30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Merhabalar;

Dumbell Press 6 set kadar yapıyorum...4 x 12 çalışıyorum son 2 seti kilo düşererek tükenene + çıktığı kadar yapıyorum...

Laterall Raise 6x12 (düzgün form için düşük ağırlıkla yapıyorum 6 kg geçmiyor cayır cayır yanıyor yan omuzlar)

Arka omuz 4 x 12 (klasik bench de otup eğilerek yapılanı yapıyorum)

Evde şu anda bunları yapıyorum hermit kardeşim, ilave edebilirsin dediğin bir şeyler varsa çok sevinirim...
Ön omuz için bir hareket eklenebilir, ama asıl önemli olan mutlaka bir rotator cuff egzersizi eklemek. Omuz sağlığı açısından rotator cuff çok önemli.

Ön omuz için bir hareket eklenebilir, ama asıl önemli olan mutlaka bir rotator cuff egzersizi eklemek. Omuz sağlığı açısından rotator cuff çok önemli.

Hafif kifozum olduğu için ön omuz özellikle çalışmıyorum aslında , arka omuz ve sırt kaslarını güçlendirip duruşu arkaya çekmek amaçlarımdan biri, zaten göğüs hareketlerinin hepsinde ön omuz yüksek oranda aktif olarak çalışıyor diye biliyorum ...

Rotator lar için her antreman öncesi direk onlara yönelik ısıtma uyguluyorum ama yeterli oluyormudur bilemiyorum...

Baktım 120'de 10 tekrar yakınlarda gözükmeyince, ben de hedef tekrar sayısını 8'e çektim, ne de olsa serde overloading var. :)
Bugün ilk 125 denemesini yaptım. İlk sette zorlanarak 5 tekrar çıktı, ama ilginç şekilde ikinci sette 6 tekrar daha rahat çıktı. Bundan sonra artışlar 5'er kilo olacağı için umarım 130 için 2 ay beklemem. :)

Herkese merhaba uzun aradan sonra tekrar başlıyorum (5 yıl) hoca başlangıç programı verdi. Hergun aynı antrenman 2 omuz, 2 göğüs, 1 biceps, 1 triceps, 2 bacak.
Sizce nasıl?

Arkadaşlar sırt demişken evde uyguladığım sırt programını ekliyorum sizce nasıl iş görürmü ?

- Barbel Row (4x12)
-One Arm Dumbell Row (4x12)
-Reverse grip barbel row (4x12)
-Pullover (4x12)

Biliyorum barfiks eksik ama o zımbırtıyı evin hiç bir yerine asma şansım yok hanım evden kovar :)

Arkadaşlar sırt demişken evde uyguladığım sırt programını ekliyorum sizce nasıl iş görürmü ?

- Barbel Row (4x12)
-One Arm Dumbell Row (4x12)
-Reverse grip barbel row (4x12)
-Pullover (4x12)

Biliyorum barfiks eksik ama o zımbırtıyı evin hiç bir yerine asma şansım yok hanım evden kovar :)
Savaş cebecinin evde sırt programı var ben salonda da uyguluyorum bazilarini
Pullover göğüs hareketi bunun yerine 2 hareket ekleyebilirsin

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bir fotoğraf da ekleyelim
43088f8e21332bf9879efe49530c7fb4.jpg

Merhabalar;

Dumbell Press 6 set kadar yapıyorum...4 x 12 çalışıyorum son 2 seti kilo düşererek tükenene + çıktığı kadar yapıyorum...

Laterall Raise 6x12 (düzgün form için düşük ağırlıkla yapıyorum 6 kg geçmiyor cayır cayır yanıyor yan omuzlar)

Arka omuz 4 x 12 (klasik bench de otup eğilerek yapılanı yapıyorum)

Evde şu anda bunları yapıyorum hermit kardeşim, ilave edebilirsin dediğin bir şeyler varsa çok sevinirim...
Lateral raise tekrarı 25 e çekin oturarak mutlaka( 4-5 set) , çıkmıyorsa drop girin düşürün .
Omuzda pressden çok acislar onemli
Yüksek tekrar ile inanılmaz verim alacaginizi göreceksini,

Herkese selamalar yıllar geçmiş o zamanlar 25 yaşlarındaydım bu başlık altında en küçüğünüz bendim şimdi 31den gün aldık ,zaman ne de cabuk geçmiş vay be tanıyanlara selamlar sevgiler.

Back
Yukarı