300 gram ızgara tavuk göğüsu
video ve resimler daha sonra paylasicaklacaktir çünkü @Jake Tyler telefonunda
Iyi gunler
Evet neden çok birde daha hic uyuyamadim yorgunluk vardı7 set bench 5 set incline bench mi ?![]()
70 kg bench'e 10 kg fly az degil mi ? Yani bence flyda daha da zorlayabilirsin. Bu arada agırlıklar smith mi normal mi ? Bir de bu kadar set fazla bence overtraining riski olabilir. 4 er set flat ve ıncline yeterlidir bence. İyi günlerEvet neden çok birde daha hic uyuyamadim yorgunluk vardı
40 45 50 55 60 65 70 bench
25 30 35 40 50 incline
10 kg fly
Vücut ağırlığı Dıps
Ramazan da bench ten çok düştüm 80 X6 yapıyordum benchte şimdi 2 hafta böyle idare edicem hafiften zorlucam 2 hafta sonra eski halime döneceğim inş .fly gelirsek 12,5 la yaptım 2 hafta bugün 10 yaptım öteki hareketim Dıps olduğu için .. yani yaptığım hersey önceden programlı ve ayarlı kafadan yapmıyorum70 kg bench'e 10 kg fly az degil mi ? Yani bence flyda daha da zorlayabilirsin. Bu arada agırlıklar smith mi normal mi ? Bir de bu kadar set fazla bence overtraining riski olabilir. 4 er set flat ve ıncline yeterlidir bence. İyi günler![]()
Sen bilirsin ama 4 seti geçme derim benRamazan da bench ten çok düştüm 80 X6 yapıyordum benchte şimdi 2 hafta böyle idare edicem hafiften zorlucam 2 hafta sonra eski halime döneceğim inş .fly gelirsek 12,5 la yaptım 2 hafta bugün 10 yaptım öteki hareketim Dıps olduğu için .. yani yaptığım hersey önceden programlı ve ayarlı kafadan yapmıyorum![]()
Iyi gunler
Protein fazla olmuş kiloya göre daha kazein süt de var![]()
bugunde böyle bitti ama
Kazein süt glutamin almadan.