30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Merhaba. 36 yaşımdayım. Masa başı çalıştığımızdan hareketsiz zaman geçiriyorum. Fitness için salona gitmeyi planlıyorum. Boy 1.78 kilo 79-80 arası. Haftada 3 gün salona gitmeyi planlıyorum. Amacım sağlıklı hareketli olmak. Spor öncesi veya sonrası herhangi bir takviye yapmamız gerekirmi. Spor yapınca daha da zayıflar mıyım? Amacım kasları organları çalıştırmak.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam Ercan
Spor öncesi herhangi bir takviye yapmana gerek yok tek takviye motivasyon. Ama beklentin ne bilmiyorum da spor yaparak sadece zayiflayamazsin yeme içme işini düzene sokman lazım biz neler Çekiyoruz bi bilsen bak geriye doğru oku yazılanları acirsin bize :) :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam Ercan
Spor öncesi herhangi bir takviye yapmana gerek yok tek takviye motivasyon. Ama beklentin ne bilmiyorum da spor yaparak sadece zayiflayamazsin yeme içme işini düzene sokman lazım biz neler Çekiyoruz bi bilsen bak geriye doğru oku yazılanları acirsin bize :) :)

Asıl acinacak halde olan benim aranızda bu yaşta sizle aşık atmak için dokuz takla atıyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl acinacak halde olan benim aranızda bu yaşta sizle aşık atmak için dokuz takla atıyorum.

Kendine haksızlık etme abi maşallah in var
Geçen gün salonda bir çocuk geldi muhabbete başladık 17-18 yaşlarında ben dedim 40 tan sonra zor gelişim oluyor senin gibi değilim falan derken sen kaç yaşındasin ki abi dedi 41 deyince şaşırdı babamla aynı yaştasin abi babamı görsen göbek li koca adam bravo falan dedi göğsüm kabardi yada benc pres ten artık orasını çözemedim :)
Diyeceğim o ki sen hepimizden büyüksun ve azim arti görüntü olarak da maşallah in var harcama kendini okadar kolay

Kendine haksızlık etme abi maşallah in var
Geçen gün salonda bir çocuk geldi muhabbete başladık 17-18 yaşlarında ben dedim 40 tan sonra zor gelişim oluyor senin gibi değilim falan derken sen kaç yaşındasin ki abi dedi 41 deyince şaşırdı babamla aynı yaştasin abi babamı görsen göbek li koca adam bravo falan dedi göğsüm kabardi yada benc pres ten artık orasını çözemedim :)
Diyeceğim o ki sen hepimizden büyüksun ve azim arti görüntü olarak da maşallah in var harcama kendini okadar kolay

Gecenin bu saatinde bu gazla on barfiks çektim.

Low-Rowing-Machine-Hareketi.jpg
Yaw bu rowing machine nedir kullanan var mi
Rowing machine bu abi sırt çalıştığımız çekiş hareketi makinası

Selam Ercan

Teşekkürler
Slm. Beklentim vücudun hakkını vermek. Ev iş arasında Çok hareketsiz bir yaşam tarzım var. Parkta koşu yaparak veya bisikletle turlayarak bu iş zor olacak gibi gözüküyor. Çok kilolu değilim. 92 kilodan 80kiloya düştüm. Yani stres ve yoğunluktan 12 kilo verdim. Sağlığımdan şüphelendim chech-up yaptırdım. Karaciğerde biraz yağlanma dışında bir sorun gözükmedi. Şu anda kilom 78-80 arasında sabitlendi.
Uzun zamandır aklımda fitness var. Bu sefer çok kararlıyım. Kısmetse bugün biyere demo amaçlı gideceğim. Tek korkum zayıflamak. Beklentim spor yapmak normal kaslı gözükmek. Daha çok kas gibi bir beklentim yok.

Teşekkürler
Slm. Beklentim vücudun hakkını vermek. Ev iş arasında Çok hareketsiz bir yaşam tarzım var. Parkta koşu yaparak veya bisikletle turlayarak bu iş zor olacak gibi gözüküyor. Çok kilolu değilim. 92 kilodan 80kiloya düştüm. Yani stres ve yoğunluktan 12 kilo verdim. Sağlığımdan şüphelendim chech-up yaptırdım. Karaciğerde biraz yağlanma dışında bir sorun gözükmedi. Şu anda kilom 78-80 arasında sabitlendi.
Uzun zamandır aklımda fitness var. Bu sefer çok kararlıyım. Kısmetse bugün biyere demo amaçlı gideceğim. Tek korkum zayıflamak. Beklentim spor yapmak normal kaslı gözükmek. Daha çok kas gibi bir beklentim yok.

Hacım yapmak istemiyor isen temiz beslenip yeterli protein alırsan kilonu koruyarak kas yapabilirsin ama bir yandan kilo almadan kaslı gözükmek demek üstündeki yağları atmak altındaki kasları belirgin hale getirmek demek yani toplam yağ oranını düsürmek demek herkesin istediği bu aslnda ama kolay değil çok disiplinli beslenmek gerekiyor çalışmaktan daha önemli beslenmek vede uzun sürede oluyor ne yazikki bu işler
Kolay gelsin

iri gözukmek istiyosan yicen ağa onu biliyom ha dar kisa pantolan giymek istiyosan o başka malum biz 40lar gerek yok bugün salon da kas li bi genç var dedim ne yaptin 1 haftada eridi gitti resmen 6 pak ićin hić sevmedim küçüldü resmen göğüs kol hepsi eridi six pak miş
Aynen abi, sixpack olmasada olur , dar kısa pantolonlara gerek yok abi :) bende 90 kilolarda 45 50 cm kol , geniş omuzlar,iri bir göğüs istiyorum genel olarak abi çare yemek yemek.[DOUBLEPOST=1457701799][/DOUBLEPOST]
diyor abe 10gündur ne şeker ne yağ kulandim halt ettin dedim
Zayıf bir insanın diyet neyine :)

Back
Yukarı