Protein tozu yardımm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan matizz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten o kadar cok bilindik firma varken fantaziye kacmaya gerek var mi bilemiyorum.

varda tam anlayamadım kullansam bi zararı olur mu veya normal protein tozları gibi iş yapar mı ??

varda tam anlayamadım kullansam bi zararı olur mu veya normal protein tozları gibi iş yapar mı ??

Kullanıcı yorumlarını okumalısınız . Bilindik markalara göre tabiki endişe yaratabilir ama zaten protein tozundan ne bekliyorsunuz ki ? ek besin , protein eksiğinizi kapatmaya yarayan bir ürün sadece , ilaç değil

Yalniz urun nitrofull degil. nitrofull sitenin ismi.
Abi resimi açıp bakarsan nitrofull fullforce olduğunu görürsün. Ama diğer arkadaşın verdiği konudaki ürün nitrofull whey protein %100.

Geri verme yada değiştirme şansın varsa değiştir derim ama yoksa ve tadından, gaz yapma durumundan şikayetçi değilsen bence kullanabilirsin ama bitince yenisini alma derim :)

Abi resimi açıp bakarsan nitrofull fullforce olduğunu görürsün. Ama diğer arkadaşın verdiği konudaki ürün nitrofull whey protein %100.

Geri verme yada değiştirme şansın varsa değiştir derim ama yoksa ve tadından, gaz yapma durumundan şikayetçi değilsen bence kullanabilirsin ama bitince yenisini alma derim :)

Cok ozur diliyorum dikkatsizligim icin.

Full force yazisini gorunce baska bir urun sandim.

Beachboy affina siginiyorum.

Arkadasa hediye gelmis :) kullansin ayip olur. kalitesi dusuk olsa da sonucta protei tozu. Korkacak birsey yok.

kullandım gaz falan yapmadı tadıda gayet iyi kivili :) biraz zor karıştı ama bilmiyorum bugün adamı tekrar aradım zararı olur mu diye adam olmaz dedi protein dedi yani :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
Daha önce benzer bir konu açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı