Pink Zeppelin
Üye
Hocam antrenmanlara devam ediyor musun ?
ediyorum evet.

Hocam antrenmanlara devam ediyor musun ?
Hahah kullanıcı ismi Pink Zeppelin olan birinin Halter salonunun arabesk tutkusuna dayanamayacağını biliyordumediyorum evet.bu aralar telefondan müzik dinlemek video çekmekten daha cazip gelmeye başladı açıkçası , video olmadan da günlüğe yazmak istemiyorum ondan dolayı epeydir güncellemedim.
Hahah kullanıcı ismi Pink Zeppelin olan birinin Halter salonunun arabesk tutkusuna dayanamayacağını biliyordumsakatlık durumu mu oldu diye korktum açıkçası hocam ondan yazma gereği duydum
güncel kilolarınızda artış var mı
![]()
Hocam kolay gelsin pes anserinus tendiniti hakkında bir fikrin var mı ?Squat yapmamı engellemiyor ancak yaşattığı his çok kötü maalesef .Teşekkürler
hocam süpersiniz yarışmaya katılıyormusunuz
şu ağır sağlamın katıldığı yarışmalar varya onlar siz orda derece yaparsınızbilgim yok malesef , geçmiş olsun.
katılmıyorum , hangi yarışma bahsettiğin ?
konuya da yazmışken bari video atayım. malesef problemlerden dolayı 2-3 hafta antrenman yapamadım , nihayet bu hafta dönebildim. hafif bir kuvvet kaybı var ama geçici bir durum.
bu son set biraz zorladı ( rpe 9.5 ), formda da değişiklik yaptım. artık barı kaval kemiklerime tamamen yapıştırıp kaldırmayacağım, onun yerine dizleri daha fazla öne atıp ( knee flexion ) barı da kaval kemiklerimden çok hafif uzakta tutacağım. pete rubish stili diyebiliriz , belki bende de daha iyi sonuç verir.
şu ağır sağlamın katıldığı yarışmalar varya onlar siz orda derece yaparsınız
hocam evdemi çalışıyorsunuz bide güç konusunda size bir tavsiyede bulunmak isterim kafain ve ventolin antrenmandan 2 saat önce 4 tablet 4mg lik tablet aldım bide 30 dk kala spora kahve nescafe içtim hocam paralel smith squat 100 kg den 170 kg ye çıktı 5 tekrar bir anda daha fazla kaldırmadım çünkü makine sallanmaya başladı yalanım yok yani şuan kullan mıyorum full squatım 100 kg fln 6 tekrarsağolasın. pek hevesim kalmadı yarışma olaylarına , ileride belki katılabilirim eğlencesine.
hadi konuya yazmışken yine video ekleyeyim.bugünkü squat'ta 170 ile 2x6 + 150 ile 4x5 back-down set vardı. dizlerim hafif sızlamaya başladığından bugüne özel en derine inmeyip paralelde bıraktım.
hocam evdemi çalışıyorsunuz bide güç konusunda size bir tavsiyede bulunmak isterim kafain ve ventolin antrenmandan 2 saat önce 4 tablet 4mg lik tablet aldım bide 30 dk kala spora kahve nescafe içtim hocam paralel smith squat 100 kg den 170 kg ye çıktı 5 tekrar bir anda daha fazla kaldırmadım çünkü makine sallanmaya başladı yalanım yok yani şuan kullan mıyorum full squatım 100 kg fln 6 tekrar
3 ay dan fazla kullanılmamalı pramit olarak kullanılmalı 2 kere kullandım hiç zararını görmedim hatta kişi 1saatten fazla çalışınca kasları ağrır vs ya kullanınca 3 saat çalışsan yorulmuyorsunşimdilik evde değil , çift salon yapıyorum. halter salonu + fitness salonu şeklinde. ventolin astım hastalarının kullandığı ilaçtı sanırım kalp problemlerine neden olabilir dikkat et.![]()
İyi çalışmalar 2 aydır fitness yapıyorum hocanın verdiği program konudaki gibi hacim için 5x5 yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz yoksa fullbody bir programmı bulmalıyım şimdiden teşekkürler
https://www.bodyforumtr.com/threads/programıma-bakar-mısınız-lÜtfen-yardım.135370/
Konuya bir şeyler yazayım da hocam hazır konuya gitmişken güncel bi video yollayın gelsin![]()
hocam plakaların altına koyduğun sert plastiği nerden ayarladın? bana da o tarz bir şey lazım plakalar ince, deficit yapıyorum resmen.bu aralar antrenman işi kötü gidiyor malesef. gittiğim halter salonu kapandı bu nedenle fitness salonunda devam etmem gerekecek , orada da rahat edemiyorum pek. artık mezun olup ankara'ya dönene kadar idare edeceğim yapacak bir şey yok.
madem video istedin bunları bırakayım.
ilki 1.5 ay öncesinden diğeri de 2 haftalık. hareketin başında kollarım bükülmeye başladı bu da yüksek ağırlıklarda yerden çekerken işimi epey zorlaştırıyor. problem ikinci videoda görülebilir , onu düzeltmek ilk hedefim olacak.