30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

IMG_20160304_142448~2.jpg

Teşekkürler
Slm. Beklentim vücudun hakkını vermek. Ev iş arasında Çok hareketsiz bir yaşam tarzım var. Parkta koşu yaparak veya bisikletle turlayarak bu iş zor olacak gibi gözüküyor. Çok kilolu değilim. 92 kilodan 80kiloya düştüm. Yani stres ve yoğunluktan 12 kilo verdim. Sağlığımdan şüphelendim chech-up yaptırdım. Karaciğerde biraz yağlanma dışında bir sorun gözükmedi. Şu anda kilom 78-80 arasında sabitlendi.
Uzun zamandır aklımda fitness var. Bu sefer çok kararlıyım. Kısmetse bugün biyere demo amaçlı gideceğim. Tek korkum zayıflamak. Beklentim spor yapmak normal kaslı gözükmek. Daha çok kas gibi bir beklentim yok.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten normal yollarla anormal bir şekilde.hacim alamazsın merak etme.
O tv de gördüklerin şişme balon gibi olanlar ilaçsız o hale istesede gelemez. Sende gelemezsin.
Ama fit hatta normal birinden çok daha kaslı hacimli olmak istersen vücut geliştirme buna yeter

Teşekkür ederim gelmiş kadar oldum eyvallah Mayıs 13-21 arası bizim seyahat Bruxell e de ugricaz
Niye 2 ay orda 2 ay istanbulda kalio sun is ile alakali mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuk lar istanbul kaliyor 5yildir ben ve ortak bakiyor 2ay o 2ay ben şirketi bruxelle gidiceniz atamium var grande place waffle yersin paris daha hoş ama eifeil den 1km ileri gitme texass gibi ne ararsan var notre dame gidin louvre gidin Champs et lisé ama yenge bişey almasin yanarsin pahali

Çocuk lar istanbul kaliyor 5yildir ben ve ortak bakiyor 2ay o 2ay ben şirketi bruxelle gidiceniz atamium var grande place waffle yersin paris daha hoş ama eifeil den 1km ileri gitme texass gibi ne ararsan var notre dame gidin louvre gidin Champs et lisé ama yenge bişey almasin yanarsin pahali
Oteller daha belli değil gitmeye yakın belli olacak merkeze 10-15 km lik.otellermis bakalm.ne çıkacak ben orda turun düzenlediği her tura katılıp para vermek istemiyorum kendim burdan bi plan yapıcam kafama göre gezicem metro ile gezeriz sanırım Otel belli olunca durakları falan arastircam benim 4 yaşındaki kızım inşallah uyum sağlar bakalm şehirler arasını otobüsle gidicez

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en iyisi hotel novotel ya ibis otel güzel ve cok pahali degil tabi canim bxl de zaten 3 yeri yarim günde gezersin bxl küçük paris buraz karişik ama durak lar metro kolay bulursun zenci cezair çok Türk ler almagna da her sokak ta 2tabe var en az

Back
Yukarı