koşu idmanını abartmayın fazla koşarsanız kasları yakıp kas kaybına neden olursunuz thums:
koşu idmanını abartmayın fazla koşarsanız kasları yakıp kas kaybına neden olursunuz thums:
Eğer düzenli idman yapar ve adam akıllı beslenirsen sağdaki gibi olursunu. Eğer düzenli idman yapmaz ve beslenmene dikkat etmezsen soldaki gibi olursun.
Her koşu yapan kas kaybı yaşayacak diye bir şey yoktur.
![]()
Eğer düzenli idman yapar ve adam akıllı beslenirsen sağdaki gibi olursunu. Eğer düzenli idman yapmaz ve beslenmene dikkat etmezsen soldaki gibi olursun.
![]()
![]()
gerçekten berbat bir örnek olmuş...
bu sporcuların fiziki yapıları yaptıkları spor ile ilgili birisi 100 metre koşuyor , diğeri maraton koşuyor...
Forumdaki karındaki yağlar ile birçok konuyu okudum az çok bilgi sahibi oldum ancak direk cevap alabilmek için yorum yazıyorum , 1.77 boyunda 62 kg mım ancak zayıf olmama rağmen göbeğim var ağırlık çalışmalarına başlamadan önce 5 dakika ip atlıyorum sizce bu yeterlimi eritmem için çünkü kas kaybetmeden eritmeye çalışıyorum ve protein tozuda kullanıyorum..
Sa arkadaşlar
karin bölgesindeki kalin derinin incelmesi yağlarin erimesi en iyi hangi şekilde olur en kisa zamanda ayrica hangisidir ..