Salonda Bacak Makinesi Yok Yerine ?

Leg Press
Leg Extansion
Leg Curl

Bu hareketleri yapamıyorum 1 aydır çünkü salonda bacak makinesi yok onun yerine yapabileceğim hareket yada sehpada felan yapabileceğim önereceğiniz hareket varmı ?

Bacak günlerinde flexor hocanın evde 2 dambılla verdiği bacak programını uyguluyorum ama yukardakileri yapmadan verim alamıcam gibi geliyor :/

Flexor hocanın bacak programı
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-m-t12907.html?p=125553#post125553

Teşekkürler

yeterli olur yani bacak için teşekkürler lunge zaten yapıyorum squat 2. ay programımda zaten var yarın başlıyorum cuma bacak günü denicem teşekkürler :) bacağa 6 hareket girmek sorun olmaz heralde ?

Hayir ama hepsine de agir giremezsin. Mesela squatta 70 kilo, sumo squatta 30, stiff leg deadliftte 15, deadliftte 80 gibi girebilirsin sana kalmis.

Bizim salonda bacakla ilgili bütün makineler var ama emin ol bir cift dumbell'ı eline alip yapacagin squart,lounge ve parmak ucunda havaya kalkis hareketinin yerini tutmuyorlar.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Leg Press
Leg Extansion
Leg Curl

Bu hareketleri yapamıyorum 1 aydır çünkü salonda bacak makinesi yok onun yerine yapabileceğim hareket yada sehpada felan yapabileceğim önereceğiniz hareket varmı ?

Bacak günlerinde flexor hocanın evde 2 dambılla verdiği bacak programını uyguluyorum ama yukardakileri yapmadan verim alamıcam gibi geliyor :/

Flexor hocanın bacak programı
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-m-t12907.html?p=125553#post125553

Teşekkürler

Spor salonunda smitt machine varsa leg press yapabilirsin.. squatin versiyonlarıyla da quadriceps ve hamstrings kaslarını çalıştırabilirsin.. youtube a smith machine leg press yazarak egzersizin uygulanışını görebilirsin fakat bu hareketi intermediate seviyede bir sporcunun yapması daha iyi olur..

Kolay gelsin..

Selam arkadaşlar:
Ben 16 yaşındayım boyum 1.71 bacaklarım zayıf bu yaşta squat çalışırsam boyumdaki uzama yavaşlarmı çalışmalımıyım sizce..

Selam arkadaşlar:
Ben 16 yaşındayım boyum 1.71 bacaklarım zayıf bu yaşta squat çalışırsam boyumdaki uzama yavaşlarmı çalışmalımıyım sizce..

Jeff Seid biliyorsan bu adamda 12 yaşından beri yapıyor bak hallerine
jeff_seid_009_age_12_vs_age_19_jpg_w_640.jpg

biraz araştırırsanız vücut geliştirmede boy kısalması söz konusu olmaz jeff seid'te en önemli örneklerinden biri squat kaç kilo basıyo kim bilir :)

Kiminide hırslandırıyor zyzz,jeff seid gibi adamlar beni hırslandırıyor karın çalışmalarımda bu adamların vücutlarını düşünüyorum 20 yapçaksam 30 yapıyorum misal bi tane daha yaparsan onlar gibi olucan diyorum içimden saçma ama işe yarıyor :)

Kiminide hırslandırıyor zyzz,jeff seid gibi adamlar beni hırslandırıyor karın çalışmalarımda bu adamların vücutlarını düşünüyorum 20 yapçaksam 30 yapıyorum misal bi tane daha yaparsan onlar gibi olucan diyorum içimden saçma ama işe yarıyor :)
O zaman bi hevesini kirayim bari, zyzz hoc karin calismiyordu. :cool:

O zaman bi hevesini kirayim bari, zyzz hic karin calismiyordu. :cool:

Back
Yukarı