Kendimi eve nasıl attım bilmiyorum yolda yürürken ayağım boşluyor zar zor geldim eve harbiden çok zorlamaya başladı bu sistem valla bugün çok net anladım yaptığım program insan işi değil hareketlerin hepsi bileşik, çoğu tüm vücuda etki ediyor ve 5 setin hepsinde maksimum zorlanıyor.
Böbürlenmek gibi olmasın ama açık açık diyeyim herkes dayanamaz zaten partnerim dayanamadı bu programa aynı anda başladık aynı şeyleri yapıyoruz ama kg arttıramıyor setleri yapamıyor son 3 antrenmandır hareketlerin çoğunu yapmıyor acıdan hareketleri yarıda kesiyor, böyle giderse bırakıcak programı ama bende tam tersine hep daha iyisini yapma isteği var ve çok iyi gidiyor durum bunun tek sebebi de motivasyon, kesinlikle motivasyon çok önemli.
Daha clean & jerkin 2. setinde kan ter içinde kaldım sanki 1 saat antrenman yapmış gibi oldum deadliftin ilk tekrarından sonrası çıkmayacakmış gibi geldi squatta her tekrarda inip de kalkamıcakmış gibi hissettim kendimi dinlesem bırakır giderim ama tamamladım antrenmanı planladığım şekilde.
Antrenmanı anlatayım kısaca, güzel şeyler oldu bugün.
Fullsquat 5 setin hepsine +5 kg ekledim. - Abi 5 kg bu kadarmı farkeder bayılacam sandım

-
Barbell Row 5 setin hepsine +5 kg ekledim.
Bench Press 5. sete +5 kg ekledim. - sonunda, bir dahakine 5 sete de ekleyecem 5 kg-
Clean&Jerk 5. sete +5 kg ekledim çok değil daha 1 ay önce 60 kg 1 tekrar bile yapamamıştım şimdi 60 kg 5 tekrar weightlifter weightlifter
Hiç beklemezdim ama kolda fena güçlenme var 40 kg 5 tekrar aşırı rahat çıktı, 2. sette de yardım almadım.
Deadlift aynı ve bu ölümcül hareket nedeniyle ellerimde nasırından tut deri soyulmasına her türlü şey oldu.
Kısaca böyle, acı dolu üç gün beni bekliyor tamam motivasyon iyi neşem iyi sonuçlardan memnunum da bu kas acıları çok canımı sıkmaya başladı tek bölge acısa neyse 3 gün boyunca tüm vücudum sızlıyor trapez-sırt acısı da çok can yakıyor, bakalım nereye kadar sabredecem
Yarın kardio, sonra hit+karın, sonra kardio, sonra sıradaki antrenman.
Şimdi detaylar.
DETAYLAR
90 dk sürdü.
Isınma : "25" tekrar plyo push up, 6 tekrar plyo pull up, 15 tekrar sprint lunge.
Bu hareketlerin son setin son tekrarları yardımlı : Bench Press, Fullsquat
-Clean&Jerk (Set arası 2 dakika)
* 55 kg / 4 set / 5 tekrar
* 60 kg / 1 set / 5 tekrar
-Fullsquat (Set arası 2-3 dakika)
* 105 kg / 5 set / 5 tekrar
-Bench Press (Set arası 2-2.5 dakika)
* 80 kg / 4 set / 5 tekrar
* 85 kg / 1 set / 5 tekrar
-Barbell Row (Set arası 1.5-2 dakika)
* 90 kg / 5 set / 5 tekrar
-Deadlift (Set arası 2.5-3 dakika)
* 130 kg / 5 set / 5 tekrar
-Barbell Curl & Skullcrushers (Set arası 1-1.5 dakika)
* 40 kg / 2 set / 5 tekrar & 40 kg / 2 set / 5 tekrar
bench_O bench_O bench_O
Çok yorgunum oturacak halim yok 1 saat sonra yatacam.