etsote77
Üye
ateş olmayan yerden duman çıkmazYaw sandığın tüyolardan degik ailecek gidiozhemen çakallik
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ateş olmayan yerden duman çıkmazYaw sandığın tüyolardan degik ailecek gidiozhemen çakallik
Töbe töbe oglm bem gemi kaptaniyim dünyayı dolaştım yemedigim halt kalmadı evlenince elimi ayağımi çektim bizden uzak o işler anlican ateş söndü duman fakan yok artıkateş olmayan yerden duman çıkmazsen iyice tüyoları öğren barış belki yazında ben düşünüyorum benelux, fransa falan
![]()
mayıs imkansız kaptan, yazada kesin değil düşünülüyor şu an, teşekkürler çok incesinTöbe töbe oglm bem gemi kaptaniyim dünyayı dolaştım yemedigim halt kalmadı evlenince elimi ayağımi çektim bizden uzak o işler anlican ateş söndü duman fakan yok artık![]()
Ama benelux yapıcaz bizde kismetse detaylari paylaşırım tabiki keyifle heralde güzel olur gelin mayısta beraber yapalım madem niyet var
Bekarlik sultanlik demislerya ne sultanligi imparatorluk. Ben iki dumbel a yer bulamiyom evde.adam evi spor salonuna döndürdü.Yeni ekipmanlarim![]()
![]()
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hah işte bunada Atalar ne demiş.bekara karı basamak kolay.sen o eve koy bi hatunda o evde terini silecek havluya yer ararsın.[emoji4]Sende yapabilirsin ama,dumbiller iceri sen disari[emoji2]
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hanim seni bosamazda dir dir dir.kaybedecegin savasa girmemek lazimHah işte bunada Atalar ne demiş.bekara karı basamak kolay.sen o eve koy bi hatunda o evde terini silecek havluya yer ararsın.[emoji4]
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her grup haftada yek gün mantığının dışında olmuş biraz yorucu sanki.yada ben yaslandim8 aydir haftada 3 gun gidiyordum salona, bugun itibariyle 4 gun yapiyorum.
Pztesi gogus-onkol
Crsmba omuz-triceps
Cuma sirt-gogus
Ctesi bacak-omuz-triceps
Dusuncelerinizi aliyim kendini genc hissedenler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gogus, omuz ve arka kol eksigim var o yuzden onlari haftada 2 gun yapmaya karar verdim yeterli dinlenme suresi vererekHer grup haftada yek gün mantığının dışında olmuş biraz yorucu sanki.yada ben yaslandim
Yok abi elde olmayan sebepler maalesef.salon cok farkediyor yalniz,benchtede bazi makinelerdede.motivasyonda sikinti olmuyo,kafa dagitmam lazimHarika olmus, sen mi gitmek istemiyorsun salona uzak felan diye, evde motive olabilir mi insan bilemedim
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yaw cuma günü omuz ve sırt çalıştım omuzlarıma dokunamiyorum sanki daha önce omuz çalışması yapmamış gibi bu nedir ya
bende bacak hariç hiç bisey hissetmem göğüs zaten hiç