Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Biraz önce siparişini verdim,çilek muz tadı nasıldır hiç denemedim ancak,proteini alayımda tadı benim için çokta önemli değil açıkçası.Aralıklarla yaklaşık 6 aydır yapıyorum fakat hakkıyla yaptığımı söyleyemiyeceğim.Antrenmandan 30 dk önce-sonra mı kullanmalıyım yoksa sadece antrenman sonrası almam yeterli olur mu ?73 kilo civarıyım.146 gr gibi bir protein ihtiyacım var sanırım.

antreman öncesi almanın çok bi esprisi yok. Ben antreman sonrası ve bazen sabah kalkar kalkmaz alıyorum mesela

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Boyum: 1.88
Kilom: 75
Biraz zayifim ne kullanirsam bana hacim ve kas olarak geri döner

Arkadaşlar ürün elime geçti.ürün üzerindeki %100 ibaresi siyah bir etkiket ile kapatılmış.Neden böyle bir şey yapılmış peki?

Biraz önce siparişini verdim,çilek muz tadı nasıldır hiç denemedim ancak,proteini alayımda tadı benim için çokta önemli değil açıkçası.Aralıklarla yaklaşık 6 aydır yapıyorum fakat hakkıyla yaptığımı söyleyemiyeceğim.Antrenmandan 30 dk önce-sonra mı kullanmalıyım yoksa sadece antrenman sonrası almam yeterli olur mu ?73 kilo civarıyım.146 gr gibi bir protein ihtiyacım var sanırım.

Antremandan sonra 1 ölçek almaniz sizin icin yeterli olacaktir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar ürün elime geçti.ürün üzerindeki %100 ibaresi siyah bir etkiket ile kapatılmış.Neden böyle bir şey yapılmış peki?

Bazi kelimeler yasakli,bu sebeple gumrukte takiliyorlar.firmalar da bu kelimeleri bantla kapatiyor.

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Boyum: 1.88
Kilom: 75
Biraz zayifim ne kullanirsam bana hacim ve kas olarak geri döner

Bol bol yemek yiyip agirlik calisacaksin. Karbonhidrati yeterli alirim diyorsan protein al yoksa gainer alabilirsin.bir tane protein tozu markasi var karbonhidrat degeri yuksek ve kompleks proteinler iceriyor.onuda alabilirsin.sonunda 6 rakami vardi,,listeden bak.

Bi sitede hem abd olani var hemde avrupa olan sanirim bi fark var mi arkadaslar ?

İkisi arasında bir fark olacagini sanmiyorum ama abd bu işin piri ben bir olsam abd alirim, en son aldigimda boyle bir ayrim yoktu
Supplementlercomda yokta baska bir sitede vardi ama ordan almayacagim galiba tesekkurler cevabiniz icin.supplemenlerdeki abd'dir herhalde

Hangi siteden aliyorsunuz , supplementler.com belki elindeki eski stogu bitiriyordur o yüzden yeni ürünleri piyasaya surmuyor olabilir
sonunda 7 olan siteden :D alıcaktım ama vazgeçtim yanında birkaç ürün daha alıcağım için supplementler.comdan alıcam

Back
Yukarı