Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
İçerik olarak bende aynı olduğu kanaatindeyim ama şu var bende çikolatalı var 71 servis yabancı sitede gördüğüm diğer menteşesi 74 servis çileklisi gibi

Aynen öyle. ABD menşeli olan 71 servis çikolata aromalı.
İngiltere olan çilek-muz aromalı 74 servis. Bilemiyorum kafam çok karıştı sonuç olarak ikisi de Optimum ama :D

Çikolatalı 71 cilek muz olan 74 servis burada hemfikiriz ama dışarıda yani farklı menteşede çikolatalısı bile 74 servis :)

Normalde tereddütsüz ABD olanı alayım diye düşünüyordum ama tüm ürünlerim genelde çikolatalı zaten. Çilek Muzu denemek istemişimdir hep :)

O zaman ABD alacağım aroma çok da önemli değil etkisine bakarım ben :)

Etkisi aynı diye düşünüyorum.Ben bu supplementler türkiyeye için oranlar düşürülüp geliyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Onlara göre Türkler insan evladı değil ya.. Doğrudur :)
Samsung Galaxy serisi bile Türkiye'ye işlemci hızı düşük geliyor buna da inanırım.

Oraya hiç girmeyelim yazarsam flood'dan hesabım kapatılır :) Boşver o kara cahilleri...

Valla bende 1 kere gnc den almıstım 170 tl idi indirimde, su an fiyatı 200 tl. Supplement te biraz daha ucuz ama güvenemedim oraya ben, arkadasımla Nitro Tech almıstık beraber, ambalajı cok kolay acılıyordu, hatta arkadasınki sanki kagıt yokmus gibi acılmıstı süphelenmeye basladı haliyle. Birde üstünde bircok yapıstırma etiket vardı, icerigiyle ilgili ve sitedekiyle üzerindekiler hic uyusmuyordu. O yüzden internetten almayı bıraktım, gittigim salondan alıyorum, en güvenlisi, üstünde hicbir ek etiket yok orjinalligini gizleyen ve kapagı korumalı ve ambalajlı sekilde.

aroma konusunda araştırmadan bilmeden yazıyosunuz..optimumda aromalar arası servis sayısı değişmekte sütlü çikolata da tek aroma olduğundan 71 servis..çilek-muz iki aromalı olduğundan 74 servis aroma yoğunluğundan dolayı..optimum bunu içindeki 2273 gr ürün değişmemesi için yapıyor. optimumnutrition sitesinede bi bakın yazdığım şeyler ordan okuduklarım zaten

aroma konusunda araştırmadan bilmeden yazıyosunuz..optimumda aromalar arası servis sayısı değişmekte sütlü çikolata da tek aroma olduğundan 71 servis..çilek-muz iki aromalı olduğundan 74 servis aroma yoğunluğundan dolayı..optimum bunu içindeki 2273 gr ürün değişmemesi için yapıyor. optimumnutrition sitesinede bi bakın yazdığım şeyler ordan okuduklarım zaten
kardeş bu sözün bizeyse diğer menteşesinde 74 servislik çikolata aroması da mevcut ki 2273 gr yıne aynı ben hem isveç hemde burdaki ürünü kullandım . Çilek muz aromalısında 74 servis bu değişmiyor ama çikolatalısında birisinde 74 birisinde 71.

Bodybuilding.com'da bakarsanız Amerika'da da Extreme Milk Chocolate aromasının 71 servis olduğunu görürsünüz. 74 servis olan Double Rich Chocolate aroması.

Arkadaşlar Nitrotech ten bu ürüne geçtim hatta az önce geldi muz-çilek aromalısı. Yalnız şöyle bişey var; ben Extend BCAA kullanıyordum bu ürünün içerisinde de 5,5 g BCAA var bana bi sıkıntı yaratırmı vücuda fazla yükleme olurmu yani ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar Nitrotech ten bu ürüne geçtim hatta az önce geldi muz-çilek aromalısı. Yalnız şöyle bişey var; ben Extend BCAA kullanıyordum bu ürünün içerisinde de 5,5 g BCAA var bana bi sıkıntı yaratırmı vücuda fazla yükleme olurmu yani ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.
kilonu bilmiyorum ama günlük 10 gramı geçmemeye çalış.

Back
Yukarı