Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
******:) iyidir o sitede tavsiye ederim alışveriş yaptım , supp.comdan alacak isen de yurtici kargo ile gondermelerini önermem , sorunsuz gelmesini istiyor isen aras cargo ile gonderin diye bir not dus siparis sonuna, ben çok ugrastim kargonun elime gecmesi icin aldığım zaman hatta kargo gelmedi ben kargoya gittim.istanbul içine adamlar 4 günde getiremedi sonunda gittim ben aldim , uzak dur yurtiçinden derim

******:) iyidir o sitede tavsiye ederim alışveriş yaptım , supp.comdan alacak isen de yurtici kargo ile gondermelerini önermem , sorunsuz gelmesini istiyor isen aras cargo ile gonderin diye bir not dus siparis sonuna, ben çok ugrastim kargonun elime gecmesi icin aldığım zaman hatta kargo gelmedi ben kargoya gittim.istanbul içine adamlar 4 günde getiremedi sonunda gittim ben aldim , uzak dur yurtiçinden derim
Cok teşekkür ederim Edirnede sıkıntı olmaz belki ama yinede risk almayalım aras ile deniyim cok sağolun :)

arkadaşlar antremandan önce 1 ölçek ve sonrası 1 ölçek kullanabilir miyim bu ürünü?yoksa sadece antreman sonrası mı?4 aydır spor yapıyorum ve yeni aldım çikolatalısını,sütle mi daha iyi gidiyor su ile mi?haftada 3 gün spor yapıyorum bu da 30*3=90 gr eder ayda 360 gr eder 6 ay mı kullanacağım ?(her gün etimi yoğurdumu peynirimi bol bol yiyorum,alış amacım antremandan sonra peynir yoğurtun kana karışım süresinin geç olması..)saygılarımla...

Sutle icersen o dedigin amaca ulasamazsin kana gec karisir sut ile , suyla icmen gerek.ilk kez kullaniyorsan ant. hemen sonra bir ölçek almak tavsiye edilir

Cok teşekkür ederim Edirnede sıkıntı olmaz belki ama yinede risk almayalım aras ile deniyim cok sağolun :)
Sıkıntı olmaz belki bizim o bölgeye haftada bir kargo ugruyormus ne mantiksa ,ama şöyle soyleyim ben birkac kez sorun yaşadım yurtici ile o yüzden dedim bu bnm nacizane görüşüm, belki bizim sube kotu.ayni sekilde baska kargonun da sizin oradaki subesi kotudur ,dedigim gibi ben memnun kalmadım turticinden,siparis gelince yazarsınız kargo kac gunde geldi aras ile :)

arkadaşlar herkese selam. forumu hep takip ediyodum ama yeni üye oldum. bu spora adam akıllı daha bu sene başladım ve üç aydır yapıyorum. daha yolun başındayım. hiç protein tozu kullanmadım. doğal yolla almaya çalıştım ama artık başlamak istiyorum. tek bi sorum olucak. forumun ağır abileri bu işi sağlam bilen kişiler yanıtlarsa çok sevinirim. şuan 63 kilodayım. 59'dan çıktım 3 ayda. az mı çok mu bilmiyorum ama 75'e kadar en son gitmek istiyorum. ekstra kilo aldırıcı kullanıyorum. bunun yanında kas ve hacim arttıran whey ve benim gibi yeni başlayan için ne önerirsiniz? optimum'u araştırdım bana iyi ggelir gibi düşündüm ama hocam benim musletech nitrotech ten daha iyi verim alıcağımı söyledi oysaki onun hakkında yapılan yorumlar pek iyi gelmedi bana. uzun yazdım biraz kusura bakmayın yeni olduğum için konu açamadım. şimdiden teşekkürler

Kalitesi gelisimime nasil etki eder zamanla gorecegim ama tat olarak cikolatali ilk icisimde nesquik gibi tat ve karisimi cok rahat shakerla..[DOUBLEPOST=1404298309][/DOUBLEPOST]Kalitesi gelisimime nasil etki eder zamanla gorecegim ama tat olarak cikolatali ilk icisimde nesquik gibi tat ve karisimi cok rahat shakerla..

Hem porsiyon olsun hem içindeki ek amino asitler yönünden baya kaliteli ürün fiyatı bizim burda pahalı ben dışarıdan hediye olarak aldım

Optimum'un 2 çeşidi varmış biri İngiltere menşeli biri de ABD menşeli.
Şimdi insanın kafasında soru işareti oluşuyor. Acaba bir fark var mı ?
Sizce var mı ?

Ürünün bulunduğu site güvenilir ve %100 orijinal ürün garantisi veriyor biliyoruz fakat sorduğumda içerik olarak ve etki olarak bir fark olmadığını söylediler..

Back
Yukarı