30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

attim hayret dedim burayi meşgul etmiyelim bence ağa aylece merkez hariç gezmeyin akşam lari istanbul tr nin gözünü seveyim avrupa çöpe at gitsin
Zaten okadar vaktimiz olmaz dediğin gibi merkezde takılıriz yine sorarım kafama takılan bişi olursa

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkeze hayr geceler
uploadfromtaptalk1457732860587.jpg

@Ahmet07 evet 2yil araliksiz bunun 15ayi fullbody, baris abi sagolasin, servet hocam Allah razi olsun mumkun mertebe elimden geleni yapmaya calisiyorum, eksiklerim cok fazla ama geriye baktigimda bayagabi yol aldigimi goruyorum onun icin devamli foto cekiyorum

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kesinlikle sağlam yol katetmissin darısı başımıza bakalm benim daha 15 ay oldu ama bunun ilk 6 ayı falan yeme olayında fazla dikkat etmedim az beslendim daha doğrusu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abiler selamlar olsun hepinize. benim duzce yemeli içmeli bol bol diyetsiz gidiyor :) midem biraz sapıttı noluyoz lan havalarında ama onu takmıyorum ye diyorum lan ptesi akşamı idman var yakarız diyorum sağlam izin verdim :)
allaha emanet olun ben yokken kendinize dikkat edin.ben varkende dikkat edin :p:p:p
Selam abi:):) ye gitsin ayda yılda bir yemeden bir şey olmaz, ne olsa hedef irileşmek bol bol ye :D

Back
Yukarı