Günün haberlerini buraya yazmadan olmaz,zaten forumda yine meltem bile esmiyor,yaprak kıpırdamıyor,neyse günün bomba haberlerini paylaşıyorum arkadaşlar.
-Varan 1:Bugün 90 kg squatda eziiim,eziiim ezildim baktım olmuyor 2 setin ardından 70 kg ile son iki seti tamamladım

;hani abii adamın biri fena dövdü yauuv derlerya ahanda bende squat da O ağırlıkda öyle ezİldim,sağlık olsun önümüzdeki squat lara bakıyoruz diyerek geçiyorum.
-Varan 2:Bugünki antremanda hayatımda ilk defa biceps in hani o pik i varya onu gördüm.
-Varan 3:Hani o kol ekleminden başlayıp çatallaşarak bicepsden geçen baba sexi bir damar vardırya...hah işte o damarın omuzdaki devamını gördüm,biceps in bitiminden ön omuzdan salına salına yeni gelin gibi süzülerek geçip gidiyor.
Ha bu arada Bekciii varan 2 ve 3 deki Leri nasıl gördün nekadar belliydi diye sorarsanız,hani açıkdenizde ufukta tek başına giden ve bir nokta gibi görünen ufak bir tekne ne kadar belliyse benim gördüklerimde okadar belliydi

Varan 4:sağolsun hanım traliçe yapmış diyet felan demeden bir tepsi traliçe yedim,dikkat !!!!!tabak demiyorum bütün tepsiyi yedim diyorum,eşimin bi ara mutfaktan çıkmasıyla bütün tepsi gitmişti,çocuklar eve geldiğinde annelerine soruyor anne bu tepside ne vardı diye

yazık garibim cevap bile veremedi.....
Geceniz hoş,yüzünüzden gülücükler eksik olmasın arkadaşlar.