egemennn
Üye
100-150gram arasi olabilir geri kalanida diger ogunlere bolersin zatenAntrenmandan sonra aksam alicagim karbo miktari ne kadar olmali
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
100-150gram arasi olabilir geri kalanida diger ogunlere bolersin zatenAntrenmandan sonra aksam alicagim karbo miktari ne kadar olmali
Eve gitmek veya biyere gitmek mi amac yoksa yaglanmiyim biraz hareket ediyim falanmi at kafandan yaglanmayiYa bu yemegin hemen ustune biraz hareket etmem yurumem ne kadar dogru
Iyidir sıkıntı yok hatta sonrasina bile ogun eklenebilir benceakşam yemeğini 19.00 gibi yesem bi sıkıntı olur mu iyi midir yani?
Az mi gelir anlamadim diğer ogunlerde de olucak zaten tamamliycak diye dusundum@egemennn ne 150 gramı, @umut3504 sen hala kaç gram diye soruyorsun bu insanlar ne konuşuyor 5 sayfadır. Bak takıntın var anlıyorum o zaman sana kendimi anlatayım. Ben de 110 kgdan 70 kg a düştüm. Ve ne zaman kilo almaya karar verdim biliyor musun ? Pikniğe gittiğimizde kardeşlerimle top oynayamayacak kadar enerjisiz ve güçsüzdüm, bir bank çekelim dedik babamla kaldıramadım. O zaman anladım işin vahim oldugunu ve şu an 82-83 dolaşıyorum. Ve sen de fazla sarkma olmamış gibi, benim karnımı görsen naparsın merak ediyorum. Diyeceğim o ki bırak artık düşünmeyi sadece ye.
aynen az yani gram hesabı yapmaman lazım senin en azından 75 e kadar.Az mi gelir anlamadim diğer ogunlerde de olucak zaten tamamliycak diye dusundum
@egemennn ne 150 gramı, @umut3504 sen hala kaç gram diye soruyorsun bu insanlar ne konuşuyor 5 sayfadır. Bak takıntın var anlıyorum o zaman sana kendimi anlatayım. Ben de 110 kgdan 70 kg a düştüm. Ve ne zaman kilo almaya karar verdim biliyor musun ? Pikniğe gittiğimizde kardeşlerimle top oynayamayacak kadar enerjisiz ve güçsüzdüm, bir bank çekelim dedik babamla kaldıramadım. O zaman anladım işin vahim oldugunu ve şu an 82-83 dolaşıyorum. Ve sen de fazla sarkma olmamış gibi, benim karnımı görsen naparsın merak ediyorum. Diyeceğim o ki bırak artık düşünmeyi sadece ye.
İçinde bulunduğun durum çok ciddi, pskiyatrik yardım alman gerekiyor. O bütün aklına gelen düşünceler var ya, onların hepsi, ama bak istisna yapmıyorum, hepsi koca bir HİÇ.ya bişey diyim mi aynı sıkıntı bendede var pikniğe denize maça gidiyoruz enerjim yok eklemlerim ağrıyor hemen yoruluyorum bacaklarımda güç hissetmiyorum eskiden 110 kiloyken arka arkaya 2 halısaha maçı yapardım ben
Kime göre neye göre.. bulkta 60 gr yağ yeterli. Proteinlerden sanıldığı kadar korkmaya gerek yok.