30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bekçi yazdıklarını sabah kalkar kalkmaz okudum, çok güldüm çoook :) nası yedin bi tepsi trileçeyi yav.e hanım da kızmakta haklı yani. nasıl olsa bu adam diyette yese yese bi dilim yer demiştir kadın ama şok geçirmiştir tepsiyi boş görünce napsın.
düşük kh. çok etkiliyor insanı. gerçi şimdi o trileçelerden sonra çıkarsın eski squat kilolarına ama biraz spinninge abanacan gibi geliyor bu hafta :)
Anladığım kadarıyla sadece bicepsin omuzla birleştiği yerden omuza doğru damarlanma gördün. Yağ oranı iyice düşmüş demekki :) Bicepsin kendisinde ortadan diklemesine geçen damar yok mu peki?
Bu arada dün akşam ben de serbest squat ta ısınma hariç 6 seti tamamladım. ilk set 70 kilo 15 tekrar, 2. set 90 kilo 12 tekrar, 3. set 110 kilo 8 tekrar, 4. set 130 kilo 6 tekrar, 5 ve 6. set 135 er kilo 5 ve 4 tekrar yaptım. hayatımda ilk kez 135 kiloyu görmüş oldum. Altında ezilicem diye de hiç çekinmedim, korksaydım kesinlikle giremezdim. nasıl olsa güzel kh. alıyorum. 2000 kalorilik definisyon diyetimde 90 - maksimum 100 kilo girebiliyordum.
Gözünü sevdiğimin KH ı sen nelere kadirsin,iyi beslenince ağırlıklar banamısın demiyor görüyormusun bak.Ağırlıklar çok çok iyi bu kilo alma döneminde dahada artıcaktır sen bile şaşırıcaksın buna.
Bicepsin üstünden geçen ana damar zaten vardı,bicepsin bitiminde kayboluyordu, ama onun devamını omuzdaki uzantısını gördüm.
Şu an ağırlıklarım çok düştü,kullandığim ağirliklar.
Squat 80-110 kg arasi
Decline dumbel pres:36 +36 kg
Barbell curl: 27 kg
Deadlift:100-150 kg
OHP:40-60kg
Barfix i agirlikla yapardim simdi agirliksiz 8-8-6 tekrar
Dibe vurduk yani anlayacağın ama olsun cok bitkin hissetmiyorum kendimi ve diyetten zevk aliyorum.
Simdilik boyle yani:)
Triliceyi saymazsak aslinda bana gore hersey yolunda:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gözünü sevdiğimin KH ı sen nelere kadirsin,iyi beslenince ağırlıklar banamısın demiyor görüyormusun bak.Ağırlıklar çok çok iyi bu kilo alma döneminde dahada artıcaktır sen bile şaşırıcaksın buna.
Bicepsin üstünden geçen ana damar zaten vardı,bicepsin bitiminde kayboluyordu, ama onun devamını omuzdaki uzantısını gördüm.
Şu an ağırlıklarım çok düştü,kullandığim ağirliklar.
Squat 80-110 kg arasi
Decline dumbel pres:36 +36 kg
Barbell curl: 27 kg
Deadlift:100-150 kg
OHP:40-60kg
Barfix i agirlikla yapardim simdi agirliksiz 8-8-6 tekrar
Dibe vurduk yani anlayacağın ama olsun cok bitkin hissetmiyorum kendimi ve diyetten zevk aliyorum.
Simdilik boyle yani:)
Triliceyi saymazsak aslinda bana gore hersey yolunda:)

Aslında ağırlıkların çok da düşük değilmiş. Hele ki overhead press gayet iyi. ohp de 60 kilo ne demek :) gerçi bize göre böyle de loss bize gülüyodur. hehe:) loss gülüyo musun doğru söyle :)[DOUBLEPOST=1440503846][/DOUBLEPOST]bu arada bekçi valla senin gazına geldim bugün. dedim ki adam bi tepsi trileçeyi gömmüş 2 dakkada. öğle yemeğinde 2 tane pide yedim. nasıl bi adamsın ya. kitleleri peşinden götürüyosun. zaten gözümüz dışarda :) oldu mu şimdi. gerçi pide de değildi aslında konya bıçakarası. hani şu upuzun düz, ince hamurlu ve kuşbaşılı oluyor ya. ondan. yerken de çok fena keyif aldım hani :)

Aslında ağırlıkların çok da düşük değilmiş. Hele ki overhead press gayet iyi. ohp de 60 kilo ne demek :) gerçi bize göre böyle de loss bize gülüyodur. hehe:) loss gülüyo musun doğru söyle :)[DOUBLEPOST=1440503846][/DOUBLEPOST]bu arada bekçi valla senin gazına geldim bugün. dedim ki adam bi tepsi trileçeyi gömmüş 2 dakkada. öğle yemeğinde 2 tane pide yedim. nasıl bi adamsın ya. kitleleri peşinden götürüyosun. zaten gözümüz dışarda :) oldu mu şimdi. gerçi pide de değildi aslında konya bıçakarası. hani şu upuzun düz, ince hamurlu ve kuşbaşılı oluyor ya. ondan. yerken çok keyif aldım :)
Hehehe yok size degil soyledigine guluyorum [emoji4]

Sic Semper Tyrannis

loss sen aynı zamanda bilek güreşcisisin ya (yazınca da bi garip oldu doğru mu yazdım onu da bilemedim :)) geçen salonda antrenmanı bitirdikten sonra soyunma odasında bilek güreşi sehpası vardı. benim eküri bilek güreşi yapalım dedi. yapmaz olsaydım. sehpanın dirsek dayanılan yerleri, bilek güreşi pozisyonu aldığımızda tam bilek izdüşümünün bir miktar daha solunda kalıyordu. başladı, 5 saniye sonra bırak dedim, kolum çok zorlanmıştı çünkü. aradan 1 hafta geçti hala sağ kolum özellikle dış tricepste çok fena bir ağrı var. özellikle bilek güreşinden 2 gün sonra çok kötüydü, şimdi biraz daha iyi ama özellikle göğüs günümde bench pres ve sonrasındaki cable flylarda çok canım yandı. bi daha asla yapmam. yapacak arkadaşlar da uzak dursunlar diyorum. hayatımda öyle kötü bir ağrı görmedim ben. üst kol kemiği bile kırılabilir. çok tehlikeli.
Sen antrenmanlısın tabi ama sende de oldu mu böyle bir ağrı

loss sen aynı zamanda bilek güreşcisisin ya (yazınca da bi garip oldu doğru mu yazdım onu da bilemedim :)) geçen salonda antrenmanı bitirdikten sonra soyunma odasında bilek güreşi sehpası vardı. benim eküri bilek güreşi yapalım dedi. yapmaz olsaydım. sehpanın dirsek dayanılan yerleri, bilek güreşi pozisyonu aldığımızda tam bilek izdüşümünün bir miktar daha solunda kalıyordu. başladı, 5 saniye sonra bırak dedim, kolum çok zorlanmıştı çünkü. aradan 1 hafta geçti hala sağ kolum özellikle dış tricepste çok fena bir ağrı var. özellikle bilek güreşinden 2 gün sonra çok kötüydü, şimdi biraz daha iyi ama özellikle göğüs günümde bench pres ve sonrasındaki cable flylarda çok canım yandı. bi daha asla yapmam. yapacak arkadaşlar da uzak dursunlar diyorum. hayatımda öyle kötü bir ağrı görmedim ben. üst kol kemiği bile kırılabilir. çok tehlikeli.
Yooo ben bilek gurescisi degilim, himm sanirim sen federasyon isminden dolayi boyle bir dusunceye kapildin. Fitness vucut gelistirme ve bilek guresi federasyonu bir, ama benin bilek guresi ile hicbir ilgim alakam yok.

Sic Semper Tyrannis

yok canım o kadar da değil:) benimde ön kol ve bileklerim zayıf kaldı. hoş ön kol için çok bişey yapmıyorum ama dolaylı olarak etkilenir ve büyür diye düşünmüştüm, parçalanmaktan başka hiçbirşey olmadı. Biraz da bu iş için yaratılmış olmak gerekiyor bence. bize de bunu kabullenmek kalıyor
Yok yok cidden o kadar [emoji4] hatta garanti ederim bu baslik altindaki istisnasiz herkes beni bilek guresinde yener.

Sic Semper Tyrannis

Hersey dahil tatilden sonra o tarti 70 i vurur:)

abi dengeli beslenme ile vuracaksa vursun ama 1 haftada 2.5 kilo fazla ben kontrollü giderim kendimi bilirim.valla yanımda tatlı borek piza dondurma yiyorlar hiç içim cız bile etmio mantık oalrak tamamen aklımdan cıkmıslar demekki .
1 hafta kalıcaz bizimkileri oglen uykuda sepet havası oynarken ben 1 bucuk saat terler sonra kendimi denize atar ustune gidip bol proteinli bişiler yerim.alkolden biraz tırsıyorum :)[DOUBLEPOST=1440510062][/DOUBLEPOST]
bana bile demeyin valla okadar ince ki bilekler işaret parmagımla orta parmagımı daıre yaptıgım zaman hareket biraz sakıncalı ama :) amac farklı tabi bılegimi tuttugumda cok rahat birbirine değiyor.kız gibi bilekler ne o oyle.kalınlasmıo da mubarek .yapı heralde .bukadar ınce oldugunda da halıyle cabuk agrıyor hıc yapamam bılek guresı falan kırılır valla :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı