İsveçten yolladılar ama akrabalarım şimdi onu kullanıyorum ama bundan önce buradan aldım ürünü porsiyon dışında farklı değildi bana göreOptimum un genelde Bulgaristan' da üretilip getirildiği söyleniyor Türkiye' ye onun için tereddütlerim var biraz..
kardeş bu sözün bizeyse diğer menteşesinde 74 servislik çikolata aroması da mevcut ki 2273 gr yıne aynı ben hem isveç hemde burdaki ürünü kullandım . Çilek muz aromalısında 74 servis bu değişmiyor ama çikolatalısında birisinde 74 birisinde 71.aroma konusunda araştırmadan bilmeden yazıyosunuz..optimumda aromalar arası servis sayısı değişmekte sütlü çikolata da tek aroma olduğundan 71 servis..çilek-muz iki aromalı olduğundan 74 servis aroma yoğunluğundan dolayı..optimum bunu içindeki 2273 gr ürün değişmemesi için yapıyor. optimumnutrition sitesinede bi bakın yazdığım şeyler ordan okuduklarım zaten
kilonu bilmiyorum ama günlük 10 gramı geçmemeye çalış.Arkadaşlar Nitrotech ten bu ürüne geçtim hatta az önce geldi muz-çilek aromalısı. Yalnız şöyle bişey var; ben Extend BCAA kullanıyordum bu ürünün içerisinde de 5,5 g BCAA var bana bi sıkıntı yaratırmı vücuda fazla yükleme olurmu yani ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.
Kilom bir kaç aydır 86-87 arasında gidip geliyor. xtend 7000mg bcaa içeriyormuş şimdi baktım, 5,5 gr da bunda olduğuna göre 12,5 yapıyor, 10 gr fazlası zarar diyorsunuz yani.kilonu bilmiyorum ama günlük 10 gramı geçmemeye çalış.