110 kilodan bulk beslenme gunlugune

Arkadaslar bi acil bakin bunlar benim kan degerleri sonuclarim tam tesekkurlu hastaneden yaptirdik

y7eje3yh.jpg

ahujypu8.jpg

ajy8asan.jpg

quvagu3e.jpg

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut bak bende kilo almaya calisiyorum ve bugun eczaneden balig yagi haoi ve çinarin polenli harnuplu karisimini aldim gainer gibi kullanicam ve cok daha saglikli bitkisel fabrikasyon degil sanada tavsiye ederim bunlar saglikli seyler kocum her kezin yemesi gerek sende al maddi durumun varsa cok guzel bi sey kasik kasik yicem her gun

Psikolojin istahini kapatiyo iste en azindan biraz kendini ac hissetmen lazim yemen icin o yuzden bi istah acici kullanman lazim bak bi tane urun vardi eczanelerde var gainer whey falan alcaksan ugrasma onla onu kullan isine yarayacaktir bence adini veriyimmi ?[DOUBLEPOST=1408263887][/DOUBLEPOST]Ayrica test sonuclarin berbat vucudunun cektigi zorlugu tahmin etmek cok guc acil bi seyler lazim sana yardimci olmak icin burdayiz kucumseme asagilama falan degil cunku bende senin psikolojindeydim ne cektigini bu fotumdaki kimse daha iyi anliyamaz benim kadar.

Kesinlikle dogru requ harika bi yonden yaklasmis konuya ve bu duruma devam edersen vucudun pes edicek ve geri donmeyen bi yola girebilirsin ve allah korusun yatalak olursun sonra dunyayi yesen şişsen hic bi ise yaramayacak o yuzden elinden geleni simdi yapman lazim[DOUBLEPOST=1408264748][/DOUBLEPOST]Bombax diye bi urun umut yemeklerden once bir bardak sutle 1 olcek ic ve yemegini ye faydasini en kisa surede gorursun ve uyumadan once muzlu sut icersen bak harbiden sonuclarins cok sevineceksin hayatin duzene girecek mutlu olacaksin ve bizde buna yardimci oldugumuz icin cok sevinicez kendin icin yapmiyosan bizim icin yap umut hadi goriyim seni :)

Son düzenleme:
Arkadaslar yulaf sutle kuruyemis veya meyvede olabilir bir icecek tarifi bilen var mi

50 gr yulaf
250-500 ml sut
1 muz
1 avuc kuruyemis
1 corba kasigi pekmez veya bal
tarcin zencefil tozu
blendirda karistir koy kocaman bi bardaga likir likir ic :)

Peki sey dicem sizce spordan once hangisi daha iyi
1-cig 50 gram bulgur mu yoksa
2- 35 gram yulaf+kuruyemis+meyve+200 ml sut karisimli icecek mi hangisini antrenman oncesi ogune alsam

Yeni beslenme programim dershaneden dolayi degistirdim nasil?
Sabah(07.00-07.30)
1 tam 3 yumurta beyazi
Domates salatalik biber
2 dilim tam bugday ekmegi
35 gram yulaf
90 gram lor peyniri
Ara(10.00-10.30)
50 gram cig yagsiz bulgur
Salata
Oglen(12.00-12.30)
100 gram cig yagsiz bulgur
120 gram tavuk
Salata
Ayran
Spordan once(14.30-15.00)
Yulaf shake(200ml yagsiz sut-30gr kuruyemis-meyve-35gr yulaf)
Aksam(18.30-19.00)
1tabak sebze veya kurubaklagil yemegi
Yogurt
Salata
50gr cig yagsiz bulgur
150gr tavuk
Yatmadan(21.00)
30gr lor
1 kasik yogurt

Sabah bulgur yememin 10 da bi zarari olmaz demi

bu çocuk troll mu bana mı öyle geliyor? yok gerçekten ciddi bir şekilde bu soruyu soruyorum. insanları gerizekalı yerine koymaya başladı çünkü

Ya oyle anlastikya okumadinizmi yazilanlari suanda havalar cok sicak die hem yerken zorlaniyorm hemde bulk zamani degil antrenmanlarda cok terliyip yag yakiyorm 1 ay sonra falan havalar biraz seeinleyince kaloriye bakmaksizin abanicam ins

Ya oyle anlastikya okumadinizmi yazilanlari suanda havalar cok sicak die hem yerken zorlaniyorm hemde bulk zamani degil antrenmanlarda cok terliyip yag yakiyorm 1 ay sonra falan havalar biraz seeinleyince kaloriye bakmaksizin abanicam ins

inanıyor musun sen bu yazdığına?

Back
Yukarı