Rinkushichi Antreman Günlüğü

Offtopic yapmayayim simdi ama o karli havada sokakta walking lunge yapan eleman, nasil bir motivasyon, nasil bir kafa o oyle?

Hayran kaldim. Kim ki o?

Kendimi eve nasıl attım bilmiyorum yolda yürürken ayağım boşluyor zar zor geldim eve harbiden çok zorlamaya başladı bu sistem valla bugün çok net anladım yaptığım program insan işi değil hareketlerin hepsi bileşik, çoğu tüm vücuda etki ediyor ve 5 setin hepsinde maksimum zorlanıyor.

Böbürlenmek gibi olmasın ama açık açık diyeyim herkes dayanamaz zaten partnerim dayanamadı bu programa aynı anda başladık aynı şeyleri yapıyoruz ama kg arttıramıyor setleri yapamıyor son 3 antrenmandır hareketlerin çoğunu yapmıyor acıdan hareketleri yarıda kesiyor, böyle giderse bırakıcak programı ama bende tam tersine hep daha iyisini yapma isteği var ve çok iyi gidiyor durum bunun tek sebebi de motivasyon, kesinlikle motivasyon çok önemli.

Daha clean & jerkin 2. setinde kan ter içinde kaldım sanki 1 saat antrenman yapmış gibi oldum deadliftin ilk tekrarından sonrası çıkmayacakmış gibi geldi squatta her tekrarda inip de kalkamıcakmış gibi hissettim kendimi dinlesem bırakır giderim ama tamamladım antrenmanı planladığım şekilde.

Antrenmanı anlatayım kısaca, güzel şeyler oldu bugün.

Fullsquat 5 setin hepsine +5 kg ekledim. - Abi 5 kg bu kadarmı farkeder bayılacam sandım :D -
Barbell Row 5 setin hepsine +5 kg ekledim.
Bench Press 5. sete +5 kg ekledim. - sonunda, bir dahakine 5 sete de ekleyecem 5 kg-
Clean&Jerk 5. sete +5 kg ekledim çok değil daha 1 ay önce 60 kg 1 tekrar bile yapamamıştım şimdi 60 kg 5 tekrar weightlifter weightlifter
Hiç beklemezdim ama kolda fena güçlenme var 40 kg 5 tekrar aşırı rahat çıktı, 2. sette de yardım almadım.
Deadlift aynı ve bu ölümcül hareket nedeniyle ellerimde nasırından tut deri soyulmasına her türlü şey oldu.

Kısaca böyle, acı dolu üç gün beni bekliyor tamam motivasyon iyi neşem iyi sonuçlardan memnunum da bu kas acıları çok canımı sıkmaya başladı tek bölge acısa neyse 3 gün boyunca tüm vücudum sızlıyor trapez-sırt acısı da çok can yakıyor, bakalım nereye kadar sabredecem :D

Yarın kardio, sonra hit+karın, sonra kardio, sonra sıradaki antrenman.

Şimdi detaylar.

DETAYLAR

90 dk sürdü.

Isınma : "25" tekrar plyo push up, 6 tekrar plyo pull up, 15 tekrar sprint lunge.

Bu hareketlerin son setin son tekrarları yardımlı : Bench Press, Fullsquat

-Clean&Jerk (Set arası 2 dakika)
* 55 kg / 4 set / 5 tekrar
* 60 kg / 1 set / 5 tekrar

-Fullsquat (Set arası 2-3 dakika)
* 105 kg / 5 set / 5 tekrar

-Bench Press (Set arası 2-2.5 dakika)
* 80 kg / 4 set / 5 tekrar
* 85 kg / 1 set / 5 tekrar

-Barbell Row (Set arası 1.5-2 dakika)
* 90 kg / 5 set / 5 tekrar

-Deadlift (Set arası 2.5-3 dakika)
* 130 kg / 5 set / 5 tekrar

-Barbell Curl & Skullcrushers (Set arası 1-1.5 dakika)
* 40 kg / 2 set / 5 tekrar & 40 kg / 2 set / 5 tekrar

bench_O bench_O bench_O

Çok yorgunum oturacak halim yok 1 saat sonra yatacam.

Son düzenleme:
Kg alacağıma vermişim, 81 kiloyum a32

90 kg olma hedefim var mart sonuna kadar 90 kg olmam lazım şu an karb olarak sabit yediklerim 1 bardak yulaf, 4-5 patates, 2 bardak bulgur, yarım paket uno ekmek1 kg da sebze meyve ama anlaşılan yetmiyor vg günleri bulguru 3 bardak yapıcam ekmeği de 1 paket yapıcam gene yetmezse diğer günleri de arttıracam.

Şu an günlük yediğim sabit şeyler şöyle

1 bardak yulaf
Yarım paket ekmek
2 bardak bulgur
4-5 patates
Yarım kg tavuk
5 yumurta
200 gr peynir
Yarım paket mantar
1 kg sebze meyve
100 gr kuruyemiş
30-50 gr tereyağı

Ya şu listeye bak para dayanmıyor bide bunca şey yetmemeye başladı eskiden annem 3 bardak pirinçten pilav yapardı 3 kişi 2 günde anca yerdik onu şimdi tek başıma 1 günde yiyorum vg ci beslemek gerçekten çok zor. Artık supplement almayı zaten geçtim çünkü alabilmem mümkün değil beslenmeye para yetiştirsem yeter çözüm bulmak da imkansız ucuz hayvansal protein yok anca lor var onun da dandik olanları çok kötü oluyor kalitelileri de pahalı oluyor nereye kadar dayanabilecem bakayım şu an eksideyim heryere borcum var iş falan bakacam yoksa durum daha da kötüye gidecek

Son düzenleme:
Özledim ya Greg antrenmanlarını yapmayı :D

[YOUTUBE]jRQK2ubwSvU[/YOUTUBE]

2 saat sonra salona gidecem, güçlendim mi acaba diye düşünüp ilk setleri eski kilolarla yapmıcam direk güçlendiğimi varsayarak arttırıcam ağırlıkları :D

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

Abi bu nedir ya ben fullsquat 100 kg 5 tekrarı rahat yaptım diye sevinçten havalara uçtum adam 74 tekrar yapıyor :D

[YOUTUBE]2HNqjOxfy7Q[/YOUTUBE]

Antrenman tamam.

Squatı bir daha ayakkabıyla yapmayacam hareketi hiç rahat yapamadım dengem bozuldu son set ayakkabıları çıkardım ve çok daha rahat yaptım, deadlifti falan zaten ayakkabısız yapıyordum artık diğer hareketleri de ayakkabısız yapıcam. Barbell curl yaparken bile daha rahat oldu çıplak ayakla.

Her antrenmanda en az 1 harekette kg arttırıyorum, bugün ıncline pressde 5 sete de +5 kg ekledim, sumo deadliftte son sete +10 kg ekledim, biceps-triceps beni şaşırtmaya devam ediyor çok rahat yapıyorum ağırlık arttırma zamanı yakındır kolda.

Şunu da açıkça belirteyim kilolar artmaya başlayınca program beni çok zorlamaya başladı squatta 105 kilodayım şu an daha da artarsa neler olacak bilemiyorum çünkü öyle böyle değil aşırı zorlanıyorum diğer hareketlerde zorluyor ve 90 dakikada paramparça oluyor vücut, hedeflediğim kilo ve tekrarlara ulaştığımda bu programı bırakıcam inş en kısa sürede ulaşırım hedefimi de 1 kez daha yazayım.

100 kg bench 5x5
130 kg fullsquat 5x5
150 kg deadlift 5x5

Deadlift böyle giderse 2 hafta içinde 150 kg 5x5 olur gibi zaten diğerlerini bilmiyorum bench kg çok zor artıyor genetik sanırım belki patlama yapar belli olmaz.

Eğer bu yazdığım kilolara marta kadar ulaşamazsam - işte o zaman ağlarım - daha fazla üstelemicem değiştiricem programı, değiştiricem dediğim gene 5x5 tarzında birşey olur ama günlere bölerim, Mike O'Hearn'ın programı yaparım herhalde çok güzel gibi duruyor.

Bugünlük böyle, şimdi detaylar.

DETAYLAR

Antrenman 90 dakika sürdü.

Isınma : 2-3 dk ip atlama, Plyo Push Up 25 tekrar, Plyo Pull Up 6 tekrar, Sprint Lunge 15 tekrar

Bu hareketlerde son setlerde zorlandığım yerde yardım aldım : Incline Bench Press, Fullsquat, Pull Up

-Incline Bench Press (Set arası 2-3 dakika)
* 75 kg / 5 set / 5 tekrar

-Pull Up (Set arası 2-2.5 dakika)
* +10 kg / 5 set / 5 tekrar

-Sumo Deadlift (Set arası 2-3 dakika)
* 120 kg / 4 set / 5 tekrar
* 130 kg / 1 set / 5 tekrar

-Z-Bar Curl & Skullcrushers (Set arası 1-1.5 dakika)
* 42.5 kg / 3 set / 5 tekrar & 42.5 kg / 3 set / 5 tekrar

bench_O bench_O bench_O

rinku bench press icin ters piramit sistemini deneyebilirsin.80 kg ile max 4 tekrar yapabiliyordum 1.5 ay gibi bir surenin sonunda 100 kg 4 tekrara cikmistim 105 kg 2 tekrar yapabiliyordum tamamen yardimsiz.eski normal piramit sisteme dondugumde 80 kg ile oyuncak gibi oynuyordum.her hafta kiloyu 5 kg arttirip ilk hareket olarak giriyordum tabi oncesinde saglam bir isinma yaparak hacim olarakta baya fark olmustu sadece bench press ve omuz dumbell preste uygulamistim bu sistemi.omuzlarimsa hacim olarak ise yaramamisti ama goguste fark oldu tavsiye ederim.

Şimdiki programda piramit yapıp sistemi değiştirmek istemiyorum böyle devam edicem zaten çok olmadı programa başlayalı ve iyi gidiyor gibi şu an, ama ilerleyen dönemlerde deneyebilirim aklımda thums:

Antrenman tamam konuya girmeden önce şunu diyeyim bu programı hala yapıyor olmamın tek sebebi her antrenmanda en az 1 harekette ağırlık arttırıyor olmam yoksa şimdiye kadar çoktan bırakmıştım, günlüğün başlarından belli olur zaten bu full vücut 5x5 sistemi benim tarzıma,zevkime ters aslında ama buna rağmen uzun zamandır ilk kez bir programı istikrarlı bir şekilde yapıyorum, yarı yıl tatiline kadar kesin devam edicem sonrasında belli olmaz duruma göre ama 5x5 i her programa öyle ya da böyle ekleyecem bir şekilde.

Kısaca antrenmanı yazayım.

Fullsquat 105 kiloyu 5 seti de yardımsız ve çok rahat yaptım yani bir dahaki antrenmana 110 olacak ayrıca %100 nizami yapıyorum form artık oturdu squatta.

Deadlifti tutabilene aşk olsun 140 kg oldu :D

Neck press chin up dips falan aynı ama daha rahat yaptım, dipsde kg arttırabilirdim fakat çok sakat bizim dipsin kolları dışarıya doğru açılıyor garip oluyor yaparken +30 kg ekleyince zaten omuzlar çıkacak gibi oluyo daha fazla eklersem sakatlanma ihtimali çok yüksek.

Şunu da ekleyeyim hareketlerde kg arttırmakla beraber bütün hareketlerin formunu oturttum %100 nizami yapıyorum, hareketten hiç çalmıyorum full range of motion dedikleri şekilde ve -burası çok önemli- eklemleri asla kitlemiyorum bu şekilde hem hareket daha zor oluyor hem kasa daha iyi vuruyor.

Eklemleri kilitlememe rağmen kilolarda artış var bu bence çok iyi birşey, güç artışının gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum.

Nefes olayında da birşey eklemek istiyorum adam gibi squat nasıl çekilir yazısında nefesinizi tutun diyor zaten konuda da sormuştum nasıl falan diye, nefes tutarak hareketi yapmak taktikmiş ve ağır setler daha rahat çıkar dediler bugün denedim squatı yaparken ilk sette bayılıyodum suratım kıpkırmızı oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum belki daha rahat ağırlık basılır daha fazla tekrar yapılır ama bence solunum sistemine ters tepki yapıyor zaten ister istemez hareketi yaparken zorlandığımız kısımda nefesi veriyoruz normal işleyiş o şekilde bunun aksini yapmak da pek hoş gelmedi bana ya da ben beceremedim bilmiyorum denemicem bi daha aynadaki o kırmızı suratı gördükten sonra para verseler denemem zaten :D

Bugünlük bu kadar şimdi detaylara gireyim.

DETAYLAR

90 dk sürdü.

Isınma : 2-3 dk ip atlama, 25 tekrar plyo push up, 6 tekrar plyo pull up, 15 tekrar sprint lunge

Chin Up ve Neck Press'in son setin son tekrarlar yardımlı.

-Neck Press (Set arası 2-2.5 dakika)
* 45 kg / 5 set / 5 tekrar

-Deadlift (Set arası 2-3 dakika)
* 130 kg / 3 set / 5 tekrar
* 135 kg / 1 set / 5 tekrar
* 140 kg /1 set / 5 tekrar

-Dips (Set arası 2-2.5 dakika)
* +30 kg / 5 set / 5 tekrar

-Chin Up (Set arası 1.5-2 dakika)
* +15 kg / 5 set / 5 tekrar

dumbelllls dumbelllls dumbelllls

Son düzenleme:
Az sonra antrenmana gidecem bugünle beraber bu programdaki son 3 antrenmanı yapıcam sonrasında powerlifting günü var ardından memlekete gidiyorum 10 gün falan orda olucam daha önceki gibi sahilde falan antrenman yaparım gene yani tatil yarayacak bana :D

Ondan sonra da mike o'hearn tarzında bir program planlıyorum şuan 5 kuruş param yok ama bu programa whey+creatin ayarlayabilmek için uğraşacam biraz.

Temmuzdan beri supplement yok bunun sebebi hem param olmaması hem de ürünleri tek tek kullanmak istememem yani kullandığım zaman tam kullanmak sağlam kombineler yapmak istiyorum ki adamakıllı faydası dokunsun ama anlaşılan o kadar param olmayacak para biriktirmek için beslenmeden kısmam gerekiyor onu da yapmam :lol:

Neyse, biraz nostalji yapayım :D

[YOUTUBE]NR7wgpUChYo[/YOUTUBE]

Hadi bakayım şimdi antrenman zamanı.

Acı dolu ve bir o kadarda verimli 1.5 saat geçirdim, şu an kalf-arka bacak-popo-sırt bölgesi yani vücudumun arka tarafı tamamen iflas etmiş durumda yediklerim biraz sindirilsin yatacam direk özellikle belim çok acıyor.

Antrenmana girmeden önce şunu diyeyim salondan 3 kişi yanıma gelip beni azarladı ve şikayet edeceklerini söylediler sebep de hareketleri yaparken garip sesler çıkarmammış :lol: Antrenmanı bırakıp laf anlatırdım adamlara ama üstelemedim şunu diyeyim kız gibi antrenman yapmıyorum ben eğer salonda bağıranlardan rahatsızlık duyan varsa ki mutlaka burda da vardır temel hareketlerde en fazla 3-5 tekrar yapabileceğiniz bir ağırlığı alıp o hareketle set yapmayı deneyin bakayım istemdışı ağzınızdan neler çıkacak görürsünüz o zaman, burası vg salonu ve bağırmak son derece normal bir durum ki ben kesinlikle keyif olsun diye veya isteyerek bağırmıyorum, salonda bayan da yok onların üst katta ayrı yeri var yani sıkıntı çıkaracak bir durum yok bence, eğer müdür de şikayeti ciddiye alıp bana laf derse bırakıcam salonu.

Kısaca antrenmanı yazayım şöyle birşey farkettim pek önem vermediğim hareketlerde patır patır ağırlıklar artıyor çok uğraştırdıklarımda da yavaş yavaş artıyor uyuz oldum bu duruma :D

Bugünkü antrenmanda barbell row 100 kg oldu, fullsquat 110 kg oldu, skullcrushers ve barbell curlda 45 kg oldu. Fullsquatı 5 seti de yardımsız yaptım birdahakine de kolay olursa 115 le falan yaparım son setleri ha birde bench press tüm setleri 85 kg ile yaptım ve 6 set yaptım kesmediğinden :D

Barbell row ve fullsquatta artan ağırlıklar sebebiyle deadliftte çok zorlandım zaten barbell row yapınca sırt pert oldu bel bölgeside bundan nasibini aldı o sebeple deadliftte sistemi değiştirdim ağırlıkları düşürüp sadece son set maks tekrar yaptım onda da dünyadan koptum zaten yani iyi vurdu :D

Antrenman böyle gene ızdırap dolu bir 3 gün olacak gibi şimdiden başladı ağrılar neyseki kazasız belasız atlattık bu programı son 2 antrenman kaldı onu da hallettik mi bölgelere bölünce aşırı kolay gelecek antrenmanlar şimdi detay zamanı.

DETAYLAR

Isınma :2-3 dk ip atlama, 25 tekrar plyo push up, 6 tekrar plyo pull up, 15 tekrar sprint lunge

Barbell Curl & Skullcrushers & Bench Press bu hareketler son setlerin son tekrarları yardımlı.

-Clean&Jerk ( Set arası 2-2.5 dakika)
*60 kg / 5 set / 5 tekrar

* 110 kg / 5 set / 5 tekrar

-Bench Press (Set arası 2-3 dakika)
* 85 kg / 6 set / 5 tekrar

-Barbell Row (Set arası 1.5-2 dakika)
* 100 kg / 5 set / 5 tekrar

-Deadlift (Set arası 2-3 dakika)
*120 kg / 1 set / 5 tekrar
*130 kg / 2 set / 5 tekrar
*135 kg / 1 set / 5 tekrar
*140 kg / 1 set / 5 tekrar

-Barbell Curl & Skullcrushers (Set arası 1 dakika)
* 45 kg / 2'şer set / 5'er tekrar

bench_O bench_O bench_O

Son düzenleme:
Hayatımdaki en garip ve en lanet antrenman oldu bomba gibiydim hiç bir sıkıntım yoktu ama nasıl olduysa squatın 2. setinde resmen pilim bitti ve 2 dakika içinde harbi harbi hasta oldum başım dönmeye ağrımaya midem bulanmaya ellerim ayaklarım titremeye başladı sesim bile değişti 5 seti de ıkına ıkına yaptıktan sonra 10 dk uzandım artık nasıl motive ettiysem kendimi antrenmanı bırakmadım devam ettim de her set maks performans göstermem mümkün olmadığından diğer hareketlerde sadece son set maks ağırlık girdim ve böyle daha iyi oldu gibi geldi o sebeple bir sonraki antrenmanda böyle deneyecem.

Ayrıca vücudun verdiği bu tepkiyi dikkate alıcam bunun overtraininge kadar yolu var ilk kez böyle birşey yaşıyorum ne hissettiğimi anlatamam sıkıntı şu an hala devam ediyor nasıl desem valla dünyanın en seksi kadınını getirseler önümde uzansa en ufak bir kıpırtı olmaz o kadar halsiz ve bitkinim :D

Zaten genel olarak programdan beklediğimi fazlasıyla aldım bu kadar hacimleneceğimi tahmin etmezdim ama bugün aynaya bakarken sırtı görünce kendimi tanıyamadım belim ipince olmuş sırtın heryeri paramparça kanatlar yerinden fırlamış valla neşem yerine geldi ama bu programı bırakmanın zamanı kesinlikle geldi daha fazla dayanamayacağım belli oldu kilolar arttıkça çok zorlanmaya başladım zaten araya tatil giriyor bırakmayı düşünüyordum isabet oldu. 3 gün sonra 1 antrenman daha yapıcam sonra powerlifting günü ve bu program biter tatil dönüşü bölgelere bölüp yapıcam powerbodybuilding tarzında ve uzun zamandır ilk kez bir programı bu kadar uzun yaptım yani gerçekten hoşuma gitti ve verim aldım ama artık vücut isyan bayrağını çekti her güzel şey gibi bu da burada bitti :D

Programda patlama yapan bölgeler kol ve sırt ve ben bunları hiç önemsemedim, önemsediğim bölgeler de göğüs ve omuzdu ama kg artışı çok az oldu hacimlerinde sıkıntı yok o sebeple kurtarıyor gene ve sıradaki programda powerbodybuilding yaparken yaza kadar 120 kg 5 tekrar olucak bench press en ufak bir şüphem yok bundan :badgrin:

Bugünlük böyle mutlu değilim halsizim kolumu kaldıracak halim yok popom sızlıyor ve yarın 9 da sınav var dayanmam da mümkün değil çalışamam yatacam şimdi bütünlemeye kaldı artık zaten 3 gün sonra son antrenmanı yapıyorum ardından powerlifting günü ve tatil gevşeyecem yani rahat rahat çalışırım sınava, sonrasında yepyeni bir program beni bekliyor supplement de ayarlamaya çalışacam creatin, whey, glutamine vs alırsam beni daha kimse tutamaz uçar giderim tamam bende farkındayım günlüğün başından beri supplement ayarlıcam diyorum ve ayarlamıyorum da elime bir türlü para geçmiyor hep aklımda ama bir türlü kısmet olmadı bu sefer olacak inş :p

Ha bir de unutmadan nasıl oluyor bilmiyorum ama 80 kiloya düşmüşüm arkadaş ben daha ne yiyeyim 4000 den aşağı kalori almıyorum 3 bardak pirinçle pilav yapıyorum 1 paket ekmek yiyorum 3-5 patates yiyorum karb olarak daha birşey alamam mideye girmiyor çünkü yer kalmıyor ve kg alacağıma veriyorum, programdan diyecem de kardioyu da saldım 4 günde 1 idman atıyorum bu şekilde nasıl kg düşüyor anlayabilmek mümkün değil, bölgesele geçince alırım inş kg.

Neyse şimdi detaylar

DETAYLAR

Isınma hareketlerini yazmaktan bıktım aynı zaten yazmıyorum.

Incline press, fullsquat ve kol hareketleri son setler son tekrarlar yardımlı.

-Incline Bench Press (Set arası 2-3 dk)
*75 kg / 5 set / 5 tekrar

-Fullsquat (Set arası 2-3 dk)
*110 kg / 5 set / 5 tekrar

-Pull Up (Set arası 1-2 dk)
*Vücut ağırlığı / 2 set / 5 tekrar
*+2.5 kg / 1 set / 5 tekrar
*+5 kg 1 / 1 set / 5 tekrar
*+10 kg / 1 set / 5 tekrar

-Sumo Deadlift ( Set arası 2-4 dk)
*100 kg / 1 set / 5 tekrar
*110 kg / 1 set / 5 tekrar
*120 kg / 1 set / 5 tekrar
*130 kg / 1 set / 5 tekrar
*140 kg / 1 set / 5 tekrar

-Z-Bar Curl & Skullcrushers (Set arası 1 dk)
*22.5 kg / 1'er set / 5'er tekrar
*27.5 kg / 1'er set / 5'er tekrar
*37.5 kg / 1'er set / 5'er tekrar
*47.5 kg / 1'er set / 5'er tekrar

Son düzenleme:
Ben de karbi arttirdim, ogun sayisi ayni ama tavugu da arttirdim mesela bir ogunde min 300 gr yiyorum artik, 85 kg'leri gormeye basladim tartida. Ancak dirty bulk olma yolunda ilerliyorum. Agzim yuzum sismeye basladi. Pre workout olarak snickers yiyorum, sucuklar, pastirmalar havalarda ucusuyor kahvaltida, ozellikle haftasonlari sov yapiyorum. Disarda taco yedim mesela gecen, bugun subway'den biftekli peynirli bir ogun yedim. Cok sik olmuyor ama disardayken boyle seyler yemek zorunda kaliyorum. Kardio da yapmiyorum su ara. Cidden vakit bulamiyorum. Biraz skintili. Cunku yuzumden belli ki, cidden yaglanmaya basladim. Ancak kutlelendigim icin de seviniyorum, temiz bicimde olmadigi icin uzuluyorum. Bu sekilde devam edip 90'lari gorup sonra ufak capli bir definisyon olabilir, bilemedim.

Simdi bunlardan bana ne dedigini duyar gibiyim, demek istedigim sey su, daha fazla ye.
Bak sana bir yazidan alinti.

"Still not growing? Eat more food. Repeat until yoked. Get the point?"

Ayrica motivasyonunun hastasiyik.

Gerekli ışık,poz vs ayarlandığında aynada karın kaslarının 2 tanesi bile görünmüyorsa definisyon vakti çoktan gelmiş demektir benim mantığım böyle, şu an 6 tanesini görüyorum 85 90 olana kadar da kaybolacakları yok, sen de ona göre ayarlamalısın yoksa ipin ucu kaçıyor çok yağlanınca kasları koruyarak fazlalıkları atmak gerçekten zor gerçi senin boyun da uzun 100 kiloya kadar yolun var :D

Abi daha fazla ye diyorsun da hem mide dayanmıyor hem cüzdan dayanmıyor geçen yazdım günlük menüyü ki o minimum olanıydı daha fazlasını yiyorum onun ama tık yok eskiden hemen kilo alırdım şimdi çok zorlaştı programdan kaynaklanıyor da olabilir bakalım bölgesele geçince alırım herhalde çünkü gerçekten fazla yiyorum.

Ha bir de motivasyon dedin ya valla benim tek özelliğim o motivasyonum da olmasa benden bir halt olmaz umarım kaybetmem :D

Derim de cok kalin ya, yilan derisine sahibim adeta.

Su an isik dogru acidan geldiginde 4pack ama cok cok az, yani sabah ac karna baktigimda sekli belli oluyor ama dokununca ustunde yag var cok net. Sikmadan hicbir sey yok. Alt karnim yagli zaten. Adonis var ama peksiz adonisi yemisim, ne yapayim oyle adonis cizgisini, oblikler biraz belirgin iste.

Annem evde cildiriyor, mutfaktan cikmiyor kadin, bana yemek yapmaktan bikti. Para dayanmiyor zaten. Surekli tavuk. Bazen biftek. Gunde 5-6 yumurta. Yapacak bir sey yok. Buyuyebilmek icin yemeye devam.

PS: Bugun Cuneyt Abi'yle konustum, taniyan vardir Cuneyt Turna. Valla 1.79 boy 113 kg, muthis bir kutle insa etmis. Eylulde tarti var dedi, +95 kg'de define olmayi planliyorum dedi. Uzun uzun konustuk oyle. Gencliginde de ozellikle triceps'leri devasaymis, bugun birkac videosuna bakmistim netten de.

Senin boy uzun 100 kg'ye kadar yolun var diyince aklima geldi. Adam tank gibiydi cidden. :)

Son düzenleme:
Aynen girdik bu yola yiyecez mecbur benim tüm param buna gidiyor duh

Uzun boy da çok büyük avantaj kıymetini bil ve rahat ol sen 100 kiloya kadar yolu var kötü görüneceğini sanmıyorum kapı gibi olursun :D

Son düzenleme:
Aynen girdik bu yola yiyecez mecbur benim tüm param buna gidiyor duh

Uzun boy da çok büyük avantaj kıymetini bil ve rahat ol sen 100 kiloya kadar yolu var kötü görüneceğini sanmıyorum kapı gibi olursun :D

Salon sahibi yarismaci bir arkadas var, 185 boy 107 kg. Definisyon kurundeydi bundan bir ay once. Su an kaca dusmustur bilmiyorum ama zaten define durumdaydi, birkac kg daha vermistir max.

Adam tank gibi duruyor. Uzun boya kutle insa etmek zor ama oldugu zaman da mukemmel gorunuyor. Benim icin henuz daha anca altyapi olusturdum denilebilir. :)

Back
Yukarı