Created By Loss
Üye
Şimdiiii, genel olarak sorduğum sorular sizinle ilgili bir miktar fikir sahibi olabilmek ve tanıyabilmek adınaydı ancak ağırlıkla ilgili pek birşey söylenemeyeceği için egzersiz şekli ile ilgili çok fazla birşey söyleyemem ama yinede eğer imkanlar yeterli ise tek bölgendense full body veya starting strength tarzı birşeyler tavsiye ederim ama dediğim gibi bu çalışmalar için ağırlık belirli egzersizlerde yetmeyecektir böyle bir durumda da hareketin reaksiyon süresi üzerine oynamak faydayı arttıracaktır.41 yaşındayım 174 boy 60 63 kiloyum haftanın beş günü hergün bir bölge çalışıyorum salona gidemiyorum evde çalışıyorum aslında birazda sıkıntı burada ağırlıklarım yetersiz 25 kilo civarı ağırlığım var uzun barım iki tane kısa barım ve z barım var bütün hareketlerimi maksimum ağırlıklarımı kullanarak yapıyorum bu şekilde yanlış yapıyorum belkide beni yönlendirirsen çok sevinirim
Beslenmeye gelirsek; öncelikle şunu söyleyeyim kilo verme gibi bir olgu sizin için söz konusu değil tamam yağ toplanma bölgesi bel ve çevresi olabilir ancak şu anda bunu görmezden gelmek zorundasınız zaman içerisinde üst vücut kütle artışı sağlayınca bel aynı ölçüde kalsa bile o zaman detaylar düşünülebilir fakat şu an değil, 2385kcal'lik bir diyetle başlayın bunu 100gr yağ, 100gr protein 265gr kh olarak planlayın (3-5 fazla/eksik önemli değil) herhafta aynı gün sabah aç karnına wcden sonra çıplak olarak aynı tartıda tartılın ve değerleri not alın eğer 15 gün içerisinde 1-2 kg arası artış var ise problem yok ancak bundan fazlaysa toplam kcal miktarını aşağı çekmeniz gerekecek. Ben sizin yerinizde olsan kilonuz kas hacmi için oldukça düşük olduğundan dolayı 75 kg'lere kadar tabi yine çok fazla yağlanmadan pek birşeyi yani belimi falan dert etmem, şu an sizin önceliğiniz tartıdaki kg cinsinden olan toplam ağırlığın ne kadarının kas ağırlığı olduğu, detaylarla uğraşmak için çok erken...
Son düzenleme: