Bak cevap hakkı doğdu.Verio sunuz böyle artistik pozlar sonra gece yarısı Berkant abi barfix çekio yazıktir adama insafsız olmayın![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak cevap hakkı doğdu.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Texas derken neyi kastettin gece ailecek dolaşmak için Sakat mien iyisi hotel novotel ya ibis otel güzel ve cok pahali degil tabi canim bxl de zaten 3 yeri yarim günde gezersin bxl küçük paris buraz karişik ama durak lar metro kolay bulursun zenci cezair çok Türk ler almagna da her sokak ta 2tabe var en az
Stigff deadlifte benzer bir hareket var,sirt gunleri 25 tekrar falan onla yap barbelle gayet faydali oluyorGobek gidiyoda o yan arkadaki olum gibi, gitmiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/stiff-legged-barbell-deadliftStigff deadlifte benzer bir hareket var,sirt gunleri 25 tekrar falan onla yap barbelle gayet faydali oluyor
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ivit aynen buhttp://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/stiff-legged-barbell-deadlift
Bu mu ?
Kaslar şekil önümden çekil maşallahSoğuk ve poz verilmemiş halidir.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyfel e kaç km oluyo bu 8-9 dediğin bölgeeifeil ve civari champs et lisé idare eder de 9 dan sonra sakat mahaleler 8..9 dan sonra hayat biter orda
Ivit aynen bu
Toplamaya sıkılasmaya faydasi var,arka bel kismi sirt gibi kasli oluyorBu hareket lower back icin iyi ama oradaki yaglari sadece cardio ve iyi bir diyet eritir maalesef
Toplamaya sıkılasmaya faydasi var,arka bel kismi sirt gibi kasli oluyor
Onlar bikere görünsün hayat zindan olur bize onları hep görünür tutmaya çalışmak çok zorYaglarin alti zaten dolu dolu kas, o yaglardan kurtulabilsek gorunecekler ama gunyuzu goremiyor garipler
Ben tutarim, 8 aydir seker ve zararli karbonhidrat kullanmiyorum ama kardio yaparsam bcaa kullansam da kaslardan da gidiyor o yuzden yapamiyorum, belki zamanla gider diyorum inatlasmazsa benleOnlar bikere görünsün hayat zindan olur bize onları hep görünür tutmaya çalışmak çok zor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacim ben cok zor yaglaniyorum o yuzden bisi diyemicemBen tutarim, 8 aydir seker ve zararli karbonhidrat kullanmiyorum ama kardio yaparsam bcaa kullansam da kaslardan da gidiyor o yuzden yapamiyorum, belki zamanla gider diyorum inatlasmazsa benle
Bende her antreman öncesi mutlaka 20 dk kardio yapıyorum ha kilo vermedim ama kilo aldım onuda göbekten almadım bu avantaj diye düşünüyorumBen tutarim, 8 aydir seker ve zararli karbonhidrat kullanmiyorum ama kardio yaparsam bcaa kullansam da kaslardan da gidiyor o yuzden yapamiyorum, belki zamanla gider diyorum inatlasmazsa benle