Yeni başlayanların merak ettikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar iyi gunler,

187 boyunda ve 54 kiloyum.uzun ve zayif gorunmekten sıkıldım ve yardiminıza ihtiyacım var.lutfen cvplarsaniz sevinirim.yaptıgım arastirmalarda buldıng calışmalarından sonra suplement ve steroid hakkında bilgiler edindim.lutfen bana bu konuda yardim ve calışmalarımda yanımda olucak arkadaşlar ariyorum.biliyorum belkide bu yardim bile zahmetli gelebilir ama nelere tavsiye edyorsunuz.nasil bir program yapam gerekiyor ve programlı calışmadan sonra kac ayda etkili olur.mail adresimi veriyorum ister forumdan yardim ister mail adresimden lutfen yardimlarinizi bekliyorum.msn adress:[email protected] iyi gunler arkadaşlar.
bak kardeş benimde seningibi kilo problemim birde vicut geliştirme problemim var sana anlatıcaklarımı iyi oku 3 ayda rambo gibi olursun
1beslenmeye özen örn:sabah kahvaltıyı aşırı yap şekerli ürünleri çok ye öğle arası pilav makarna patates ye makarnayı 1 tabak yeme tencerenin yarısı ye ben öle yapıyom şahsen
2sabah namaza kalktıktan sonra spor akşam yemekten 2saat sonra spor
3.çok maç yap fazla yat ye yat 31 çekme 1 2 ay
şimdi en önemlisi antremanı nasıl yapacağın
1 ilk önce ısınma hareketleri böle yerinde 5 dk koş bacaklarını aç 0 açmaya çalış
2 kol kasları için yeni başlarsan 7 kg iyi olur dumbell ı her kolda sırasıyla 30 ar kez 250 tamamla ilk hafta sonrakı haftalar 50 50 artır
sonra dumbelli ensene kadar getir sonra havaya kaldır bu kol arka kas bunuda 10 ar 10 ar yap 50 kadar sonra artır 5 5 er bilek kasına önem dumbelli parmaklarınla kavra avcunun içine doğru kaldır 50 şer 50şer 200 kadar eğer çok yanarsa bırak sonra göğüs kasları 10 ar 10 ar şınav ilk hafta 100 kadar diğer haftalar 20 30 yap bunları 200 kadar yap sonra karın kası mekikte 30 ar 30 ar 90 kadar yap bacak kasları olduğun yerde dimdik durarak 200 jkadar zıpla ama sadece parmaklar yere değecek oda bittimi çık dışarı asıl doğalgaz borusuna 20 tane barfiks her gün 5 er 5 er artır 3 bunları 2 günde bir yap 3 ay sonra gel elimi öpthums:dumbelllls:evil::D

bak kardeş benimde seningibi kilo problemim birde vicut geliştirme problemim var sana anlatıcaklarımı iyi oku 3 ayda rambo gibi olursun
1beslenmeye özen örn:sabah kahvaltıyı aşırı yap şekerli ürünleri çok ye öğle arası pilav makarna patates ye makarnayı 1 tabak yeme tencerenin yarısı ye ben öle yapıyom şahsen
2sabah namaza kalktıktan sonra spor akşam yemekten 2saat sonra spor
3.çok maç yap fazla yat ye yat 31 çekme 1 2 ay
şimdi en önemlisi antremanı nasıl yapacağın
1 ilk önce ısınma hareketleri böle yerinde 5 dk koş bacaklarını aç 0 açmaya çalış
2 kol kasları için yeni başlarsan 7 kg iyi olur dumbell ı her kolda sırasıyla 30 ar kez 250 tamamla ilk hafta sonrakı haftalar 50 50 artır
sonra dumbelli ensene kadar getir sonra havaya kaldır bu kol arka kas bunuda 10 ar 10 ar yap 50 kadar sonra artır 5 5 er bilek kasına önem dumbelli parmaklarınla kavra avcunun içine doğru kaldır 50 şer 50şer 200 kadar eğer çok yanarsa bırak sonra göğüs kasları 10 ar 10 ar şınav ilk hafta 100 kadar diğer haftalar 20 30 yap bunları 200 kadar yap sonra karın kası mekikte 30 ar 30 ar 90 kadar yap bacak kasları olduğun yerde dimdik durarak 200 jkadar zıpla ama sadece parmaklar yere değecek oda bittimi çık dışarı asıl doğalgaz borusuna 20 tane barfiks her gün 5 er 5 er artır 3 bunları 2 günde bir yap 3 ay sonra gel elimi öpthums:dumbelllls:evil::D

Sen bence yüzyılın antrenoru secılmelıymıssın ama kıymetını bılmıyolar.. :D:D

4.5 aydır bb yapıyorum body program hakkında bilgi verirmisiniz kac ay süre ile programda değişiklik yapmam lazım? tşkrler..

Bunu en ıyı sen bılebılırsın.. Hakkında daha cok bılgı versen daha ıyı yorumlar yapabılırdık ama tahmınen ort 3 ayda 1 program degısıklıgıne gıdılmesı gerektıgı kabul edılır..

düzenli çalışıp iyi beslenmek koşuluyla gözle görülür değişiklikler ne kadar zaman zarfı içinde ortaya çıkar? saygılarımla...

Merhaba Siteye yeni üye oldum keza bb yeniyim yaşım 21 boy 1.76 kilo 70 4 aydır kısıtlı imkanlarla ve zamanlarla yapıyorum spor salonuna henüz gitmedim benim sorum hergün antrenmanlarım fix önce düz koşu ardından mekik şınav ve barfixten ibaret sadece bu yöntemlerle dahi baya ilerledim sayılırım antrenman saatlerim akşam 9-11 arası sizce bu saatler çalışmak için iyimi yoksa farklı saatlerle dahamı iyi verim alırım son olarak hemen hergün bu programı uyguluyorum gün aşırı yapsam daha mı iyi olur tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Ya Bir Sorum olcak.Ben 17 Yasındayım. Kilo 50 Boy 170 . Baslamak istiyorum fakat kararsızım..Boy uzaması engellermi veya daha uzarmıyım.Birde kilo alabilirmiyim Biraz zayıfım.Güzel gözükmez Yani tavsiyelerinizi Bekliyorum..

Şimdiden Tesekkürler..!!

bench_O

benim bir sorum olucaktı, eskiden yüzüyodum vücudum iyi durumdaydı ama yüzmeyi bırakmak zorunda kaldım, ve vücudumdaki kasların yerini yağa bıraktığını gördüm :D ben ilk ay 3x10 şeklinde çalışmayı düşünüyorum ve ayda bir set sayısını birer artırarak iyi bir sonuç alıcağımı düşündüm ama haziranda 9x10 olmuş oluyo, ve de spor süresi bayağı bi uzun oluyo o şekilde, ne yapabilirim yardım edin :S

foruma uzun süredir giremiyordum, herkese yeniden selamlar...

sormak istediğim şu...

190cm(sabah boyum) boya 81.7kg(sabah kilom) az mıdır yoksa normal midir?

5 aydır spor yapmıyorum... yağ oranım muhtemelen düşüktür çünkü bel çevrem 76cm... taş çatlasa herhalde %13 filandır...

kuzenim MMY diye bir spora başlıyor, sanırsam kuralsız vandal bir dövüş sporu... senin kilon çok az, çok çok az yani diyor bana durmadan... senin 95 100 kg olman lazım diyor. Şimdi bu bağlamda, bu kadar kilo alsam tabi ki kas olarak 1-2 yılda, atletik yapım kaybolur mu yoksa gene hem kaslı hem atletik bir görünüm elde edebilir miyim? Bir de sadece dövüş sporuyla uğraşıp kas kazanma şansı olur mu yoksa ağırlıksız imkansız mıdır?

Bir de son sormak istediğim daha önce de konuşulmuştu ama sabah kalkar kalkmaz olan boyum 191cm, kalktıktan 2 saat sonra 190.5cm, akşam 20 de filan 188 küsür 189cm, benim boyum 190cm midir? 2. ligde oynayan profosyonel basketçi arkadaşım sabah ölçüleceksin bu kuraldır dedi bana gene de sorayım dedim bu forumda içim rahat etsin diye! :)

şimdiden teşekkürler eğer cevap veren olursa...

Ben 19 yaşındayım.Hususi olarak body salonlarının herhangi birisine mensup değilim.Ama bir kaç senedir bu işlerle alakam ve uygulamalarım vardır.Evimde 8 kiloluk ve 5 kiloluk dumbell var.Ayrıca adını tam olarak telafuz edemiyeceğim bir de yay ve el eyesi var.Son üç senedir el eyesini çok düzenli kullandım ve hala da kullanıyorum.Ama belli başlı bir programım yok sizce çalışmalarımı nasıl düzene sokmalıyım.Bicepslerimi tesirli bir biçimde nasıl geliştirebilirim.1.68 boyum ve 63 kilodayım bu arada.Saygılarımı sunarım.

16 yasındayım 180 boyundayım 62 kiloyum yaklasık 1.5 aydır fitness yapıyorum gogusumde biraz gelişme var ama sunu merak ediyorum ne kadar surede sıkmadan belli olan şişik gogus elde edebilirim

selam 16 yasnda 1.92 boyunda 85 kıloyum duzenlı calısmak sartıyla vucuttakı deısımı gormek ne kadar zaman alır ? ( proteın tozu kullanmıyorum )

Arkadaşlar ben salona başlıcam ama 56 kiloyum yani anlıcanız vücutta et yok. Şimde ben salona başlasam 6 ay gibi bi sürede göğüslerim ne kadar şişer? Yalnız doğal çalışcam protein tozu falan kullanmıcam...

doğal çalışcam protein tozu falan kullanmıcam...

"Doğal" derken protein tozuda doğal bir üründür [peynir altı suyu] steroid gibi bir ilaç olarak düşünme onu.

Arkadaşlar ben salona başlıcam ama 56 kiloyum yani anlıcanız vücutta et yok. Şimde ben salona başlasam 6 ay gibi bi sürede göğüslerim ne kadar şişer?

Karbonhidratı arttırırsan [makarna,dolma,pilav,yulaf ezmesi...] zamanla kilo alırsın."Şişmek" deki kastın gelişmekse bu süreç seninle alakalıdır genetiğin,beslenme düzenin ve uyku düzenin gibi değişkenlere göre farklılık gösterir...

"Doğal" derken protein tozuda doğal bir üründür [peynir altı suyu] steroid gibi bir ilaç olarak düşünme onu.

Karbonhidratı arttırırsan [makarna,dolma,pilav,yulaf ezmesi...] zamanla kilo alırsın."Şişmek" deki kastın gelişmekse bu süreç seninle alakalıdır genetiğin,beslenme düzenin ve uyku düzenin gibi değişkenlere göre farklılık gösterir...

Beslenmem çok kötü o yüzden sordum bende ne kdar gelişir diye. şişmekten kastım da hacim yapmak gibi yani

bnim bi sorum olacaktı bn 16 yaşında 1.64 boyunda 57 kilodayım. fitness a yazın gittim 3 ay sonra okul nedeniyle bıraktım ama evde devam ediyorum. 1 yıldan uzun bi süre mekik çektiğim için 250-300 mekik çekiyorum 150 şınav ve 100 sağ 100 sol olmak üzere 5kg lık dabbıl kaldırıyorum acaba boyumun uzamasına engel oluyor mudur ? çok merak ediyorum.bu tempo iyi mi artırmalı mı azaltmalı mıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim...

Back
Yukarı