30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Loss gecenlerde bir ogrenci ile 1 haftada aynada kendinde degisiklik gormemesi sebebiyle sozlesmenizi feshettigini soylemistin. Arada kaynadi. Beklentisi neymis baska bisey demedi mi? Sen biseyler anlatmadin mi? Gerci anlayacak biri de degil gibi ama. Anlatir misin merak ettim. Ya nasil insanlar var arkadas insan utanir boyle bisey soylemeye.
Ha birde ozellikle karpuz tuketimi konusunda bir onerin var mi. Her aksam 1 kalin dilim yiyorum yemekle birlikte.

Loss gecenlerde bir ogrenci ile 1 haftada aynada kendinde degisiklik gormemesi sebebiyle sozlesmenizi feshettigini soylemistin. Arada kaynadi. Beklentisi neymis baska bisey demedi mi? Sen biseyler anlatmadin mi? Gerci anlayacak biri de degil gibi ama. Anlatir misin merak ettim. Ya nasil insanlar var arkadas insan utanir boyle bisey soylemeye.
Ha birde ozellikle karpuz tuketimi konusunda bir onerin var mi. Her aksam 1 kalin dilim yiyorum yemekle birlikte.
Abi yaz bitiyor kışın zaten bulunmuyor bol bol ye bence : )

Sonucta o para veriyor bende karsiliginda hizmet veriyorum ancak bu tur seylere pek taviz vermem winston, tabiki anlattim ama anlamak istemedi ben iliskiyi sonladiralim diyincede yok mok diyor tabi ama dedigim gibi geri adim atmam boyle seyler icin.
Her aksam bir kalin dilim seker yiyorsun yani [emoji4] @Bekci nin dedigi illa yiyeceksen antrenmandan hemen sonra ye

Sic Semper Tyrannis

Sonucta o para veriyor bende karsiliginda hizmet veriyorum ancak bu tur seylere pek taviz vermem winston, tabiki anlattim ama anlamak istemedi ben iliskiyi sonladiralim diyincede yok mok diyor tabi ama dedigim gibi geri adim atmam boyle seyler icin.
Her aksam bir kalin dilim seker yiyorsun yani [emoji4] @Bekci nin dedigi illa yiyeceksen antrenmandan hemen sonra ye

Sic Semper Tyrannis
ben de bunu demenden korkuyordum zaten :) yok ben antrenmanlardan sonra da yemem artık.
ayrıca haklısın. bazı şeylerin karşılığı parayla da ölçülmez. arkadaşa başarılar diledin yani :) hehe. karizma adamsın. farklı bir havan da var ayrıca. yakışanı yapmışsın.[DOUBLEPOST=1440095375][/DOUBLEPOST]
Abi yaz bitiyor kışın zaten bulunmuyor bol bol ye bence : )
burak aşağıda yazanlara baksana :) zaten çekinerek yiyodum. nası çekiniyosam koca bir dilimi yiyip de çekinerek yiyodum diyorum bide :)[DOUBLEPOST=1440095572][/DOUBLEPOST]hayalet döndün mü?

Son düzenleme:
Dün süt ve süt ürünlerinin definisyon esnasinda kullanilmamasina dair bisiyler okudum.bazi yerde icerdigi laktozdan dolayi ozellikle deri altinda su tutarak deriyi kalinlastirip define goruntuyu bozdugu gorusu hakimken diger bir grup ise bu urunlerin icerdigi mineral ve D vitamini nedeniyle mutlaka tuketilmesi gerektigini fakat su olayinin dogru oldugunu yarismaya giriceklerin bu sebepten belli bir sure onceden bu urunleri tuketmedikleri görusuydu.
Bizim podyuma felan cikacagimiz tabiiki yok ama fotograf cekimi felan dusunuluyorsa bu iyi bir bilgi diye dusunuyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

15.haftanin sonlarina dogru bugun antreman oncesi
15af2ffb1b264de065ad010b2edd6397.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bekçi abi hedefe az kalmış Tebrikler allah sakatlık vermesin birde ben ekto olmama rağmen crossfitten çok memnun kaldım hele hele kilo vermeye çalışan birine ısrarla öneririm 1-2 ay dene istersen

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz önce bir makalede okuduğum bir bölümü sizlerle paylaşmak isterim,kandaki şeker oranının önemini çok güzel anlatıyor.

""Aslında beynimiz açlığı midenin doluluğu ile değil kanımızdaki şeker oranına bakarak ölçer. Düşük şeker sırasında çok aç olduğunuzu hissedersiniz ve gıda alarak bu açlığı önlersiniz.""

Napiyosunuz genclerrrr [emoji4]
Eki Görüntüle 39385
atnalı triceps... vay bee. çok çok iyi. bizde neden böyle olmuyor arkadaş.[DOUBLEPOST=1440266453][/DOUBLEPOST]ben de bi sırt resmi koyayım bari
20150822_205252.jpg
[DOUBLEPOST=1440266519][/DOUBLEPOST]Bu arada bekçi süper görünüyosun. yağlıyım diyosun ama sixpackler çıkmışşş :)[DOUBLEPOST=1440266718][/DOUBLEPOST]sırtımın ortasında da çukur oluşmuş :))

Son düzenleme:
@winston123 çok iyi bu resimler şimdiki hacimlenme ve kilo alma döneminde sana yol göstersin,çok yağlanma ve bu görüntülerden çok uzaklaşma derim,sonrasında gerçekten o yağları yakmak ıstıraplı bir süreç,en azından benim için.
Defalarca kilo aldım zayıfladım kendimce bulk yaptım????şimdi görüyorsun debeleniyorum,inşallah bu son; istediğim kiloda olabildiğince kalabilmek,tabiiki güzel bir görüntüyle.[DOUBLEPOST=1440268152][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca fotoğraflarımada çok aldanmamak lazım iltifatın için teşekkür ederim fakat gerçekten halen çok yağlıyım.(Kendi fotolarımdan bahsediyorum)[DOUBLEPOST=1440268358][/DOUBLEPOST]Diğer taraftan 93 kg ile bu görüntü iyi diye düşünmüyorda değilim.

hatta 7 haziranda bir sırt resmim varmış onu da koyayım. biraz değişim var sırtta.
20150607_203233.jpg
[DOUBLEPOST=1440268811][/DOUBLEPOST]
@winston123 çok iyi bu resimler şimdiki hacimlenme ve kilo alma döneminde sana yol göstersin,çok yağlanma ve bu görüntülerden çok uzaklaşma derim,sonrasında gerçekten o yağları yakmak ıstıraplı bir süreç,en azından benim için.
Defalarca kilo aldım zayıfladım kendimce bulk yaptım????şimdi görüyorsun debeleniyorum,inşallah bu son; istediğim kiloda olabildiğince kalabilmek,tabiiki güzel bir görüntüyle.[DOUBLEPOST=1440268152][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca fotoğraflarımada çok aldanmamak lazım iltifatın için teşekkür ederim fakat gerçekten halen çok yağlıyım.(Kendi fotolarımdan bahsediyorum)[DOUBLEPOST=1440268358][/DOUBLEPOST]Diğer taraftan 93 kg ile bu görüntü iyi diye düşünmüyorda değilim.
Bekçi gerçekten 93 kiloda süper bi görüntü. senin define olman için benim kiloma inmen gerekmiyor. kas kütlen daha fazla çünkü. 5-6 kilo daha verirsen baba gibi karın kaslarıyla geziceksin.
Ayrıca dediğin doğru. Yağlanmamaya bakıyorum. 83-84 dedim hedefime ama 81 ya da maksimum 82 çok daha iyi olacak benim için. fazlası kalın gösteriyo çünkü.
31 Aralık 2014 yılbaşı gecesinde çekilmiş bir resmimi de koyuyorum. göbek yayılmış :)
20141231_211729(0).jpg

Son düzenleme:
hatta 7 haziranda bir sırt resmim varmış onu da koyayım. biraz değişim var sırtta.Eki Görüntüle 39389[DOUBLEPOST=1440268811][/DOUBLEPOST]
Bekçi gerçekten 93 kiloda süper bi görüntü. senin define olman için benim kiloma inmen gerekmiyor. kas kütlen daha fazla çünkü. 5-6 kilo daha verirsen baba gibi karın kaslarıyla geziceksin.
Ayrıca dediğin doğru. Yağlanmamaya bakıyorum. 83-84 dedim hedefime ama 81 ya da maksimum 82 çok daha iyi olacak benim için. fazlası kalın gösteriyo çünkü.
31 Aralık 2014 yılbaşı gecesinde çekilmiş bir resmimi de koyuyorum. göbek yayılmış :)Eki Görüntüle 39390
Sende benim gibi eski göbekli resimlerine bakıp waaayyy beee ne güzel günlerdi her istediğimi yiyordum diyormusun?:):):):)

Back
Yukarı