30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bak cevap hakkı doğdu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uploadfromtaptalk1457720425651.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en iyisi hotel novotel ya ibis otel güzel ve cok pahali degil tabi canim bxl de zaten 3 yeri yarim günde gezersin bxl küçük paris buraz karişik ama durak lar metro kolay bulursun zenci cezair çok Türk ler almagna da her sokak ta 2tabe var en az
Texas derken neyi kastettin gece ailecek dolaşmak için Sakat mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar bikere görünsün hayat zindan olur bize onları hep görünür tutmaya çalışmak çok zor :)

Ben tutarim, 8 aydir seker ve zararli karbonhidrat kullanmiyorum ama kardio yaparsam bcaa kullansam da kaslardan da gidiyor o yuzden yapamiyorum, belki zamanla gider diyorum inatlasmazsa benle :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben tutarim, 8 aydir seker ve zararli karbonhidrat kullanmiyorum ama kardio yaparsam bcaa kullansam da kaslardan da gidiyor o yuzden yapamiyorum, belki zamanla gider diyorum inatlasmazsa benle :)

Hacim ben cok zor yaglaniyorum o yuzden bisi diyemicem

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende her antreman öncesi mutlaka 20 dk kardio yapıyorum ha kilo vermedim ama kilo aldım onuda göbekten almadım bu avantaj diye düşünüyorum

Back
Yukarı