bak kardeş benimde seningibi kilo problemim birde vicut geliştirme problemim var sana anlatıcaklarımı iyi oku 3 ayda rambo gibi olursunArkadaslar iyi gunler,
187 boyunda ve 54 kiloyum.uzun ve zayif gorunmekten sıkıldım ve yardiminıza ihtiyacım var.lutfen cvplarsaniz sevinirim.yaptıgım arastirmalarda buldıng calışmalarından sonra suplement ve steroid hakkında bilgiler edindim.lutfen bana bu konuda yardim ve calışmalarımda yanımda olucak arkadaşlar ariyorum.biliyorum belkide bu yardim bile zahmetli gelebilir ama nelere tavsiye edyorsunuz.nasil bir program yapam gerekiyor ve programlı calışmadan sonra kac ayda etkili olur.mail adresimi veriyorum ister forumdan yardim ister mail adresimden lutfen yardimlarinizi bekliyorum.msn adress:[email protected] iyi gunler arkadaşlar.
1beslenmeye özen örn:sabah kahvaltıyı aşırı yap şekerli ürünleri çok ye öğle arası pilav makarna patates ye makarnayı 1 tabak yeme tencerenin yarısı ye ben öle yapıyom şahsen
2sabah namaza kalktıktan sonra spor akşam yemekten 2saat sonra spor
3.çok maç yap fazla yat ye yat 31 çekme 1 2 ay
şimdi en önemlisi antremanı nasıl yapacağın
1 ilk önce ısınma hareketleri böle yerinde 5 dk koş bacaklarını aç 0 açmaya çalış
2 kol kasları için yeni başlarsan 7 kg iyi olur dumbell ı her kolda sırasıyla 30 ar kez 250 tamamla ilk hafta sonrakı haftalar 50 50 artır
sonra dumbelli ensene kadar getir sonra havaya kaldır bu kol arka kas bunuda 10 ar 10 ar yap 50 kadar sonra artır 5 5 er bilek kasına önem dumbelli parmaklarınla kavra avcunun içine doğru kaldır 50 şer 50şer 200 kadar eğer çok yanarsa bırak sonra göğüs kasları 10 ar 10 ar şınav ilk hafta 100 kadar diğer haftalar 20 30 yap bunları 200 kadar yap sonra karın kası mekikte 30 ar 30 ar 90 kadar yap bacak kasları olduğun yerde dimdik durarak 200 jkadar zıpla ama sadece parmaklar yere değecek oda bittimi çık dışarı asıl doğalgaz borusuna 20 tane barfiks her gün 5 er 5 er artır 3 bunları 2 günde bir yap 3 ay sonra gel elimi öpthums:dumbelllls:evil: