30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Konuları düzenli takip edemiyorum ama paylaşımlarınız harika.. 30 yaş üstü iradesine hayran kaldım.. Başlarken yalnızlık duygusu hakimdi. Salonda 30 yaş üstü arkadaşları sadece koşu bandlarında görüyordum. Motivasyona ihtiyacım olunca sizleri bir kontrol ediyorum. Herkese teşekkürler.. Bekçi abiyi , winstonu filan görünce fotoğraf da koyamıyoruz, maşallahınız var abi...
Bu sporu yaparak devam ettirmenin ilk şartı tipik türk erkeği kalıbından çıkmak,kulaklarını Tıkayarak söylenenleri bir kenara bırakmak.
Bunu loss l a da konuştuk eğerki bu sporu yaparken yanınızda sizi destekleyen bir eş Dost yoksa özellikle belli bir yaştan sonra çok ama çok zor.

Bu sporu yaparak devam ettirmenin ilk şartı tipik türk erkeği kalıbından çıkmak,kulaklarını Tıkayarak söylenenleri bir kenara bırakmak.
Bunu loss l a da konuştuk eğerki bu sporu yaparken yanınızda sizi destekleyen bir eş Dost yoksa özellikle belli bir yaştan sonra çok ama çok zor.
Haklısınız . Gerektiğinde kulağı tıkamak lazım.. Oturduğu yerden laf söylemeye meraklı çok insan var. En büyük şansım eşim.. Dağa çıkarım , ormana giderim , benimle gelir. Sporuma karışmaz. Sporcu dostlar eksik ama sizi takip ediyorum..

Beyler merhaba
Yulaf mevzusuna bir fikir benden olsun,az suyla robotda un haline getiriyorum,sonra biraz whey ve su daha ilave ediyorum,shakera alip kafaya dikiyorum,100 gr yulafi tuketme suresi 10 saniye,mutlaka deneyin,yeme eziyetine vallahi degmez :)
Icmesi 10 saniye de hazirlamasi,blender ve shaker temizligi filan baya bi zaman alir saniyorum. :)

Hazirlamasi ve temizlemesi en fazla 10dk hemen hemen her sabah kullanirim blenderi hic zahmeti yok gercekten

Sic Semper Tyrannis
Naaaaptın loss?kurufasulye yapsan 10 dakika surmez:)2-3 dakika olay tamam:)gerci ben shakere bile katmiyordum
Hepsini blenderde karistirip blenderden iciyordum.aaaaahh aaahh nerde o 4000 kalorilik gunlerr:):)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Naaaaptın loss?kurufasulye yapsan 10 dakika surmez:)2-3 dakika olay tamam:)gerci ben shakere bile katmiyordum
Hepsini blenderde karistirip blenderden iciyordum.aaaaahh aaahh nerde o 4000 kalorilik gunlerr:):)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yok yahu ben 2-3 dk'da yapamam mutfakta sizin kadar pratik degilim ben, dolabi acip sutu raftan alip tezgaha koymam cekmeceyi acip muzu almam 2dk suruyor benim [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sic Semper Tyrannis

ben bazen usenip direk kiymanin veya tavugun ustune yulaf ezmesini atiyorum

aynen, hanımlar temizlemiyorki sonra bi ton fırca ye işin yoksa :):) :)

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben shaker i bile kac kez yikiyorum. Kendime kiziyorum sonra da niye bu kadar vakit harciyirum diye. Hayalet dogru soyluyo. Hanimlar elini surmez bu islere. Kendin yapmak zorundasin. :))
Ben yanliz yasiyorum,destekcim kedim :)
Buharli pisirici almati dusunuyorum,tavuk pilav brokoli somon tuketimim cok ve hakikaten cok ugrasiyorum,bu cihazi kullanan varmi,tefalin 3 katlisi var,eve gelince pat pat atarim o kendi halleder diye dusunuyorum :)
Ben kurban olurum her gün üç kişiye bu hazırlığı yapıp sonrada derleyip toparlayana:)Kapısında kul yolunda halı olurum daha nee diyim:):)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 345
Loss banada bi yardımcı ol nolur bu kalori hesabını nasıl yapıcam neye ne kadar ihtiyacım var nasıl bulucam kilomu almalıyım yağmı yakmalıyım 174 boy 60 63 kilo civarıyım genel olarak zayıfım ama bel bölgesinde fazlalıklarım var nasıl bir yol izlemeliyim

Loss banada bi yardımcı ol nolur bu kalori hesabını nasıl yapıcam neye ne kadar ihtiyacım var nasıl bulucam kilomu almalıyım yağmı yakmalıyım 174 boy 60 63 kilo civarıyım genel olarak zayıfım ama bel bölgesinde fazlalıklarım var nasıl bir yol izlemeliyim
Musait degilim su an gece gec saatlerde cevap yazabilirim, siz boy kilo yas antrenman sıklıgı antrenman sekli bench press squat barbell row deadlift hareketlerinde max kaldirdigin kilo ve tekrar sayilarini yazin, uygun olunca ilgilenecegim

41 yaşındayım 174 boy 60 63 kiloyum haftanın beş günü hergün bir bölge çalışıyorum salona gidemiyorum evde çalışıyorum aslında birazda sıkıntı burada ağırlıklarım yetersiz 25 kilo civarı ağırlığım var uzun barım iki tane kısa barım ve z barım var bütün hareketlerimi maksimum ağırlıklarımı kullanarak yapıyorum bu şekilde yanlış yapıyorum belkide beni yönlendirirsen çok sevinirim

Back
Yukarı