30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Kas agrisi olmayan beyler belki de hareketleri değiştirme zamanı gelmiştir başka hareketler yaptım fena vurdu kaslar alisiyor zamanla şaşırtın kasları

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi o is herkeste farkli oluyor, hic agri olmadan hayvan gibi vucut yapan da var, agridan ölup yerinde sayan da. Onemli olan guzel pump almak ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salondaki leg press makinesi de arizalanmis amerikadan parça bekliyorlarmis ölme Eşşeğim ölme
Onun yerine hiç bir hareket te yok simdi

Bacak programı bu
Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40
daha başlamadim ilk günüm olcak p.tesi tekn gün bacak çarşamba göğüs kol cuma omuz sirt

Bacak programı bu
Leg exention 4x15
Sguat 4x15
Leg curl 4x15
Leg press 4x15
Walking lunge 4 set
Calves raise 4x40
daha başlamadim ilk günüm olcak p.tesi tekn gün bacak çarşamba göğüs kol cuma omuz sirt

Abi naptin sen oyle, ben 4 hareket yapinca basim donuyor 5 dakika :)
Ayrica forumda baya bi arastirmistim bacak baslamadan once, squat ve leg press ayni anda cok zor olur. Bi konu var oraya bi bak istersen, cesitli kombinasyonlar yapmis tecrubeli kardesler :)

Abi naptin sen oyle, ben 4 hareket yapinca basim donuyor 5 dakika :)
Ayrica forumda baya bi arastirmistim bacak baslamadan once, squat ve leg press ayni anda cok zor olur. Bi konu var oraya bi bak istersen, cesitli kombinasyonlar yapmis tecrubeli kardesler :)

Valla ben kafama göre yazmadım servet hoca yazdı programı daha denemedim zaten p.tesi bakicam gorcez anyayi Konyayi :)

İyi pazarlar
Calf Raises hareketini step tahtasına çıkıp mi yapıyorsunuz dumbell veya bar mı kullanıyorsunuz hangisi daha verimli

Çalışma programı mi söyle planlıyorum p.tesi göğüs +kollar Çarşamba bacaklar cuma omuz+sırt ister İstemez üst vücut çalışırken tüm kaslar birbirini etkiliyor yani göğüs ve kol çalışırken diğer yerlerde az da olsa etkileniyor arada 3 günlük dinlenme olmuş olur arada bacak çalışırım

Bide sirt pozu paylasayim, kendimde gordugum buyuk eksiklik kollarim ve sirtim, @servet dağlı hocam bundan onceki resmimi begenmistiniz sizce bi 5 sene sonra podyum gorebilirmiyim.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1457878179630.jpg
    uploadfromtaptalk1457878179630.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 415
Beyler buarada bugün metroda baltalı keçi lor peyniri gördüm 300 gr 6.75 tl ama oranları çok iyi
100 gr da 26 gr protein 1.2 gr yağ var

http://imgur.com/S0wd1rp

Baltalı Keçi Loru gerçekten mükemmel. Laktoz hassasiyetim var bu ürünü rahatlıkla tüketebiliyorum. Tadı da enfes... Hem Keçi olduğu için ÇOK SAĞLIKLI hem de %1 yağ içeriyor, gg de satanlar da var. Bazen bir tek Metro da bulabiliyorum, ama google a yazın, satış sitelerinde dönem dönem çoklu paketler halinde satılıyor, şu anda da satanlar var. Migros getirmiyor, bazen çok nadiren Carrefour Hiperlerde bulunabiliyor, fiyatı 7.50 TL ydi en son Carrefourda. Ama Carrefourlara 2 aydır falan gelmiyor hiç, telefon açıp soruyorum sürekli. :)

Yeni ekipmanlarim
f6388668461344c48ca44c7d7570c8ba.jpg

887eeeb383084fbb0dd00fbc528f74c8.jpg

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi güle güle kullan.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz :) sen iyice tüyoları öğren barış belki yazında ben düşünüyorum benelux, fransa falan :D
burnuma değişik kokular geliyor :):):):)
Yaw cuma günü omuz ve sırt çalıştım omuzlarıma dokunamiyorum sanki daha önce omuz çalışması yapmamış gibi bu nedir ya

presss lerde tukenene kadar yaptımı gerisi gelir abi.
En agir omuz gunumde bile omuz agrim olmadi benim, sadece trapez agriyo biraz o kadar. Yanlis mi yapiyorum acaba :)

ağrısız tat vermiyor abi bende.kanatlarda fazla ağrı olmuyor gerisinde hep oluyor :)
bende bacak hariç hiç bisey hissetmem göğüs zaten hiç

göğüs buıyuk bölge abi ağırlıklar az geliyordur belki göğüse hissetmek kolay aslında.
Kas agrisi olmayan beyler belki de hareketleri değiştirme zamanı gelmiştir başka hareketler yaptım fena vurdu kaslar alisiyor zamanla şaşırtın kasları

arada şaşırtmak guzel oluyor abi.
Havalar ısınıyor daha doğrusu bahar geliyor istanbulda yaşayanlar bir mangal organizasyonu yapalm planlayip mayısta falan:)

istanbul dışı yetim :):):):)

Foto bolumune koymustum, burayada ekleyim istedim, 2yillik gelisimim

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
abi süper değişim helal olsun.abi kusura bakma yazmadan geçemedim sanki adaya düşmüş gibisin ilk resimde sonra ne oldu ise sakallar gitmiş kaslar gelmiş :)

bu arada bende duzceden az önce geldim.düzcede ne diyet ne spor namına hiçbirşey kalmadı.cuma ctesi hava çok güzeldi.iyi bir hafta sonu geçirdik.
allah nasip ederse yarın duzenli beslenme ve spor hayatıma kaldıgım yerden devam edicem.
herkese kazasız belasız sporlar.[DOUBLEPOST=1457891916][/DOUBLEPOST]
İyi pazarlar
Calf Raises hareketini step tahtasına çıkıp mi yapıyorsunuz dumbell veya bar mı kullanıyorsunuz hangisi daha verimli

kalfleri leg press le yapıyorum ben.çok güzelde hissediyorum.

abi güle güle kullan.

ağrısız tat vermiyor abi bende.kanatlarda fazla ağrı olmuyor gerisinde hep oluyor :)

göğüs buıyuk bölge abi ağırlıklar az geliyordur belki göğüse hissetmek kolay aslında.

abi süper değişim helal olsun.abi kusura bakma yazmadan geçemedim sanki adaya düşmüş gibisin ilk resimde sonra ne oldu ise sakallar gitmiş kaslar gelmiş :)

bu arada bende duzceden az önce geldim.düzcede ne diyet ne spor namına hiçbirşey kalmadı.cuma ctesi hava çok güzeldi.iyi bir hafta sonu geçirdik.
allah nasip ederse yarın duzenli beslenme ve spor hayatıma kaldıgım yerden devam edicem.
Bizim salonda press makinesi arızalandi amerika dan parça bekleniyormus ondan ayakta yapmak durumundayım step tahtasına çıkıp yapıcam elime dumbell alip

abi güle güle kullan.

Omzuma baski olmasin diye normal calf makinesinde yapmiyorum, ben de boyle calisiyorum calf [emoji106]

Bizim salonda press makinesi arızalandi amerika dan parça bekleniyormus ondan ayakta yapmak durumundayım step tahtasına çıkıp yapıcam elime dumbell alip

kalflerde ben en çok verimi leg press makinesinde aldım diye sürekli onda yapıyorum abi.
Omzuma baski olmasin diye normal calf makinesinde yapmiyorum, ben de boyle calisiyorum calf [emoji106]

calf makinesi omzu baskısı derken anlayamadım abi.calf ile omuz ne alaka abi?

Back
Yukarı