Vücudum güçleniyor... Bunu damarlarımda hissediyorum, ağırlıklarda hissediyorum... Kokusunu alıyorum......
Güçsüz vücudumdan pek bir eser kalmadı, zira hatırlayan da yok artık
Süper bir antrenman daha, 70-80 dk sürdü.
Lafı kıvırmadan özetle yazayım.
Fullsquat kilo arttırabilirim ama kalsın böyle formu iyice oturtmam lazım.
Sumo deadlift 120 kg tam geliyor.
Incline press bir dahakine 5 kg artacak
Pull up bir dahakine 2.5 kg artacak.
Curl ve crushers kilosu böyle iyi arttırmaya gerek yok zaten kolda öyle her hafta 2.5-5 kg artamaz ufak kas güç kapasitesi sınırlı, 1 er kg anca artar öyle plaka olmadığından da 1 ay çalışırım bu kiloyla.
3 gün dinlenme de tam geliyor program net belli oldu artık, 3 gün arayla 3 farklı antrenman bu 1 tur ediyor. Bugün 2. turun 2. antrenmanını yaptım.
Ne zamana kadar bu sistemi yaparım bilmiyorum ama 100 kg bench 5x5, 130 kg fullsquat 5x5, 150 kg deadlift 5x5 yapana kadar devam ederim büyük ihtimal.
Farklı olarak bugün fotoğraf video falan çektim ama dandik telefonla olmuyor kaliteli kamera lazım valla düzgün bi makina olsa güzel şeyler yaparım hele yaza film gibi videolar çekerim antrenman programları paylaşırım ama makina lazım telefonla olmaz
Her ne kadar görüntü berbat olsa da 2 fotoğraf 1 video ekliyorum normalde 6-7 video 15-20 tane de fotoğraf çektim ama bir halt belli olmuyor en iyileri bunlardı yani o kadar kötü
Pull Up +10 kg, 4. set.
[YOUTUBE]P1Wfspu-pYw[/YOUTUBE]
Hayvan gibi yememden dolayı hatlar kaybolmaya başladı, 90 kilo olana kadar kalori hesabı yapmayacam daha doğrusu yapamayacam çünkü mümkün değil bu programda insan gibi yiyemem

Zaten göbekten değil üst taraflardan alıyorum kiloyu sıkıntı olmaz atarız ilerde.
Bunu yeni akıl edebildim, suratımı kapatmak yerine bodyforumtr yazısı ekleyeyim artık fotoğrafın alınıp abuk sabuk sitelere eklenmemesi için.
Ve evet kalflarım çok kötü
Bugünlük böyle aklıma gelmişken günlüğü takip eden herkese teşekkür edeyim, yanlış gördüğünüz hoşunuza gitmeyen birşey olursa belirtirseniz sevinirim.
Şimdi detay zamanı.
DETAYLAR
- Plyo Push Up 20 tekrar, Plyo Pull Up 6 tekrar, Sprint Lunge 20 tekrar bunlar ısınma.
Bu hareketlerin son setlerin son 1-2 tekrarı hafif yardımlı.
* Incline Bench Press & Z-Bar Curl & Skullcrushers & Pull Up
-Incline Bench Press (Set arası 2-2.5 dakika)
*70 kg / 5 set / 5 tekrar
-Fullsquat (Set arası 2-2.5 dakika)
*100 kg / 5 set / 5 tekrar
-Pull Up (Set arası 2-2.5 dakika)
*+10 kg / 5 set / 5 tekrar
-Sumo Deadlift (Set arası 2-3 dakika)
*120 kg / 5 set / 5 tekrar
-Z-Bar Curl & Skullcrushers (Set arası 60-90 saniye)
*42.5 kg / 3 set / 5 tekrar / 37.5 kg / 3 set / 5 tekrar
bench_O bench_O bench_O