Sagolasın, upright row da trapeze kaçırmamaya çalışıyorum, kaçmıyo da fazla aynadan izliyorum çünkü, ama son sette droplamaya başlayınca trapeze kayıyo biraz. Rear delt raisede de bilmiyorum yani oturarak yapıyorum, 9-10 da duraklıyorum zaten ister istemez, 2-3 saniye durup tamamlıyorum.upright rowu o kadar yüksek kiloda yapmak yerine biraz azaltıp yavaş yavaş kaldır omuzdan. Trapeze kaçırma çekme yani. Kilolar güzel hacim de yapsan 10 numara olur[DOUBLEPOST=1406577450][/DOUBLEPOST]Rear delt raise için 15 kg çok değilmi yav ?
Dedigim gibi bu videoda negatifler de nizami, benim negatiflerim bu kadar yavaş degil, ama pozitifler nizami. Hissediyorum da arka omuzu hissetmeyecek olsam dusururum zaten. Military press harici omuz agırlıklarım yüksek genetik ve verdigim önemden herhalde, çünkü günde tek bölge sadece omuz çalışıyorum
Rear lateri bu formda yapmanı oneririm 15 kg çok fazla yav press gibi![]()
Sen neden low karb tarzı diyetler yapıyorsun zaten zayıf değil misin?
Bu sadece hazırlık aşaması, bugunden itibaren zaten yüksek karb. olacak. Ayrıca 110 dan bu kiloya dustugum için hala bir miktar yağ bulunmakta ve karb. a karşı çok duyarlıyım cabuk yaglanıyorum. O yüzden hem yag yakıp hem hacim almak için gayet mantıklı bir diyet. Low carb diyeti degil yani.Sen neden low karb tarzı diyetler yapıyorsun zaten zayıf değil misin?
Abi şimdi bu bugunluk millet 3 gündür sarmanın baklavanın gözünü vurdu bugun de biz vuralımKiefer amca ne kadar donut yiyin dese de bu tarz junk öğünlere karşıyım. Baklava yiyorsun ama ne kadar karb ne kadar yağ var biliyor muyuz ? Yada reçel de ne kadar fruktoz var ?
Tabii yine sizin bileceğiniz iş, bana sorarsanız
-beyaz pirinç
-patates
-haribo
-üzüm-muz
-makarna
ideal ürünler. yağsız bol glikoz içeren besinler.
Benim amacım hacim zaten ant. günü kalorinin yüksek olması lazım degil mi ? Bu arada ben de memlekete gideyim diyorum su yokmuş köyde, yaniyoruz burda.Antrenman sonrası karb+Prot, eğer kalori fazlası varsa (yüksek karbdan dolayı) iki seçenek mantıklı
1- Antrenman günleri ilk 2 öğünün yağını düşük tutmak
2- Off günlerde kalori açığını yüksek tutup, antrenman günleri kalori fazlası verip haftalık kalori açığını takip etmek.
Bu arada bu izmir ne ya bir an önce trakyaya dönmek istiyorum![]()
Benim amacım hacim zaten ant. günü kalorinin yüksek olması lazım degil mi ? Bu arada ben de memlekete gideyim diyorum su yokmuş köyde, yaniyoruz burda.Antrenman sonrası karb+Prot, eğer kalori fazlası varsa (yüksek karbdan dolayı) iki seçenek mantıklı
1- Antrenman günleri ilk 2 öğünün yağını düşük tutmak
2- Off günlerde kalori açığını yüksek tutup, antrenman günleri kalori fazlası verip haftalık kalori açığını takip etmek.
Bu arada bu izmir ne ya bir an önce trakyaya dönmek istiyorum![]()