Ufak bir güncelleme yapayım. Son 7 haftadır diyetteyim ve 77. 5 kilodan 71'e düştüm (kendimi hep 80 sanıyordum meğer tartı 3 kg fazla gösteriyormuş). İhtiyacımın 1000 kcal altında yiyorum (2200 total kalori). %20 karbonhidrat, %40 yağ, %40 protein şeklinde makroları ayarladım. Kalori kesimini 10-11. haftada kesip diyeti bitireceğim. Kalan haftalarda kaloriyi biraz artırıp kilo verme hızımı yavaşlatmayı planlıyorum. Neyse ki şimdilik pek kas kaybı yok ama epey yağlı olduğumu farkettim, kaç kilo verirsem vereyim 7-8 kg fazlam varmış gibi geliyor. 68 gibi çok düşük kiloda bile tatmin olmayacağım belli ki.
Birkaç fotoğraf bırakayım.
Sol göğüsteki jinekomasti canımı sıkıyor, ergenlikten kalma kötü bir hatıra malesef.
En büyük değişim suratımda oldu. bol bol ve her çeşitten sebze yiyorum, aldığım sodyumu düşük tutuyorum ve günlük 5+ litre su içiyorum. Bunları ve düşük karbonhidratı hesaba katınca suratımın küçülmesi normal.
Kuvvet mevzusuna gelirsek ; f=ma sağolsun, her hafta azaldığını hissediyorum. Tabi bunda salon meselelerinden dolayı adam gibi antrenman yapmamamın da etkisi var. 12 aralık'ta üyeliğim bitecek ve nihayet yeni salona geçeceğim. macfit'e yazılmaya planlıyorum ( eğer açılmış olursa ). Macfit hafta içi saat 7de açılıyor bu sayede okuldan önce kimse yokken gelip özgür bir şekilde antrenman atabileceğim, ses çıkıyor görüntü bozuluyor vs gibi şikayetlerde de bulunacaklarını sanmıyorum bu sayede kafam rahat olacak. Ve en güzeli de kulak tırmalayan dandik disko müzikleri son ses açmıyor olmaları, kulak tıkacı olmadan da antrenman yapabileceğim nihayet

.
bu da son antrenmandan squat.