30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

ateş olmayan yerden duman çıkmaz :) sen iyice tüyoları öğren barış belki yazında ben düşünüyorum benelux, fransa falan :D
Töbe töbe oglm bem gemi kaptaniyim dünyayı dolaştım yemedigim halt kalmadı evlenince elimi ayağımi çektim bizden uzak o işler anlican ateş söndü duman fakan yok artık :) :)
Ama benelux yapıcaz bizde kismetse detaylari paylaşırım tabiki keyifle heralde güzel olur gelin mayısta beraber yapalım madem niyet var :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Töbe töbe oglm bem gemi kaptaniyim dünyayı dolaştım yemedigim halt kalmadı evlenince elimi ayağımi çektim bizden uzak o işler anlican ateş söndü duman fakan yok artık :) :)
Ama benelux yapıcaz bizde kismetse detaylari paylaşırım tabiki keyifle heralde güzel olur gelin mayısta beraber yapalım madem niyet var :)

mayıs imkansız kaptan, yazada kesin değil düşünülüyor şu an, teşekkürler çok incesin :) demek yemediğin halt kalmadı, makrolar neydi heheheheee

Yeni ekipmanlarim
f6388668461344c48ca44c7d7570c8ba.jpg
887eeeb383084fbb0dd00fbc528f74c8.jpg

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekarlik sultanlik demislerya ne sultanligi imparatorluk. Ben iki dumbel a yer bulamiyom evde.adam evi spor salonuna döndürdü.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 aydir haftada 3 gun gidiyordum salona, bugun itibariyle 4 gun yapiyorum.

Pztesi gogus-onkol
Crsmba omuz-triceps
Cuma sirt-gogus
Ctesi bacak-omuz-triceps

Dusuncelerinizi aliyim kendini genc hissedenler :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Her grup haftada yek gün mantığının dışında olmuş biraz yorucu sanki.yada ben yaslandim :)

Harika olmus, sen mi gitmek istemiyorsun salona uzak felan diye, evde motive olabilir mi insan bilemedim :-)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok abi elde olmayan sebepler maalesef.salon cok farkediyor yalniz,benchtede bazi makinelerdede.motivasyonda sikinti olmuyo,kafa dagitmam lazim

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leg curl hareketi yüzüstü yatıp bacaklar ile yukarı aşağı ağırlık kaldırılan hareket mi

Back
Yukarı