Antreman Günlüğüm

atlete karşılık alırım bi protein barını :D hayırlısı olsun güle güle kullan

protein barların birisi bende :D hiç sulanmayın valla hiçbirini çıkartmam evden direnirim :D çok güzeller zaten..
İyi günler herkese :D

Ayin 15 inde 6 ay olacak
Ben senin yerinde olsam kazeine verecegim parayla creatine alırdım. Kazeini dogal yollardan da alabilirsin @Jake Tyler in de konusunda yazdıgım gibi. Hayırlı olsun tekrardan :) açmadıysan bi dûşün derim

Atarım hepsini beraber ama creatine iyi olduğunu düşünmüyorum spor hocam getittirmisti öyle aldım bitmesini bekliyorum bittikten sonra weidera gecicem
creatinlerin markalar arasında pek bir farkı yoktur. Weider de biraz tuzludur bildiğin gibi. Bence creatine de markadan çok fiyata bak. Bu arada kullandığın creatine neydi ? Ben Gaspari kullandım gayet memnundum fakat fiyat yükselince Genrise geçtim şu an bundan da memnunum.

creatinlerin markalar arasında pek bir farkı yoktur. Weider de biraz tuzludur bildiğin gibi. Bence creatine de markadan çok fiyata bak. Bu arada kullandığın creatine neydi ? Ben Gaspari kullandım gayet memnundum fakat fiyat yükselince Genrise geçtim şu an bundan da memnunum.
Muscle creatine daha yeniyim bu işlerde mazur gör :))

muscletech ise ve beğenmediysen bir şey diyemem. Çünkü bence dünyanın 1 numarası şu anda bu marka :D
:)) yada creatine den anlamıyorum :)
yzuduza4.jpg

muscletech değil o ya hangi markaysa bırak onu bilindik markalardan al. Genrise fiyat açısından gayet uygundur :D Bu arada Caseinin fiyatını görünce direk aklıma 50 kilo çökelek fikri geldi :D
Iyi de para verdim ona ya :// bitmesini bekliyorum :)) vitamin , mineral ve Omega 3 bayramdan sonra gelicek .

Birşey soracağım creatine nasıl kullanıyorsun .. ne sıklıkla , ne zaman ara veriyorsun
İdmandan sonra 5 gram. 4-5 hafta kullanıp, 1-2 hafta ara veriyorum normalde ama ramazanda ara vermedim zaten beslenme sıkıntı. Bir de bu prep phaseye baslayalı zaten iyice gucten dusuyo beden o yüzden ara vermedim ramazanda. Ramazan bitince ara verecegim ama yani planlarım o yönde :D

Back
Yukarı